Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

La multi ani @al-padrino!

Zona Zarnesti/Magura fara masina

Inchiriere spatiu depozitare (bra...
 Bosch Tronic Heat 3500 9kW - trep...

Dacia anunta primele motorizari h...

Sfat auto Crossover 18000 €

La ce se refera un cod informatic...
 Ce aș putea face cu 4 HDD fo...

Plafoniera led cu efect 3d :)

Rss <content:encoded>

Cum faceti cu curierii?
 Psihologia- este o știin5...

Lukașenko anunța ca a i...

Poziționare eficienta senzor...

stereotaxie
 

Problema display port

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
florinel

florinel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,631
  • Înscris: 29.06.2005
Bun, titlul e poate putin bombastic, dar as avea nevoie de putin ajutor in legatura cu functionarea PC-monitor prin display port.

Am intrat in posesia unui miniPC HP elitedesk 800 G2 (sper sa nu ma insel). Are pentru video doar iesire VGA sau 2 X display port.
Monitorul meu are doar HDMI si display port.

Teoretic simplu -  cumparat cablu DP, conectate, proba. Problema. Monitorul imi afiseaza 5 mini desktop-uri ...ca in poza.

Unde poate fi problema - lipsa driveri, setari ?

Attached Files

  • Attached File  DP.jpg   206.78K   81 downloads

Edited by florinel, 28 July 2022 - 18:46.


#2
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,065
  • Înscris: 17.05.2004
Eu as incerca un alt cablu.

Daca ar fi de drivere ceva setari, in BIOS s-ar vedea corect.
Cum e acolo ?

Ca idee, ori are ceva monitorul pe partea de DP.
Ori cablul nu e bun.

Parerea mea.
Probeaza si tu la un amic.

Sau o fi crapata placa video din desktop.

Edited by waterman, 28 July 2022 - 18:52.


#3
Alltrack

Alltrack

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,607
  • Înscris: 01.08.2020
Desi nu sunt vreun mare cunoscator as incerca :
display - multiple displays - chooze the presentation
Si vezi ce ai acolo !
As mai verifica si in setarile monitorului !

#4
florinel

florinel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,631
  • Înscris: 29.06.2005
Multumesc.
Am reusit pana la urma sa am imagine normala.
Am vrut sa testez daca si in BIOS se vede la fel - si acolo e ok. Am navigat putin prin BIOS, salvat....apoi la restart a pornit cu imagine corecta.
Acuma face update-uri, sa vedem cum se prezinta dupa.

Multumesc inca o data.

#5
Evonxxx

Evonxxx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 413
  • Înscris: 17.02.2022
Ca sa nu deschid alt topic postez aici.
Am o problema cu pc-ul, prima oara cand l-am curatat si asamblat inapoi nu a mai vrut sa mearga de nici un fel display port cable, am cumparat altul si a mers, azi cand am schimbat placa de baza si curatat pc-ul, din nou display cable nu functioneaza.
Am probleme cu impamantarea ceva? ca numai cablul asta imi bubuie incontinuu . Hdmi merge brici.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate