Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Anul asta vinerea neagra chiar va...

banda alergat acasa

Reprezentanța B.B.C. (Brown, Bove...
 Analizele Medicale, intre fericir...

Recomandare carcasa si sursa cu pwm

Cum s-ar putea face plafonarea pr...

Preparing automatic repair diagno...
 Planul Samsung pentru urmatorii 5...

videoproiector vs oricare display

Produse comandate din china (wish...

probleme mașina de spalat rufe
 Magazine care vand bere la keg

Proiect ciudat legat de metaverse...

Daniel Fenechiu: Nu vom aște...

Transfer in acelasi pc cu FTP
 

Modem-stick care nu mai merge

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
hspinache

hspinache

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,436
  • Înscris: 23.12.2007
Modemul este tip : K4201-Z , fabricatie zte .
Dupa cum pare , dupa ce este cuplat , nu mai starteaza aplicatia VMB ; nici pe w7 , nici pe w10 .
Am cautat aplicatia VMB sa o descarc separat si nu am gasit nimic .
Exista vreo solutie ?

#2
A10

A10

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,848
  • Înscris: 19.12.2012
Tu nu prea ai ce sa-i faci... Mergi la voda sa ti-l inlocuiasca

#3
__Dan__

__Dan__

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,150
  • Înscris: 15.04.2019
Drivere aici https://www.driversf...iver-free.html.
Raspunde la comenzile AT in hyperterminal (AT+ZCDRUN=9 ; activare USB CD-ROM)?
Daca-i defect - in afara garantiei - schimba-l cu unul 4G care merge si ca hotspot (Huawei E3372 de ex.).

Edited by __Dan__, 30 June 2022 - 19:29.


#4
hspinache

hspinache

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,436
  • Înscris: 23.12.2007
Defect nu este . Ultima oara a mers perfect .
Dupa ce am cumparat cartela , am observat ca nu merge . Cei de la magazin au zis ca nu merge pt ca aplicatia este prea veche si nu mai poate fi startata .
hyperterminal ??? unde il gasesc ?

#5
Modemuri3G

Modemuri3G

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,501
  • Înscris: 08.03.2011
Schimba apn-ul, pentru cartela este live.vodafone.com

#6
hspinache

hspinache

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,436
  • Înscris: 23.12.2007
Ca sa schimb ceva , trebuie cind introduc sticul , sa se lanseza aplicatia specifica . Ori , in momentul cind da sa apara prima ferestra , dispare , se anuleaza . Incercat pe mai multe calculatoare , inclusiv de catre cei de la magazin.

#7
Modemuri3G

Modemuri3G

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,501
  • Înscris: 08.03.2011
La K4201 nu se instalează aplicatie, este "vazut" direct de Windows, setările se fac la rețele în win

#8
hspinache

hspinache

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,436
  • Înscris: 23.12.2007
Atunci de ce nu apare aplicatia tipica ? Anul trecut a mers perfect.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate