Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...
 Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor
 Discuții despre TVR Sport HD

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android
 Recomandare bicicleta e-bike 20&#...

Bing-Content removal tool

Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?
 

John Wick: Chapter 4 (2023)

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
66 replies to this topic

#19
MindArchitect

MindArchitect

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,712
  • Înscris: 30.11.2021
Au fost ok pana la cel in care s-a dus el in desert si si-a taiat un deget.
In schimb m-am uitat la https://www.imdb.com/title/tt7888964/
Am zis ca asta un fel de John Wick de buget.

Cat despre Keanu Reeves? Nu stiu ce sa zic? Pe de o parte ma bucur ca este un film cu o distributie ok, ma bucur sa-i vad impreuna. Pe de alta parte, am vazut Matrix, ma gandeam? Keanu Reeves? De ce a acceptat sa joace intr-un asemenea film?

#20
Ger0nimo

Ger0nimo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 994
  • Înscris: 21.07.2021
S-au lungit mult cu Ion Slabu (John Weak).

#21
Alltrack

Alltrack

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 4,737
  • Înscris: 01.08.2020

View PostAtreides7, on 25 iulie 2022 - 19:08, said:

Pai despre ce sa postezi, despre filme, nu despre parerea ta anti woke, anti globo homo, la fiecare postare, frate, dar la fiecare
parca esti obsedat sa nu pierzi nicio ocazie
mai abtine-te dreac ca nu e concurs de anti homo fobo
Unde vezi tu ca sunt anti ceva ? Nu am afirmat niciodata ca nu trebuie sa existe filme pentru toate preferintele ! Fiecare se uita la ce ii place !
Anti e diferit de acceptare , iar acceptarea e diferita de placere , iar iubirea este cu mult peste placere . Exista o gramada de dictionare !!!
Pana acum credeam ca woke e vreo oala/tigaie care vine de la wok Posted Image ! Am mai aflat ceva !

#22
Atreides

Atreides

    Duke, Padishah Emperor, Kwisatz Haderach, Mahdi

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,060
  • Înscris: 28.07.2008

View PostAlltrack, on 25 iulie 2022 - 21:35, said:

Unde vezi tu ca sunt anti ceva ? Nu am afirmat niciodata ca nu trebuie sa existe filme pentru toate preferintele ! Fiecare se uita la ce ii place !
Anti e diferit de acceptare , iar acceptarea e diferita de placere , iar iubirea este cu mult peste placere . Exista o gramada de dictionare !!!
Pana acum credeam ca woke e vreo oala/tigaie care vine de la wok Posted Image ! Am mai aflat ceva !
Ma vezi pe mine sa postez pe aria asta ceva favorabil lgbtzyzx si ce aport minunat si binevenit a adus Hollywoodul prin introducerea de scene de genul in productiile lor? nu, ca ti-ar exploda pipota ca au invadat gayii si aria Filme cu propaganda
atunci de ce trebuie eu sa asist vesnic la lamentatiile tale ca spatarul Sulea ar mai fi acceptat sa vizioneze un film continand efeminati??
cum tu nu vrei nu accepti nu iubesti nu iti place sa vezi in  filme efeminati, nici eu nu vreau sa vad pe aria asta comentarii homofobe
sau le pui, nu iti zic nimic, dar si tu ciocu mic cand eu o sa aduc elogii la ce injuri tu
si atunci nu mai e aria Filme
acuma cauta in gramada de dictionare daca eu am fost cumva anti exprimare homofoba a lui Altrack pe subiectul filme, pentru ca potrivit  acrobatiei tale de logica fracturata nici tu nu ai  fi fost anti ceva
Capisci, cinefilule care esti tu cinefil, ca ar trebui sa ne rezumam strict la filmografie fara apropouri la opiniile personale despre vreo categorie umana, pe care le poti discuta in limita regulamentului si a codului penal pe alte arii, nu pe asta??
cc Mondeo
ON toate seriile mi s-au parut ok, trailerul pare promitator. Vom afla daca intra in categoria frecventa trailer mult mai bun ca filmul sau categoria minoritara, film mult mai bun ca trailerul

Edited by Atreides7, 25 July 2022 - 22:40.


#23
adisluc

adisluc

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,419
  • Înscris: 02.09.2016

View PostRaz0rblade, on 25 iulie 2022 - 19:55, said:

Parerea mea. Trag aia ca la nunta in el si na wick asta pac, pac, i-a linistit instant. Hollywood frate, nu gluma. Vorbesc de primele doua filme din serie, ca dupa spanacele alea nu a meritat timpul meu a treia tampenie. In viata reala, daca descarci o arma la foc automat in halul ala si nu o stapanesti, sa zici sarumana daca nu-i nimeresti si pe ai tai. Killeri profesionisti care trag mai prost ca un racan timorat, wtf....
Am vazut live flacau care a luat trei boabe de 5,56  la sub 100 de metri si a mai alergat inca vreo patru secunde, pana sa realizeze ca e cam mort, si in alea patru secunde ar mai fi putut lua cativa cu el in Valhalla, daca-i avea in catare. Ca sa cada asa instant ca nesu' la primul glont ar cam trebui ori headshot, ori impuscati cu 50 BMG, in ambele cazuri nu prea mai raman multe elemente de identificat decedatul. Altfel adrenalina, daca apuca sa-si faca de cap, le ia cam mult sa se prinda ca sunt morti...

Haida, bre: intra si matale in joc, rol, poveste ... vine stimabilul Bowery King/ Laurence Fishburne si intreaba: Are You Ready ? Vine cu costumul pregatit pt. pocneala non/stop.
Altfel:
,,...UNUL DINTRE accesoriile JOHN WICK care atrage atenție sunt costumele pe care Keanu Reeves le poartă în rol. Aflăm, în cele din urmă, că hainele lui sunt mai mult decât niște simple accesori care îl lasă să se amestece într-o mulțime; sunt, de asemenea, personalizate, armură funcțională.

Croitorul din JW2 oferă o descriere a unei căptușeli dintr-o țesătură Kevlar cu o matrice ceramică sau o astfel de descriere plină de cuvinte populare - ideea este că gloanțele nu îi trec prin jachetă sau pantaloni - dar materialul este încă moale și flexibil. . Asta înseamnă că atunci când este împușcat, nu îl ucide, dar îl doare. Îl vedem pe Wick apărându-și capul cu jacheta uneori în timpul secvenței de schimb de focuri în tuneluri și îl vedem făcând un număr de ,,runde,, în spate și în zona pieptului protejat, așa că toleranța sa la durere este, de asemenea, supraomenească.

“Zero penetration, but…quite painful, I’m afraid.”

În primul film, el poartă doar un costum normal din două piese, cu o vestă balistică subțire între tricou și cămașa rochie. În John Wick 2, după ce l-a vizitat pe croitorul special din Roma, a mers cu un costum din trei piese, probabil pentru că vesta poate fi făcută din același material antiglonț ca și jacheta, oferind protecție dublă pe laterale și pe spate și o oarecare protecție. pentru zonele sale vitale, care altfel ar fi expuse....''
(sursa: range365.com)

Astep cu interes sa vedem cum se prezinta situatiuna cu  Akira/Rina Sawayama, cu Shimazu/ Hiroyuki Sanada  si (desigur...) Killa/Scott Adkins !
Apare in distributie si Marko Zaror Aguad/ Chidi, stimabilul este un remarcabil luptator si practicant de arte martiale iar in echipa de cascadori care insotesc productiile in care apare Keanu, inclusiv in Chapter IV apar: Bruce Concepcion, Jeremy Marinas, Dave Camarillo si Li Qiang  ...
Este o sceventa in tesear care aduce aminte de Belgian Malinois/ul Sofiei din Capitolul trei ? sa vedem, sa vedem mai multe cand apare primul trailler complet!
Dupa cum se termina Capitoul trei, John este in razboi complet cu High Table iar in teaser apare si Bill Skarsgård/ Maquis, Shamier Andersoni/ Tracker iar imediat alaturi de Keanu se prezinta stimabilul Donnie Yen/ Caine! Ramane de vazut de partea cui sa situeaza Caine asta?!

#24
SorinGT

SorinGT

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,020
  • Înscris: 23.07.2014
Bun asa, Adkins in Boyka mode, iar Sanada in modul Scorpion. Era intr-o vreme ceva zvon si cu Donnie Yen, dar parca nu se arata.

View Postadisluc, on 25 iulie 2022 - 23:25, said:

alaturi de Keanu se prezinta stimabilul Donnie Yen/ Caine! Ramane de vazut de partea cui sa situeaza

Oh, deci e si Donnie...wellcome si lui Marko Zaror!

#25
Alltrack

Alltrack

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 4,737
  • Înscris: 01.08.2020
O sa iti explic pe mintea ta , poate nu e punctul tau forte , se intampla !
Cel mai important lucru e ca NU imi faci tu mie ''schite'' despre ce trebuie sa plac si ce nu trebuie sa plac si ABSOLUT NIMENI NU POATE FACE ASTA . Aici e o cerinta ferma !

