Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Port popular?

A murit Alexandru Arsinel.

Se duc valorile... Gorbaciov, Eli...
 IKEA Pallady situatie absurda 2

Identificare boala vita de vie du...

Terenul de sub bloc

Colaps traheal catel
 IKEA Pallady situatie absurda

HYUNDAI HiE-S400VG, monocristalin...

Înca are utilitate

Romanii si masinile de spalat vase
 Functionare anormala combina frig...

Probleme cu front speaker-ul

Tár (2022)

modificare setari implicite camer...
 

update la bios fara internet

* - - - - 3 votes
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
HDS2022

HDS2022

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 12.03.2022
update la bios fara internet
am facut update la bios si nu mai am wifi am pus telefonul pentru internet si de pe internet am luat windows si l-am instalat din windows-ul care era si tot nu merge bios este asusx509fl nu mai am wifi deloc am luat drivere de wifi dar wifi tot nu merge ce sa fac((
nu am pe ce sa fac instalare clean poate cu o instalare clean ar merge de pe internet iau acum si 10 ca aveam 11 cu net din telefon laptop-ul nu are nici loc de fir pentru net nu are loc doar de usb hdmi ce pot sa fac cum pot sa dau inapoi pe bios-ul din inainte??((
sa revin la bios-ul original vreau sa revin la bios-ul original
cand am instalat windows-ul tot din windows cu imaginea pe setup am luat imaginea si am dat setup am dat sa nu mai fie nimic pe el sa se stearga tot
inainte am dat si system restore dar nici cu system restore nu a mers nici cu reset pc
ca am dat si reset pc tot sa se stearga asa din el
si tot nu((
nu pot sta cu telefonul mereu in el vreau cum era

#2
baribalu

baribalu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,475
  • Înscris: 23.10.2006
Nu biosul este responsabil de conexiunea la net. Apeleaza la cineva care chiar stie cu ce sa mananca o instalare de sistem de operare pe calculator.

#3
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Administrators
  • Posts: 21,399
  • Înscris: 22.05.2003
Frate, tu ai prea multe ganduri si se amesteca.
Nu am inteles nimic!

#4
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 63,421
  • Înscris: 15.06.2004
Da nu stiu ce te apuca sa tot resoftezi diverse...
https://forum.softpe.../#entry29191993
https://forum.softpe.../#entry29159308

Mai nasol e ca nici nu te exprimi clar ca sa putem intelege ceva...

Din cate vad eu Asus X509FL e un laptop.

Acum nu stiu ce ai facut acolo. Ai configurat ceva in BIOS-ul proaspat instalat ? Poate ai WLAN disabled in BIOS.
Apare ceva in Device Manager la Network ?

O instalare de Windwos sau o revenire la vechiul BIOS nu ajuta cu nimic problema ta.

Daca nu te descurci si nu oferi lamuriri cum trebuie vezi la un service ASUS.

#5
Znevna

Znevna

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,436
  • Înscris: 23.08.2020
Wireless ca wireless, dar nu-ti merge nici punctul sau alte semne de punctuatie de pe tastatura.
E grava treaba!
Io zic sa-l duci in service.

Edited by Znevna, 14 July 2022 - 14:15.


#6
Valy_User

Valy_User

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 02.08.2021
Se aprind led-urile în spate? Ai încercat cu un laptop să te conectezi? Ești conectat la router sau direct la cablul ISP-ului? Ai făcut autentificarea cu PPoE? Poate e de la drivere, poți încerca Iobit driver Installer. Dacă nu, ai putea să descarci de pe site-ul producătorului o versiune mai veche de BIOS și să faci Downgarde, dar nu cred că e de la update problema.

#7
Leo2006

Leo2006

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,622
  • Înscris: 30.08.2006
Prima greseala
1.  Nu faci update la bios daca totul merge bine.
A doua greseala.
2.   Cand ai facut update la bios nu te-ai documentat foarte bine inainte si nici nu ne-ai cerut sfaturi.
A treia greseala.
3.  Nu ai rezolvat problema cu biosul si te-ai apucat deja de schimbat Windows-ul. In continuare nu ne-ai cerut sprijinul.
A patra greseala pe care o vei face.
4.  Nu vei reusi sa ne ajuti sa gasim problema cu reteaua iar globul meu de cristal s-a spart si nu mai pot vedea ecranele din bios de pe laptopul tau.
Poate ma insel sau poate nu. Hai sa vedem.

Edited by Leo2006, 14 July 2022 - 15:21.


#8
HDS2022

HDS2022

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 12.03.2022

Vizualizare mesajValy_User, pe 14 iulie 2022 - 14:46, a scris:

Se aprind led-urile în spate? Ai încercat cu un laptop să te conectezi? Ești conectat la router sau direct la cablul ISP-ului? Ai făcut autentificarea cu PPoE? Poate e de la drivere, poți încerca Iobit driver Installer. Dacă nu, ai putea să descarci de pe site-ul producătorului o versiune mai veche de BIOS și să faci Downgarde, dar nu cred că e de la update problema.

da,ele merg,si,am internet de pe telefon cu usb,doar de pe telefon cu usb pot sa am internet,laptop-ul nu are fir de ethernet ca daca avea fir de ethernet bagam direct am fibra si merge bine toata fibra
dar de cand am dat update nu mai merge si ramane in airplane mode tot asa ramane nu mai in airplane mode si nu stiu ce pot sa ii fac am vazut de toate dar nu merge nimic
drivere nu mai are avea un driver realtek 802.11 dar nici ala nu mai e

#9
HDS2022

HDS2022

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 12.03.2022

Vizualizare mesajLeo2006, pe 14 iulie 2022 - 15:16, a scris:

Prima greseala
1.  Nu faci update la bios daca totul merge bine.
A doua greseala.
2.   Cand ai facut update la bios nu te-ai documentat foarte bine inainte si nici nu ne-ai cerut sfaturi.
A treia greseala.
3.  Nu ai rezolvat problema cu biosul si te-ai apucat deja de schimbat Windows-ul. In continuare nu ne-ai cerut sprijinul.
A patra greseala pe care o vei face.
4.  Nu vei reusi sa ne ajuti sa gasim problema cu reteaua iar globul meu de cristal s-a spart si nu mai pot vedea ecranele din bios de pe laptopul tau.
Poate ma insel sau poate nu. Hai sa vedem.

l-a,windows nu ii am facut,clean
poate cu clean mergea am instalat doar asa am instalat din windows-ul care era pe altul
si nici driver nu am aveam un driver de realtek 802.11

#10
Arthos

Arthos

    ¯\_(ツ)_/¯

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,158
  • Înscris: 01.11.2004
Presupun ca odata cu update-ul de bios setarile au fost si ele resetate la default. Primul lucru evident e chiar verificarea configuratiei bios-ului pentru a confirma daca WIFI-ul e activat sau dezactivat, in nici un caz reinstalearea Windows si alte balarii

#11
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,396
  • Înscris: 05.01.2006
Despre ce calculator / laptop este vorba?

LE văd că este asusx509fl și chipset + driver wifi ar trebui să ajungă. În device manager ce ai neinstalat?

Edited by Ravy, 14 July 2022 - 19:35.


#12
HDS2022

HDS2022

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 12.03.2022
l-am facut acum merge este laptop

#13
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 63,421
  • Înscris: 15.06.2004
Si nu ne zici si noua cum ?

#14
HDS2022

HDS2022

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 12.03.2022

Vizualizare mesajeiffel, pe 15 iulie 2022 - 08:38, a scris:

Si nu ne zici si noua cum ?

pai la device manager am vazut un clip pe youtube la device manager te duci si bagi manual si dai la network si dupa ce ai dat la network ii dai pe intel sa iti ia doar intel la network adapter
dupa ce vezi prima adica network adapter dupa intel si dupa prima o bagi manual ca driver intel gigabit aveam eu dupa ce pui aia gigabit vezi ca sunt multe acolo si nu doar aia cu intel
si dupa ce ai bagat-o in device o sa iti apara
si dupa ce o sa iti apara in device ce ai bagat
dai restart la pc
si dupa restart te duci si dai reset network si iar restart
si dupa iar o sa ai internet))
eu asa am facut si am internet mi a luat driver-ul care il aveam

#15
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 63,421
  • Înscris: 15.06.2004
Interesant, tinand cont ca driverul e Realtek si nu Intel...

#16
Leo2006

Leo2006

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,622
  • Înscris: 30.08.2006
Descarca de aici pentru data viitoare cand iarasi nu o sa mai mearga driverul de la "Intel".

#17
nei-k

nei-k

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,931
  • Înscris: 21.12.2006
Nu stiu exact care a fost problema, dar am inteles ca s-a rezolvat, ceea ce e bine.

Chair am incercat sa citesc posturile, dar nu am reusit sa le inteleg. Oare autorul e impacat cu gandurile sale, daca le emite asa cum le scrie ?










Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate