Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Cu masina spre Portugalia

Acoperis mansarda - am nevoie de ...

Bmw seria 3 zgomot in sarcina
 Samsung S21 FE - nou cu poze in el

Smart Meter

Problema infiltratie apa

Elon Musk prezinta robotul Optimu...
 La multi ani @laurstef!

Plita gaz Arctic ARNGN64127SB

Vaccin - alergie polen, ambrozie ...

E labrador sau nu?
 Generator Honda EU22i

Situatia masinilor cu volan pe dr...

Noul legamant

ecranul laptopului se intuneca ri...
 

Buton pornire Esprimo E5645 d2984

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
adib07

adib07

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 26.03.2008
Buna ziua.
La placa de baza din atasament, stie cineva cum o pot porni fara  buton.
Butonul e stricat. Este onboard.
Mulltumesc anticipat.

Attached Files


Edited by adib07, 01 July 2022 - 12:25.


#2
marius2k

marius2k

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 570
  • Înscris: 11.03.2014
Apesi pe placa cu o penseta cu varf, nu d'aia de pensat :)
Sau faci scurt intre pinii microswitchului  ...

#3
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,227
  • Înscris: 01.11.2005
il duci la un centru de reparat laptopuri/telefoane si iti schimba butonul.
altfel nu cred ca ai vreo sansa

#4
Leo2006

Leo2006

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,625
  • Înscris: 30.08.2006
Nu stiu cum ai ajuns la concluzia ca butonul este stricat. E un simplu switch cu revenire. Totusi daca nici poza la buton nu ai ai reusit sa faci atunci nu-ti recomand sa-l repari. Mergi la un service sa-l diagnosticheze.

#5
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,227
  • Înscris: 01.11.2005

View PostLeo2006, on 01 iulie 2022 - 13:13, said:

Nu stiu cum ai ajuns la concluzia ca butonul este stricat. E un simplu switch cu revenire. Totusi daca nici poza la buton nu ai ai reusit sa faci atunci nu-ti recomand sa-l repari. Mergi la un service sa-l diagnosticheze.
poza e luata de pe net. probabil calcualtorul e asamblat. dar sigura solutie este sa schimbe switch-ul marcat in poza

Attached Files


Edited by tehnics, 01 July 2022 - 14:11.


#6
adib07

adib07

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 26.03.2008
da. pc-ul nu e la mine ..
poza e de pe net.
m-am gandit sa fac un scurt intre pini .. dar ..
De aceea am postat .. solutia e schimbarea insa am zis ca poate e si vreo alta  solutie.
Va multumesc.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate