Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Problema electronica Mercedes C22...

Plinta parchet lata

Pareri produse vetter.ro
 Honor 8x blocat la pin

Laptop Asus nu recunoaste SSD si ...

cumparare 2/3

Criza de politisti in SUA in cont...
 Spuma poliuretanica vs Vata bazal...

Cu ce as putea inlocui telecomand...

Recomandare reglare termopane

Ascita caine
 Comutator 3 pozitii --> contr...

Tetiera Toyota Yaris din 2009

After Ever Happy (2022)

Where the Crawdads Sing (2022)
 

Dupa ce fac hotspot PC nu mai are aces la unele saituri

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
bekali

bekali

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 241
  • Înscris: 25.11.2006
Am calculatorul conectat la internet  prin cablu  RJ45. Intr-un port usb 2.0 al calculatorului am conectat un adaptor wireless TP-LINK TL-WN725N, N150, USB 2.0 prin care ma conectez la un telefon. In momentul in care  fac hotspot de pe PC si conectez telefonul, calculatorul refuza sa mai deschida unele pagini de internet, mai putin Youtube si Facebook. Am incercat cu mai multe telefoane dar rezultatul e acelasi. Fenomenul asta l-am observat de vreo 2-3 saptamani si nu stiu cum as putea sa=l rezolv.

#2
Bursul

Bursul

    alias Petrov

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 44,938
  • Înscris: 30.10.2003
Ar putea fi ceva in legatura cu serverul de DNS.
Vezi ce IP au site-urile respective, la care nu se conecteaza telefonul si da-le un ping, din telefon. Daca ai ping prin IP, trebuie sa modifici undeva DNS-ul, ceva cu 8.8.8.8.

#3
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,324
  • Înscris: 05.01.2006

Vizualizare mesajbekali, pe 05 iulie 2022 - 14:03, a scris:

In momentul in care  fac hotspot de pe PC si conectez telefonul,
Cum faci hotspot pe PC? Poti sa pui aici poze cu acele setari prin care faci acel hotspot si cum ai setat sa "dai" netul mai departe?

#4
bekali

bekali

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 241
  • Înscris: 25.11.2006
Pai trebuie sa introduci mai intai un adaptor wireless in porul USB ( in speta TP-LINK TL-WN725N, N150, intr-un port USB)  daca calculatorul nu are  incorporat pe placa adaptorul wireless . Il instalezi dar merge si fara instalare de la windows 10 in sus. Apoi deschizi Setari>Retea si internet>Hotspot mobil si acrtivezi hotspotul. Activezi pe telefon  Wi-Fi ul gasesti reteaua si introduci parola pe care o ai in ecranul de hotspot a pc-ului!

Attached Files


Edited by Ravy, 05 July 2022 - 17:12.


#5
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,324
  • Înscris: 05.01.2006
In imagina apare ca partajezi conexiunea redmi2 si nu conexiunea pe cablu...
Eu din cate am inteles de mai sus tu doresti invers sa faci... sau n-am inteles eu corect?

Rementioneaza unde "intra" netul si catre ce anume trebuie sa iasa. Iar PC-ul cand nu mai are acces la youtube - cand este conectat pe cablu si dai net la telefon, sau cand ia net de la telefon?...

#6
Leo2006

Leo2006

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,586
  • Înscris: 30.08.2006
In loc de Redmi 2 selectezi placa de retea realtek al pc-ului. Adaptorul acum face hotspot  cu semnalul wifi de la telefon.

Edited by Leo2006, 05 July 2022 - 17:55.


#7
bekali

bekali

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 241
  • Înscris: 25.11.2006
Deci internetul vine pe cablu in PC. De aici prin adaptor fac hotspot catre telefon/ telefoane. In momentul in care  se conecteaza telefonul la reteau wifi a adaptorului, imi retestrictioneaza 90% din saiturile  ce vreau sa le deschid pe PC. Deci calculatorul  nu mai se poate conecta la saituri. Si telefonul functioneaza pe internet cu probleme. Chestia asta e de vreo 2-3 saptamani. sa fie de la vreun upgrade de Windows .  Ce am facut pana acum am dezinstalat / instalat adaptorul si m-am jucat prin setarile retelei/ am incercat pe mai multe telefoane,  insa acelasi rezultat. Apropo Redmi 2 e denumita reteaua de cablu internet calculator LAN-ul

Edited by Ravy, 05 July 2022 - 19:39.


#8
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,324
  • Înscris: 05.01.2006
Poți pune o poză cu ce-ți apare în network connections?
ceva gen https://wifi-setting...-Windows-10.jpg

Edited by Ravy, 05 July 2022 - 22:35.


#9
HUHA

HUHA

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 31.12.2008
Problema asta a aparut si la mine la munca pe multe laptop-uri.  Inainte mergea , nici o problema, de o luna incoace a aparut aceata problema. Pana acuma presupun ca windows-ul este cu problema .

Am alt laptop care inca merge , nu este afectat.
Simptomul este : totul merge ok, outlook , alt program care il folosim pe portul de telnet.
Dau drumul la hotspot si dupa 2-3 minute, outlook este deconectat, iar programul care mergea pe portul de telnet, nu mai merge.   Dau ping catre serverul de telnet, raspunde la ping.  Odata ce opresc hotspot-ul, toate isi revin. AM oprit si firewall din windows, nici un efect.  Default gateway, din "route print" nu se schimba.

#10
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,324
  • Înscris: 05.01.2006

 HUHA, pe 13 iulie 2022 - 14:25, a scris:

Problema asta a aparut si la mine la munca pe multe laptop-uri.  
Care problemă practic? Poți pune aici toate informațiile ce i s-au cerut inițiatorului - și detalii (care device ce face, cum este setat și unde este buba practic)?

#11
nei-k

nei-k

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,882
  • Înscris: 21.12.2006
DNS pe dispozitivul care face hotspot și cel care dă net prin cablu sunt configurate similar?

Dispozitivul care face hotspot poate accesa resursele cu probleme?

Setările dispozitivelor pe  care vrei sa le conectezi la hotspot sunt identice, atât pe cablu, cât și pe Wi-Fi?

IP-urile alocate la conectarea via Hotspot au drepturi setate corect?

Etc...

#12
bekali

bekali

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 241
  • Înscris: 25.11.2006
Astazi a venit actualizarea kb5015807 si dupa instalare totul merge corect. Va multumesc celor care ati incercat sa ma ajutati!

Vizualizare mesajHUHA, pe 13 iulie 2022 - 14:25, a scris:

Problema asta a aparut si la mine la munca pe multe laptop-uri.  Inainte mergea , nici o problema, de o luna incoace a aparut aceata problema. Pana acuma presupun ca windows-ul este cu problema .

Am alt laptop care inca merge , nu este afectat.
Simptomul este : totul merge ok, outlook , alt program care il folosim pe portul de telnet.
Dau drumul la hotspot si dupa 2-3 minute, outlook este deconectat, iar programul care mergea pe portul de telnet, nu mai merge.   Dau ping catre serverul de telnet, raspunde la ping.  Odata ce opresc hotspot-ul, toate isi revin. AM oprit si firewall din windows, nici un efect.  Default gateway, din "route print" nu se schimba.
instaleaza kb5015807!

Edited by bekali, 14 July 2022 - 21:23.


#13
HUHA

HUHA

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 31.12.2008

View Postbekali, on 14 iulie 2022 - 21:24, said:

Astazi a venit actualizarea kb5015807 si dupa instalare totul merge corect. Va multumesc celor care ati incercat sa ma ajutati!

Salut.
Vad ca si la mine si-a revenit.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate