Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

ortoped foisor contact-ruptura LIA

Gingia creste peste masea

Comutatoare si RCCB 18 mm
 Filtre apa potabila ptr casa indi...

Despre setarile OBS Studio !

Cum reacționezi ca tata cand...

Camera auto Zenfox T3 DUO
 Identificare Jante

Amintiri din viitor: Blondele, te...

Intrebare program spion telefon a...

W10 busit
 „Scriere” Calculator ...

Calprotectina crescuta si Helicob...

Conectare TV, telefon și pc ...

PROIECT CASUTA MICA IN JUR DE 40M...
 

Modem-stick care nu mai merge

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
hspinache

hspinache

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,425
  • Înscris: 23.12.2007
Modemul este tip : K4201-Z , fabricatie zte .
Dupa cum pare , dupa ce este cuplat , nu mai starteaza aplicatia VMB ; nici pe w7 , nici pe w10 .
Am cautat aplicatia VMB sa o descarc separat si nu am gasit nimic .
Exista vreo solutie ?

#2
A10

A10

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,830
  • Înscris: 19.12.2012
Tu nu prea ai ce sa-i faci... Mergi la voda sa ti-l inlocuiasca

#3
__Dan__

__Dan__

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,969
  • Înscris: 15.04.2019
Drivere aici https://www.driversf...iver-free.html.
Raspunde la comenzile AT in hyperterminal (AT+ZCDRUN=9 ; activare USB CD-ROM)?
Daca-i defect - in afara garantiei - schimba-l cu unul 4G care merge si ca hotspot (Huawei E3372 de ex.).

Edited by __Dan__, 30 June 2022 - 19:29.


#4
hspinache

hspinache

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,425
  • Înscris: 23.12.2007
Defect nu este . Ultima oara a mers perfect .
Dupa ce am cumparat cartela , am observat ca nu merge . Cei de la magazin au zis ca nu merge pt ca aplicatia este prea veche si nu mai poate fi startata .
hyperterminal ??? unde il gasesc ?

#5
Modemuri3G

Modemuri3G

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,499
  • Înscris: 08.03.2011
Schimba apn-ul, pentru cartela este live.vodafone.com

#6
hspinache

hspinache

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,425
  • Înscris: 23.12.2007
Ca sa schimb ceva , trebuie cind introduc sticul , sa se lanseza aplicatia specifica . Ori , in momentul cind da sa apara prima ferestra , dispare , se anuleaza . Incercat pe mai multe calculatoare , inclusiv de catre cei de la magazin.

#7
Modemuri3G

Modemuri3G

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,499
  • Înscris: 08.03.2011
La K4201 nu se instalează aplicatie, este "vazut" direct de Windows, setările se fac la rețele în win

#8
hspinache

hspinache

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,425
  • Înscris: 23.12.2007
Atunci de ce nu apare aplicatia tipica ? Anul trecut a mers perfect.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate