![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Constructie Geamuri pe calcanul casei.
Last Updated: Jul 29 2022 10:19, Started by
Georgianamza
, Jul 28 2022 12:22
·
4

Posted 28 July 2022 - 12:22

Buna ziua. Apelez si la opinia dvs dezamagit de autoritati. Am un vecin care si a construit 4 geamuri pe calcanul casei care este zidul casei lui si are vedere libera catre curtea mea , ba mai mult imi arunca in curte tot felul de substante urat mirositoare. Am facut sesizati la dispciplina in constructii din cadrul primariei. Care e procedura? Vine o echipa de la ei si constanta dar dupa cat timp? Ce sanctiune poate sa primeasca?
|
Posted 28 July 2022 - 14:19

Cheama politia locala si expune problema. Deja tine de ei sau chiar alte autoritati din moment ce isi arunca gunoaiele la tine in curte.
Daca prinzi si o filmare cand face asta, e si mai bine. Edited by Hider141, 28 July 2022 - 14:19. |
Posted 28 July 2022 - 15:41

Poate avea geamurile la calcan către curtea ta doar cu acordul tău. Cel mai probabil nu a respectat proiectul aprobat de primărie, dacă există asa ceva.
Altfel, văd din ce în ce mai des topicuri despre probleme cu vecinii. A luat-o lumea razna? Edited by george_alexandru, 28 July 2022 - 15:43. |
Posted 28 July 2022 - 16:23

Hider141, on 28 iulie 2022 - 14:19, said:
Cheama politia locala si expune problema. Deja tine de ei sau chiar alte autoritati din moment ce isi arunca gunoaiele la tine in curte. Daca prinzi si o filmare cand face asta, e si mai bine. Am chemat locala si m au indrumat sa fac o petitie la primarie la ei. La directia urbanism. Astept sa vad. Am trimis solicitare astept |
Posted 28 July 2022 - 16:25

george_alexandru, on 28 iulie 2022 - 15:41, said:
Poate avea geamurile la calcan către curtea ta doar cu acordul tău. Cel mai probabil nu a respectat proiectul aprobat de primărie, dacă există asa ceva. Altfel, văd din ce în ce mai des topicuri despre probleme cu vecinii. A luat-o lumea razna? Are 70+ de ani nu poti sa te intelegi omeneste.efectiv am 4 geamuri cu vedere la mn in curte. Daca baga mana pe geam poate sa mi ia ce vrea din curte |
Posted 28 July 2022 - 18:05

Pana una alta pune si tu o tabla in fata lor, poate intelege ceva.
Desi la ce te astepti? sa le zideasca? Asta va fi interesant daca o va face ![]() |
Posted 28 July 2022 - 18:42

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users