Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

TVR va putea da publicitate in timpul programelor

* - - - - 3 votes
  • Please log in to reply
39 replies to this topic

#19
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,549
  • Înscris: 07.02.2003
TVR nu mai rezista concurentei chiar si cu banii de la stat, nu sunt suficienti pentru a putea cumpara drepturi, echipament, filme, oameni care sa faca emisiuni bune si sa aibe salarii decente samd... e de inteles. Fiind o televiziune publica statul vrea sa o tina in viata. Asadar le da posibilitatea sa faca bani si din publicitate in programe.

Edited by andreic, 08 July 2022 - 20:32.


#20
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,019
  • Înscris: 31.07.2007
Io cred ca daca s-ar elimina gramada de uscaturi si capuse ar fi bani si de filme si programe.

#21
giusepe2002

giusepe2002

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 314
  • Înscris: 12.07.2017
Teoretic TVR ar avea potențial, echipamente bune au, distribuire în teritoriu pe toate platformele DVB-T2, cablu, satelit, IPTV au, însă problema sunt oamenii... care așa cum s-a mai spus și aici, sunt angajați politic sau sunt pila cuiva, acești oameni, pun din păcate bețe-n roate celor care sunt competenți și vor să facă ceva în TVR, pentru acel public pe care-l mai au. Oricâtă publicitate ai pompa, oricâți bani s-ar lua din bugetul de stat pentru acest post, dacă nu sunt schimbați acei oameni despre care am menționat mai sus, lucrurile fie rămân așa, fie vor fi mai rău...

Aruncați o privire peste TVR INFO, post TV făcut în mare parte din retransmisiuni de la celelalte posturi ale SRTV peste care se mai adaugă ceva jurnale de știri proprii, nici măcar nu este în versiunea pe care o avea canalul în 2011, unde era ceva mai animat, aveau mai multe jurnale proprii, comentarii, dezbateri, inclusiv studiourile care erau destinate exclusiv pentru TVR INFO...

Mai jos voi lăsa un articol de pe site-ul ########.ro cu o situație recentă din cadrul Televiziunii Române



Tensiune în interiorul TVR: Relansarea TVR Info a generat haos în instituție (surse)

Angajații TVR se plâng că relansarea canalului TVR Info s-a făcut fără să existe infrastructura adecvată și resurse umană necesară. Într-un mesaj publicat pe grupul angajaților, se trage un semnal de alarmă cu privire la condițiile în care angajații TVR își desfășoară activitatea, fiind vorba inclusiv despre lipsa unor dotări esențiale.
„Lansarea in tacere a TVR Info a venit la pachet cu probleme.

Despre realizari sunt sigura ca vorbesc, pe larg, persoane cu functii de raspundere. Nu insistam acum asupra continutului, nu credem ca a trecut euforia marcarii momentului.
Am preluat sesizari de la Stiri si din studioul 2 cu privire la situatia ventilatiei din studioul 2. De aici se transmit cele mai multe editii, emisiuni si programe pentru TVR Info, jurnalele pentru TVR1, TVR2, alte emisii.

Ventilatia in acest studio nu este asigurata pentru toate emisiile. Lipseste in intervalele 6-8 si 21.45-23.30 (in grila TVR Info este programat un jurnal de la ora 23).
Aceasta stare de lucruri provoaca nervozitate in rindul personalului care deserveste studioul. S-a ajuns la situatia (constatata personal) sa mi se spuna sa vin cu prelungitorul pentru laptop de acasa si cu "ce mai trebuie pentru redactia INFO". Evident, nu exista nicio redactie Info, doar un program foarte aglomerat pentru toti.

Daca nu se pot asigura echipamentele necesare in studioul 2 si conditii de munca adecvate, ar trebui sa se stie. Am discutat cu domnul Torica, liderul Mediasind TVR, sa ridicam aceste probleme la cel mai inalt nivel, in speranta identificarii unor solutii in regim de urgenta”, se arată în mesajul consultat de ########.ro.

TVR a obținut în luna martie licența pentru relansarea TVR Info, la două luni după ce Consiliul de Administraţie a decis reînfiinţarea defunctelor TVR Info şi TVR Cultural.

Din păcate forumul mi-a cenzurat site-ul sursă...scuze..

#22
BogdanI33

BogdanI33

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,558
  • Înscris: 03.01.2019
După mine aș concedia toți "figuranții"...relicve din TVR!
Și aș angaja tineri care vor într-adevăr o carieră în televiziune.
TVR trebuia să fie lansator de tinere talente.
Ăștia sunt plătiți cu mii de euro pe lună și fac nazuri că nu au 30 minute aer condiționat.
Să stea pe un șantier unde se toarnă asfalt la 40° (asfaltul are 380°) pe 3500 RON și apoi să facă "figuri".
În viață mea am avut deaface cu orice fel de oameni și am muncit și eu în construcții și știu cum se câștigă banii în România (am trăit pe viu aceste momente).

#23
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,867
  • Înscris: 28.11.2006
Problema nu e ca dau reclame in timpul emisiunilor, ca si Rai sau alte televiziuni publice dau. Problema e calitatea foarte slaba a programelor. Chiar ma intreb ce advertiser ar vrea sa plateasca pentru reclame la ei.

#24
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
cica Digi s-a extins pe la tara in comune, asa e? :))))
Imi zicea un reparator/instalator digi zilele trecute

#25
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,966
  • Înscris: 18.09.2008

 pufonel, on 09 iulie 2022 - 22:53, said:

Problema nu e ca dau reclame in timpul emisiunilor, ca si Rai sau alte televiziuni publice dau. Problema e calitatea foarte slaba a programelor. Chiar ma intreb ce advertiser ar vrea sa plateasca pentru reclame la ei.

Exact! RAI da The Voice, Masked Singer, Your Face Sounds Familiar, Asia Express si o tona de alte formate mari. Noi dam fix 0 barat. Bai, 0 barat. TVR nu a mai fost asa de jos din vremea lui Ceușescu.

În vremea lui Năstase, de exemplu, pe lângă lins în fund PSD, făceau formate mari. În fiecare seară, era câte un format mare. După ce le-au scos publicitatea din timpul programelor, programele de calitate s-au redus. Eu le-aș pune directorilor TVR clauză de rating. Nu ești în primii 5 în fiecare zi, afară! La 80 de milioane de euro + alte milioane de euro din publicitate (cel mai mare buget al unei stații TV din România), dacă nu ești în primele 5, afară!

Și nu, nu trebuie să îl aduci pe Capatos sau Simona Gherghe pentru rating. Ia formate curate, dar mari, de afară, fă-le bine și vei rupe norii. Scoate toate formatele obosite pentru nostalgici, nu mai miza pe emisiuni slabe și vei ajunge în top. Dar pentru asta, TVR trebuie să fie închisă și redeschisă a doua zi, pe modelul din Grecia. Ca să scăpăm de nepoți, mame, copii etc. Nu faci rating, afară. TV publică trebuie să facă rating, că altfel nu își face misiunea publică. Cum faci tu misiune publică, cu rating de canal pentru copii?

TVR e o fabrică energofagă, care nu produce absolut nimic. Și până nu se schimbă mentalitatea și legea de funcționare a SRTV, rămânem în aceiași mizerie. Ca TVR să intre în regim de breaking news, trebuie să se semneze o aprobare de la șeful dep. de știri. Așa a fost la 9/11, așa a fost la Colectiv. Că nu poți tu, producător la știri să intri în breaking news când vrei. Trebuie aprobare de sus. Jenant!

 lupini, on 08 iulie 2022 - 17:33, said:


Pentru mine sunt importante doar posturile şi canalele media care nu caută rating cu disperare. Până acum, TVR-ul era o televiziune acceptabilă, fără manelisme, fără pauze publicitare, fără "ştiri bombă", fără Breaking News agresiv. Dar, văd că se strică şi acolo treaba.

TVR trebuie să facă rating, chiar dacă ne place sau nu. E ca și cum s-ar vota un referendum cu 10% din populația țării pentru interzicerea pantalonilor evazați. TVR trebuie să fie văzută de cât mai multă lume, că de aia are cel mai mare buget dintre toate stațiile TV din țară. La 80 de milioane de euro buget pe an, să ai rating 0.5 în prime-time, e jenant. E ca și cum am avea o autostrada, pe care nimeni nu vrea să circule.

#26
andreyyshore

andreyyshore

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 641
  • Înscris: 23.02.2010

 pufonel, on 09 iulie 2022 - 22:53, said:

Chiar ma intreb ce advertiser ar vrea sa plateasca pentru reclame la ei.
Catena le e fidelă de mulți ani.

#27
SynOfficial

SynOfficial

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 699
  • Înscris: 10.11.2020
TVR e televiziune de batrani, normal ca se intrec astia in reclame la medicamente. Vezi si reclamele la RTV, A3 si cam toate televiziunile de stiri cu public preponderent batran: 90% reclame la medicamente/suplimente alimentare.

#28
EMPP

EMPP

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,778
  • Înscris: 12.01.2018

 MembruAnonim, on 08 iulie 2022 - 20:03, said:

%20https://forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/roflag.gif%20
cine se mai uita la TVR inafara de cei din rural?
țăranii de la bloc

voi nu înțelegeți un lucru.oamenii ăștia au fost obișnuiți cu program de la 19 la 22

Edited by EMPP, 11 July 2022 - 09:22.


#29
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,966
  • Înscris: 18.09.2008

 SynOfficial, on 10 iulie 2022 - 16:27, said:

TVR e televiziune de batrani, normal ca se intrec astia in reclame la medicamente. Vezi si reclamele la RTV, A3 si cam toate televiziunile de stiri cu public preponderent batran: 90% reclame la medicamente/suplimente alimentare.

TVR trebuie sa faca tot ce ii sta in putere sa nu mai fie o televiziune de batrani. Sau, daca asta vrea. Sa li se retina taxa TV din pensie doar celor care vor sa se uite la TVR.

Cand vor vedea ca multi oameni nu se uita de fapt la ei, s-ar schimba ceva ceva, poate. Asa, luand bani doar de la stat, poti sa faci si rating -1, ca nu ii pasa nimanui.

O, stai, ei de 3 luni au streaming la canalele lor. Nu au auzit de OBS si YouTube. Sa-i intrebe pe aia de la EBU cum se face streaming pe YouTube. Ca vad ca aia fac cu Eurovision.

Edited by miki07, 11 July 2022 - 13:24.


#30
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,075
  • Înscris: 29.04.2006

 miki07, on 09 iulie 2022 - 23:37, said:

Exact! RAI da The Voice, Masked Singer, Your Face Sounds Familiar, Asia Express si o tona de alte formate mari. Noi dam fix 0 barat. Bai, 0 barat.
Noi avem ”O vedetă populară”, cu dârli și Pornohaci. Atât s-a putut, deoarece manele nu e voie.

 giusepe2002, on 08 iulie 2022 - 20:57, said:

Din păcate forumul mi-a cenzurat site-ul sursă...scuze..

Sursa mizeriei citate este știripescurse, o latrină voiculesciană scrisă, care este folosită pentru a arunca cu lături în orice este non-PSD.

Edited by Zygoth, 13 July 2022 - 09:31.


#31
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,966
  • Înscris: 18.09.2008

 Zygoth, on 13 iulie 2022 - 09:31, said:

Noi avem ”O vedetă populară”, cu dârli și Pornohaci. Atât s-a putut, deoarece manele nu e voie.

Atât se poate. TVR vrea să fie diferită și în loc să facă un talent-show mai general, face chestia asta. Eu nu m-am uitat niciodată, nu m-a prins.

#32
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018
Deja au bagat reclame in timpul emisiunilor, acum la Telejurnal au baga reclame pe TVR 1 iar pe TVR Info inca este Telejurnalul.

Edited by IceCoolExtreme, 17 July 2022 - 13:13.


#33
Nexxus2

Nexxus2

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,594
  • Înscris: 16.08.2008
M-am uitat vineri seara la filmul K19 pe TVR 1 și am rămas stupefiat când a intrat publicitate... Rău de tot a ajuns TVR

#34
Gabrielrosca111

Gabrielrosca111

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 293
  • Înscris: 04.05.2014

 Nexxus2, on 17 iulie 2022 - 14:39, said:

M-am uitat vineri seara la filmul K19 pe TVR 1 și am rămas stupefiat când a intrat publicitate... Rău de tot a ajuns TVR
Adică, în timpul filmului intra brusc reclamele? Așa cum face Pro TV, Antena 1 sau Kanal D (filmul e întrerupt de reclame)?
Înainte nu cred că era așa. Nu știu dacă se aplică și pe TVR 2.

#35
Nexxus2

Nexxus2

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,594
  • Înscris: 16.08.2008
Da, se întrerupe filmul cu publicitate pentru 5-7 minute...

#36
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
Sursa: https://legislatie.j...iDocument/37503

Prezenta lege transpune prevederile Directivei 2010/13/UE a Parlamentului European și a Consiliului din 10 martie 2010 privind coordonarea anumitor dispoziții stabilite prin acte cu putere de lege sau acte administrative în cadrul statelor membre cu privire la furnizarea de servicii mass-media audiovizuale (Directiva serviciilor mass-media audiovizuale), publicată în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L, nr. 95 din data de 15 aprilie 2010.
Prezenta lege transpune prevederile Directivei (UE) 2018/1.808 a Parlamentului European și a Consiliului din 14 noiembrie 2018 de modificare a Directivei 2010/13/UE privind coordonarea anumitor dispoziții stabilite prin acte cu putere de lege sau acte administrative în cadrul statelor membre cu privire la furnizarea de servicii mass-media audiovizuale (Directiva serviciilor mass-media audiovizuale) având în vedere evoluția realităților pieței, publicată în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L, nr. 303 din 28 noiembrie 2018.  
(la 03-07-2022, Mențiunea privind transpunerea normelor europene a fost modificată de Punctul 59, Articolul I din LEGEA nr. 190 din data de 28 iunie 2022, publicată în MONITORUL OFICIAL nr. 651 din data de 30 iunie 2022 )

Directiva o găsiți aici: https://eur-lex.euro...18L1808&from=PL

Edited by RODigitalum-megafanro, 17 July 2022 - 16:39.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate