![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Usb flash 256GB exfat scris cu erori sub Ubuntu 20.04
Last Updated: Jul 13 2022 20:22, Started by
stdalionutpwr
, Jul 12 2022 11:08
·
3

Posted 12 July 2022 - 11:08

Am folosit pe post de arhiva un usb flash de 256 GB, vendor COdisk, formatat exfat, pe care am scris cu Ubuntu 20.04.
Din pacate multe fisiere au erori, windowsul nu gaseste erori, dar fisierele alea nu pot fi utlizate nici sub windows, da mesaj format necunoscut, la fel ca in linux, in linux e mai explicit spune ca headerul nu este pentru un fisier JPEG, unele fisiere text au erori. Care este problema?, driverul sau memoria in sine (poate e de proasta calitate). Edited by stdalionutpwr, 12 July 2022 - 11:10. |
Posted 12 July 2022 - 12:25

Memoria slaba, nu mai citeste ce a scris. Flash-urile low end sunt specializate in asemenea fail-uri.
|
Posted 12 July 2022 - 13:02

am instalal um pachet de verificat si reparat exfat, nu-mi da nici o eroare dar fisierele nu sunt bune, pe windows nu da nimic
acelasi oxff i-mi raporteaza si cititorul de jpeg, unknown header oxff, pare ca pur si simplu nu s-a scris, unele fisiere sunt insa bune. Attached FilesEdited by stdalionutpwr, 12 July 2022 - 13:13. |
Posted 12 July 2022 - 14:51

Probabil stickul e de fapt de 8gb. N-am gasit nimic despre brandul codisk. Probabil se gasesc la kilogram pe aliexpress.
|
Posted 12 July 2022 - 15:12

Cum arată de fapt conținutul unui astfel de fișier? Vezi cu hexedit sau ceva asemănător.
|
Posted 12 July 2022 - 16:12

Posted 12 July 2022 - 20:41

uite asa, in editorul de text Cel mai probabil este un stick fake chinezesc sau chiar pirat pentru ca un stick decent trebuie sa faca un minim de CRC ceva sumar si daca sunt probleme trebuie sa genereze erori nu sa-ti serveasca date fake. Cu riscul de a fi redundant, alta data pentru chestii importante foloseste doar stick-uri originale din familia sandisc, kingston, adata si asemenea. Acestea au memorii decente ce suporta scrieri multiple fara sa se faca praf. Edited by andreic, 12 July 2022 - 20:50. |
Posted 13 July 2022 - 20:22

Am incercat sa pun un editor de hex, Ghex pe gnome, dar, conexiunea pentru download n-a mers, sunt si altele , dar nu sunt gata compilate si mai trebuie niste bibiloteci pentru a functiona.
Am incercat si cu un alt editor basic in ascii, toate fisierele alea corupte arata la fel, sunt practic goale, e foarte posibil sa fie OTP, deoarece problema este doar cu un director unde am scris peste, restul se pot citi. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users