Sulea Spataru e un termen folosit destul de des , ca sa inlocuiasca sulea cu p in loc de s...deci un minim de eleganta si inseamna = NIMENI , deci in exprimarea mea ''se mai uita Ulea Spataru' '' = nu se mai uita nimeni ! Deci relax !
Nu trebuie sa asisti la nimic , forumul are functia ignore , multumim administratorilor pentru aceasta minunata posibilitate ! Fa asta si...succesuri !

Ma tot acuzi de tot felul de fobii , fara nici o dovada ! Sunt mega '' nesimtitofob...tupeofob si cretinofob(imi cer scuze...in nici un caz nu discut despre oamenii bolnavi catre care donez in mod constant sume de bani') asa e o vorba la noi ''.

Iti bag si o povestioara pe care ar intelege-o si un copil de gradinita !

''Vin unii...unul ...una la mine care imi spun ca sunt diferiti , ca rasa , ca viziune , ca viziune sexuala , ce mai vrei tu woke/wok...etc. ! Apoi vine un barbat care imi spune ca e femeie , o femeie care imi spune ca e barbat , alta ca e Napoleon , altul ca el e regina Angliei , altii ca ei sunt o damigeana....palmier...Wader&Luke in acelasi timp !
Le spun DIRECT ca nu ma deranjeaza atat timp cat...NU MA DERANJEAZA !
Apoi imi cer sa ma uit cu placere la ei daca fac chestii deranjante IN PUBLIC , apoi cer ca fara concurs sa ocupe posturi direct desi au locuri rezervate la concurs pe categoria lor , apoi cer mult mai multe drepturi decat mine , apoi ''imi cer sa ingenunchez in fata lui Napoleon si a Reginei Posted Image '' . In tineretea mea statul ii considera nebuni nepericulosi dar aveau multe limitari de drepturi la angajare .
Punct , GATA...chiar si pe unii pe care ii iubesc , daca ar face asta le-as ''rezolva'' instant derapajele , ce sa mai zic de unii pe care am acceptat cu efort sa-i suport ! Cine devine nesimtit si tupeist si-o va lua din aceste cauze si nu pentru ca ar fi diferiti !
Punct !

PS - Cat de cinefili ar trebui sa fim ca sa discutam despre un film care nu a aparut inca Posted Image ???

Edited by Alltrack, 25 July 2022 - 23:52.


#26
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 50,989
  • Înscris: 31.07.2007
Mie imi plac astea cu John Wick. Nu-s genu' de filme la care sa analizezi realismu' sau mai stiu io ce, vine Keanu si pac-pac, dupa 120 de gloante nu mai respira nimeni. Rolu' i se potriveste, omu' are carisma si s-a pregatit serios pentru el cu instructori in arte martiale si arme de foc.

#27
SorinGT

SorinGT

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,020
  • Înscris: 23.07.2014
People, relax, e un film, nu un documentar despre cum merge treaba cu pac-pac. Dar...de bine de rau am vazut o gramada de reviewuri ale tipilor din army, forte speciale samd care apreciaza acolo o serie de chestii. Modul tactic in care se misca omul pe teren (a bagat antrenament pina a vomitat carabusi), felul cum tine arma si cum trage cu ea (de la pistol pina la pusca de asalt), nu vezi vrajeli uzuale de Hollywood gen rasuceste arma in pozitia culcat in timp ce tragi, sau tine 2 pusti in mana si flutura-le ca pe evantai in timp ce tragi, apoi, munitia aia nu tine o vesnicie, mai trebuie arma reincarcata, faptul ca, stiind ca aia rai au veste merge pe head shot sau trage la pelvis samd.

Edited by SorinGT, 25 July 2022 - 23:56.


#28
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 50,989
  • Înscris: 31.07.2007
In plus, seria asta ii mana cereasca pentru producatorii de arme, arunca astia cu bani in John Wick mai ceva ca manelistii in lautari :D

#29
Atreides

Atreides

    Duke, Padishah Emperor, Kwisatz Haderach, Mahdi

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,060
  • Înscris: 28.07.2008

Alltrack said:

1658785154[/url]' post='29221997']
Punct !

Si de la capat...
Ai intrecut orice limita, aia a offtopicului nici nu o mai amintim

Alltrack said:

1658785154[/url]' post='29221997']
Apoi imi cer sa ma uit cu placere la ei daca fac chestii deranjante IN PUBLIC , apoi cer ca fara concurs sa ocupe posturi direct desi au locuri rezervate la concurs pe categoria lor , apoi cer mult mai multe drepturi decat mine , apoi ''imi cer sa ingenunchez in fata lui Napoleon si a Reginei  '' . In tineretea mea statul ii considera nebuni nepericulosi dar aveau multe limitari de drepturi la angajare .
Punct , GATA...chiar si pe unii pe care ii iubesc , daca ar face asta le-as ''rezolva'' instant derapajele , ce sa mai zic de unii pe care am acceptat cu efort sa-i suport ! Cine devine nesimtit si tupeist si-o va lua din aceste cauze si nu pentru ca ar fi diferiti !


tu nu vorbesti de lgbt din filme aici, vorbesti de viata ta concreta vs viata altora concreta+instigare

nu ma intereseaza explicatiile tale
din actuala lege CNA
CNA va cere, potrivit legii, date despre cine este în spatele contului.
În vederea identificării utilizatorului pentru aplicarea sancţiunii (..) Consiliul va solicita furnizorilor de platformă de partajare a materialelor informaţii cu privire la datele de contact- incită explicit la violenţă sau la ură împotriva unui grup de persoane ori a unui membru al unui grup pe considerente, precum sex, rasă, culoare, origine etnică sau socială, caracteristici genetice, limbă, religie sau convingeri, opinii politice sau de altă natură, apartenenţa la o minoritate naţională, avere, naştere, dizabilităţi, vârstă, orientare sexuală sau boală cronică contagioasă ori necontagioasă;
Cât de mari sunt amenzile? "În funcţie de gravitate, de la 2.000 la 30.000 de lei".

Edited by Karhu, 26 July 2022 - 07:26.


#30
adisluc

adisluc

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,419
  • Înscris: 02.09.2016
... sa intram in joc, rol, poveste

Jucariile lui John, detalii generoase in link:
sursa:  range365.com

Guns of John Wick 1
Heckler & Koch P30L with Custom Compensator
Wick poartă unul dintre pistoalele P30L ca armă de foc principală și un Glock 26.
P30 este un pistol de 9 mm cu cadru DA/SA din polimer care a apărut pe piață în 2006. Este disponibil și în .40 S&W și într-o gamă largă de configurații.
Wick poartă două incarcatoare de rezervă pentru P30L-ul său (există două dintre pistoalele în arsenalul său, dar el poartă doar câte unul), care se potrivesc la nivelul cadrului, ceea ce înseamnă că au fiecare 15 cartușe de 9 mm. Adică 45 de runde în total cu ,,revista,, în armă.
Glock 26
...
Customized Coharie Arms CA-415
Kel-Tec KSG Shotgun
DTA Stealth Recon Scout Rifle

How Keanu Reeves Learned To Shoot Guns For 'John Wick' | Movies Insider
sursa:  Insider youtube.com iulie 2019

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/2jLTSzf-5p4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

martie 2016
sursa:  Voltential youtube.com

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/rCIgpUTvfsA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by adisluc, 26 July 2022 - 00:37.


#31
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 50,989
  • Înscris: 31.07.2007
Si cutitu' ii Microtech. Scrie despre el da' la prima vedere n-am vazut precizata firma.

#32
Alltrack

Alltrack

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 4,737
  • Înscris: 01.08.2020
Ce inseamna ''si-o va lua'' ? Poate ii spun ''raulePosted Image ...ai intrecut masura...esti prea tupeist sau maxim nesimtitule'' ! Care e legatura cu ura si violenta Posted Image ? Violenta are pedepse clare prin lege ! Poate nu il/o mai bag in seama DELOC ! Unde ar fi obligatia ?
Daca ii zic ''ia canta bai la alta masa...ca pe noi ne tii din treaba'' , care e pedeapsa ?
Daca ii zic ''fugi tare...ca noi nu te mai bagam in seama DELOC si ne deranjezi'' , care e pedeapsa ?
Si cred ca legile in acest domeniu ar trebui schimbate !!!
Daca spun ca anumite legi au devenit retarde , care e pedeapsa ? Daca spun ca democratia minoritatii incalca flagrant democratia majoritatii , care e pedeapsa ?
PS - Tu ai inceput cu off topic dupa ce eu mi-am exprimat o preferinta personala , altfel aceasta discutie full off topic nu ar mai fi avut loc !

Edited by Alltrack, 26 July 2022 - 00:57.


#33
Atreides

Atreides

    Duke, Padishah Emperor, Kwisatz Haderach, Mahdi

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,060
  • Înscris: 28.07.2008
Lasa avocatul sa iti formuleze justificarile in cazul unor legi cu care nu esti de acord, e cu siguranta mai priceput ca tine si sigur cu nimic mai prost decat avocatul meu.
Pana una alta, la orice insinuare anti lgbtxyz a ta sau Co pe aria asta, voi scrie feedbackuri interminabile despre aportul social deosebit pe care Hollywood il aduce societatii prin integrarea de scene si scenarii de gen.
Cu aceeasi obsesie pe care o dovedesti. Era ok aria, fara strambele voastre, acuma propaganda la greu si din partea cealalta, ca pana acum numai a voastra era pe aici
Facem festival Pride, si uite de ce, ca tot nu intelegeati
Cand dai cu Cancell exagerat te apuca Cancell-ul din urma
Daca schimbi IP prin VPN stii ca nu ai rezolvat nimic, nu? Posted Image

#34
Alltrack

Alltrack

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 4,737
  • Înscris: 01.08.2020
Daca eu iti spun ca delirezi , care e pedeapsa ?
Am afirmat ca in rolul lui John Wick , apreciez ca e Keanu Reeves...unul dintre actorii mei preferati si ca daca ar fi unul care se bate cu poseta...nu ma voi uita , nu imi place asa ceva ! Sau in filme de gen Rambo sa se bata aia cu rujuri Posted Image ! E la liber , nu incerc sa obstructionez pe nimeni sa nu aprecieze asa ceva ! E la liber , fiecare are optiuni !
Daca nu imi plac ''trotinetistii'' efeminati sau NU , nu imi plac TOTI pe drumurile publice , care e pedeapsa ?
Tu poti sa scrii orice pe forum atat timp cat respecti regulile , dar va avea valoare doar de parerea ta !
''Decat atat''...restul e delir !
PS - Eu te bag la ignore si te-as ruga sa faci la fel ! Daca voi incalca legea pe forum , nu e nevoie de tine exista Moderatori , Super Moderatori , Admini care sa imi atraga atentia , sa imi stearga postarile sau mai rau contul ! Succesuri Posted Image !!!

Edited by Alltrack, 26 July 2022 - 01:20.


#35
persona695

persona695

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,599
  • Înscris: 17.07.2014
Dacă se săruta Wick la finalul primului film cu un bărbat nu mai apărea seria asta de filme și nu mai dădea nimeni 2 lei pe el.
Alltrack are dreptate, ce-i cu mizeria asta de lgbt in filme? Americanii ne-au servit o sută de ani filme cu propaganda de eroi straight și acum schimba direcția. Nu accept așa ceva, când văd orice cu gay delete direct, așa ne-au îndoctrinat domnii de la Hollywood, sorry, eu respect doctrina veche.

#36
Atreides

Atreides

    Duke, Padishah Emperor, Kwisatz Haderach, Mahdi

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,060
  • Înscris: 28.07.2008
Cine dracu sa fi fost in rolul lui John Wick daca nu Keanu Reaves??
Asta e o axioma care nu are nevoie de demonstratie!!
Ca daca era vreun efeminat, nu are nicio treaba cu fimul, are treaba strict cu un nou prilej (printre sute) de a-ti flendura dezgustul fata de atat alte categorii umane, cat si fata de alte productii
Nicio treaba cu John Wick 4
Iti dau sute de exemple unde era vorba de mamaliga si tu te plangeai de branza
Mai ho
Vorbim de filme ca sunt proaste pentru ca sunt proaste ca filme, nu pentru ca in ele sunt prezente niste categorii de oameni
Te-as provoca la o analiza pe Sense8, dar nu cred ca te tine stomacul,. e beyond orice limite sau conceptii, adica exact rolul cinematografiei

View Postpersona695, on 26 iulie 2022 - 01:21, said:

Dacă se săruta Wick la finalul primului film cu un bărbat nu mai apărea seria asta de filme și nu mai dădea nimeni 2 lei pe el.
Alltrack are dreptate, ce-i cu mizeria asta de lgbt in filme? Americanii ne-au servit o sută de ani filme cu propaganda de eroi straight și acum schimba direcția. Nu accept așa ceva, când văd orice cu gay delete direct, așa ne-au îndoctrinat domnii de la Hollywood, sorry, eu respect doctrina veche.
respecti lumea veche, colegu, care nu mai exista, sorry pentru informatia ca sunteti RIP
ata ete alta nu-i
esti in epoca gresita, daca erai in anii 50 beneficiai chiar de o prevedere legala care interzicea expresia ''fuck '' in filme, iar fara prevedere, ti-o traducea Irina Nistor prin ''la naiba', ca asa e ''doctrina veche''

Edited by Atreides7, 26 July 2022 - 01:43.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate