![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Materiale plase de tantari?
Last Updated: Jul 24 2022 09:42, Started by
Courage
, Jul 22 2022 09:54
·
0

Posted 22 July 2022 - 15:54

la astea mai adauga niste triunghiuri care se pun la colturi ptr intarit cadrul, ca la o usa plasa e mare si fara ele se deformeaza Io am pus si 2 transversale la usa de 220x130 cm. Da, coltare, ie ieftine si se gaseste!. Kitul de balamale, cleme, manere contine si suruburile aferente, dar io am luat suruburi autoforante. Intra mult mai usor si in rame si in PVC-ul de la termopan. Atentie la lungime, le iei cu 2-3-5 mm mai scurte decat alea din punga cu kitul. Ca succesiune de operatii, cel putin la mine la bloc, et. 4 din 4, fara acces facil din exterior: Masori de 10 ori, tai o data! Asamblezi rama, atentie, cu santul de snur catre interiorul ramei si exteriorul ferestrei Masori si verifici locul balamalelor. Atentie la montaj balamale, sa lasi loc sa poti scoate rama. Montezi balamalele pe rama. Cuplezi balamalele si montezi pe cele fixe pe rama geamului. Atentie la verticala si orizontala, sa fie drept! Pozitionezi partea cu "butuc" a sistemului de inchidere pe rama si le prinzi pe rama. Prinzi manerele pe rama. Atentie la pozitie! Cuplezi inchiderile fixe pe cele mobile si "inchizi" rama pe tocul de termopan. Fixezi cu suruburi inchiderile fixe(clemele) verifici functionarea inchis-deschis. Scoti rama din balamale si o asezi pe masa/podea, cu santurile in sus. Pozitionezi plasa (atentie, plasa de fibra, nu din aia moale, ca de tifon!) pe rama si incepi sa introduci snurul dintr-un colt, cam 10 cm deparatre de coltul efectiv. Tine plasa intinsa, nu exagerat si mai ales DREAPTA. Cu scula de montat snur introduci cu partea "sant" snurul in santul ramei. Dupa 20-30 cm, intorci scula si cu partea "umflata" apesi temeinic snurul in santul ramei. Dupa ce ai intins corect plasa si ai fixat-o corect cu snurul, tai surplusul de jur imprejur, atentie sa nu "ciupesti" plasa intinsa. Iei rama cu grija si o pui in balamale. Testezi din nou inchis - deschis! Bafta de succese dese! |
Posted 22 July 2022 - 18:09

Hmm...
Am masurat sa pun la toata casa. Imi ies 53ml de bagheta + snur + 12mp de plasa. 13 geamuri |
Posted 22 July 2022 - 18:16

Mai calculeaza o data, conform dimensiunilor de bagheta disponibile.
Ca nu se pot innadi, doar se pot scurta, dupa nevoie. Vezi intai ce dimensiuni gasesti la magazinul de la care vrei sa iei si faci socoteala. Ca iegzista de 1m, 1,3,m, 2 m, 3m. Si plasa ie tot asa, pe latimi si lungimi. Cam cu 10 cm mai lata, dar la fix pe lungime. Cel putin asa au fost pachetele de plase pe care le-am cumparat. Iegzista si la metru, dar mai rar si nu intotdeauna la latimea convenabila. Si nu o sa pui rame maro cu plasa alba! Invers, rama alba cu plasa neagra, mai merge, CONTRAST! Deci iei cu tine TOATE dimensiunile de rame si socotesti la fata locului! Edited by viceroy56, 22 July 2022 - 18:16. |
Posted 24 July 2022 - 09:42

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users