![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Roaming Turcia Digi
Last Updated: Jun 30 2023 15:06, Started by
iondragos90
, Jul 23 2022 16:21
·
10

Posted 23 July 2022 - 16:21

Salut.
Deschid acest topic pentru ca dupa indelungi cautari nu am gasit raspuns la o problema. Voi merge o saptamana in Turcia si datorita jobului pe care il am trebuie sa vorbesc foarte mult la telefon.Nu pot vorbi pe whatsapp si nici schimba nr de tel cu unul local, insa voi fi conectat in permanenta la wifi. Exista vreo posibiliate sa redirectionez apelurile prin net sau pe vreo aplicatie incat sa nu fiu taxat pe roamnig? Stiu ca Digi nu are un pachet cu minute pentru Turcia , ci platesti cat consumi. Multumesc anticipat pentru raspuns. |
Posted 23 July 2022 - 16:35

Dacă ai wifi disponibil, poți folosi Vo-Wi-Fi.
Digi nu restricționează apelurile în roaming, costurile sunt zero. Necesar să ai un telefon compatibil Volte/Vowifi. |
Posted 23 July 2022 - 16:36

Eu folosesc de 4 ani număr Skype și abonament cu minute nelimitate către România.
Costa vreo 15 euro pe luna. Pe unde m-am plimbat eu a fost mai ieftin decât orice alta soluție de comunicare. |
Posted 23 July 2022 - 16:40

Ca măsură de siguranță treci telefonul în mod avion, apoi te conectezi la wifi pentru a putea folosi serviciul Digi.Mobil.
Atenție, Vowifi nu este disponibil pe terminalele Apple! |
Posted 23 July 2022 - 17:31

Verifica dacă îți funcționează VoWIFI. Daca merge: te-ai scos.
Daca nu merge....plătești mult la turci în roaming. Cu toate că am activat acest serviciu, nu îmi funcționează. Pe mod avion, apoi mă conectez wifi, nu merge apelul. ![]() Incercat pe mai multe tel Xiaomi. Și am wifi activ Edited by dorin_2k, 23 July 2022 - 17:34. |
Posted 23 July 2022 - 17:38

Posted 23 July 2022 - 17:51

Posted 23 July 2022 - 17:54

Verifica dacă îți funcționează VoWIFI. Daca merge: te-ai scos. Daca nu merge....plătești mult la turci în roaming. Cu toate că am activat acest serviciu, nu îmi funcționează. Pe mod avion, apoi mă conectez wifi, nu merge apelul. ![]() Incercat pe mai multe tel Xiaomi. Și am wifi activ |
|
Posted 23 July 2022 - 17:54

Pe Digi multe telefoane sunt restrictionate, deși au posibilitatea
Cel mai sigur la Digi e să iei un Samsung |
Posted 23 July 2022 - 17:57

Apelurile pe voice over WiFi se taxează ca orice apel.
Pe Digi multe telefoane sunt restrictionate, deși au posibilitatea Cel mai sigur la Digi e să iei un Samsung |
Posted 23 July 2022 - 17:57

Eu am renunțat la Digi că am vrut să păstrez 1+9pro. Și pe Orange face nasoale. Am rezolvat cu două cartele și e de râsul curcilor când am cele două telefoane unul lângă altul și Samsung sună și 1+ nu. In exterior funcționează
|
Posted 23 July 2022 - 18:01

Deci sa inteleg, am VoWIFI iar daca voi folosi telefonul la apeluri cu modul avion activ si conectat la o retea wifi nu voi consuma minute in roaming? Se va considera ca sun din tara?
|
|
Posted 23 July 2022 - 18:12

Posted 23 July 2022 - 18:18

Ca orice apel național, din "nelimitat"! Concluzii pt apeluri Gratuite în roaming : Telefonul conectat la o rețea locala wifi Telefon compatibil VoWiFi Pentru siguranță se face test: Mod avion, apoi conectare la wifi local și apelam. Apeluri se consuma din minutele incluse în abonament. PS evident și modul apel WiFi activat din telefon |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users