Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...
 BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim
 Tonometru compensat CAS?

polita RCA ONLINE

Va rog recomandati echipa serioa...

Termostat frigider - verificare
 Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas

Amenda in Lipsa ?

Acoperire gol extrior intre termo...
 

40% impozit? jocuri noroc.

* * - - - 3 votes
  • Please log in to reply
113 replies to this topic

#73
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,012
  • Înscris: 23.09.2005

View PostOlteanul_sfios, on 01 iulie 2022 - 12:35, said:

Daca muncesti si scoti profit, platesti impozit 16%.
Daca muncesti si primesti salariu, platesti impozit peste 40%.
Daca joci la pariuri si castigi, platesti impozit 1%.

E ceva ce nu e prea ok, sau mi se pare mie?

Ti se pare tie.

In cazul in care muncesti, profitul e aproape 100% garantat.

In cazul unui joc de noroc, poti sa joci in mod repetat si sa pierzi.

Putea fi si impozit zero % si tot sa nu ramai in profit.

Deci la jocul de noroc poti sa joci de 10 ori si sa mergi pe minus, minusuri care acumulate de obicei sunt mai mari decat profitul scos la a 11-a runda norocoasa.

Runda norocoasa care pe langa ca nu-ti acopera minusurile, dar statul nu-ti mai ia acei 1%, ci planuieste sa-ti traga 40%.

Ti se pare logic, nu? Posted Image

Nu stiu ce treaba are aici comparatia asta aiurita cu impozitul pe munca, nu are absolut nici o legatura, nu se aseamana nicicum.

Sau daca preferi, hai sa facem invers: iti facem tie 1% impozit pe munca, dar cu conditia ca la final de luna cand tre` sa iei salarul, dai cu zarurile, ai o aruncare. Daca iti pica 6-6, iei salarul, dar la orice alta combinatie ai muncit pe gratis luna aia.

Ia zi, merge?

Impozit doar 1% pe munca, ce tare, nu? Iti convine? Posted Image

Si ca sa actualizam comparatia cu situatia ce vrea sa se instaureze, ar insemna ca tu acuma sa muncesti o luna, dai cu zarul, daca iti pica 6-6 iei salarul, daca nu mergi fluierand si fara bani.

Ei, dar cand o sa-ti pice in sfarsit dupa vreo 30 de aruncari (luni de zile lucrate pe gratis - adica doi ani jumate) norocosul 6-6, o sa dai si 40% din salar.

Super, nu? Posted Image

Edited by Phobos, 03 July 2022 - 17:33.


#74
stalker2142

stalker2142

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,695
  • Înscris: 29.10.2017
In mod cinstit mi s-ar parea ca doar agentiile sa plateasca licenta de functionare si impozit pe profit realizat din jocuri de noroc, un impozit special mai mare ca 16% intrucat e realizat dintr-un viciu

#75
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,012
  • Înscris: 23.09.2005
La bulgari cica asa e, jucatorii nu platesc impozit iar operatorii platesc 21% din profit.

Si in Romania parca operatorii platesc 15% din profit, deci nu stiu de ce drac mai vrea statul 40% de la jucatori, caci practic inseamna ca statul ia 15% + 40% deci 55% din toti banii care circula prin toate jocurile astea.

Nu stiu care om normal la cap isi inchipuie ca la o asa taxare o asemenea afacere mai poate functiona sau sa fie profitabila.

Practic, din fiecare 100 de lei bagati de jucatori in jocuri, 55 de lei ajung mai devreme sau mai tarziu la stat.

Daca introduc o astfel de impozitare, efectiv ar insemna ca sunt atat de dobitoci incat sa prabuseasca tot.

Daca ar taxa prea tare operatorii, chiar daca jucatorii n-ar plati impozit, iar se prabuseste pentru ca operatorii isi iau jucariile si pleaca.

Pana acum legea a fost chiar foarte bine facuta, atractiva si pentru operatori, avantajoasa si pentru jucatori, ca nu te cocoseaza cu impozitul, statul a ajuns sa colecteze 500 de meleoane anual iar piata e in crestere.

Acuma s-au trezit niste politicieni ca n-ar putea cumva sa stoarca cumva gaina cu ouale de aur, daca ar da de pereti cu ea, poate pica mai multe oua din gaina, cam asta incearca sa faca ei acuma.

Nimeni nu s-a gandit ca dand cu ea de pereti, omori gaina.

Edited by Phobos, 03 July 2022 - 22:46.


#76
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,012
  • Înscris: 23.09.2005
Sorin Constantinescu, despre impozitul de 40% pe jocurile de noroc: Statul nu va încasa mai mult, ci va pierde şi cei 1,2 miliarde de euro, anual, bani aduşi la buget de industrie

Impozitul de 40% pe jocurile de noroc pe care vor autorităţile să îl introducă nu este pe câştig, ci pe retragere, ceea ce va duce la închiderea industriei pentru că nu poţi funcţiona cu o astfel de taxă, susţine expertul în jocuri de noroc Sorin Constantinescu.

Mai mult, domnia sa spune că statul nu va încasa mai mult, ci va pierde şi suma de 1,2 miliarde de euro, anual, bani aduşi la buget de jocurile de noroc: “100% , această măsură va fi dezastruoasă pentru bugetul de stat.
Sectorul jocurilor de noroc aduce la stat 1,2 miliarde de euro, anual, prin diferite taxe. Dacă s-ar impune acest impozit pe retragere, toată activitatea jocurilor de noroc s-ar bloca şi statul ar pierde aceşti bani.  Mi-aş dori să văd şi eu calculele de la Finanţe, cât cred ei că va fi impactul bugetar al unei astfel de măsuri, cine şi-o asumă, cum au ajuns la taxa aceasta de 40%. E imposibil de plătit, de calculat, de reţinut.
ONJN a încercat să facă o simulare la impozitarea de 40%, dar nu se poate face pentru că se închide industria.
Aceeaşi schemă de impozitare a încercat Italia să aplice, anul trecut – s-a pus o taxă de 20% pe retrageri şi încasările la buget au scăzut cu 30%. Guvernul  ar trebui să se informeze în legătură cu ceea ce s-a întâmplat prin Europa, ca istoric. Din ce ştiu eu,  nu s-a mai impus în nici o ţară europeană o astfel de taxă, pentru că efectul este invers, scad încasările la buget.

În prezent, câștigurile la jocurile de noroc sunt impozitate cu 1% până la o valoare de 66.750 de lei, cu 16% până la 445.000 de lei și cu 26% peste această sumă. Guvernul vrea să înlocuiască toate cele trei impozite cu acest impozit de 40% pe retragere.

Până acum, fiind câştiguri mici la pariuri, online etc. – 90% din câştiguri sunt până în 15.000 de euro – , organizatorul plătea pentru client, prin reţinere la sursă, impozitul de 1%. Acum, dacă ar fi să plătească organizatorul 40%, nu va mai putea să o facă. Pentru că, matematic,  organizatorului, indiferent de joc,  îi rămâne din rulajul anual cam 15%-20% marjă de profit. Dacă organizatorul ar plăti 40% pe retragerea clientului,  înseamnă că ar trebui să plătească încă 25% în plus faţă de ce câştigă.  Adică ar fi un minus de 20%.

Nici clienţii nu ar mai putea plăti acest impozit. Pe un an de zile, cine joacă frecvent la jocuri de noroc, în fiecare săptămână, este clar pe pierdere. Matematic, probabilistic, nu ai cum să câștigi jucând în fiecare săptămână, timp de un an de zile. În mod normal, taxele se iau pe profit, pe câştig. Din moment ce omul nu are nici un câştig, ce taxă să plătească?

Ce mă miră pe mine este că, la orice modificare fiscală, autorităţile ar trebui să se consulte cu domeniul afectat, ca să îşi spună părerea. Din ce ştiu eu, nu a fost consultată nici o asociaţie profesională, nici un profesionist din domeniu.

Dar, disperat că nu mai are bani la buget, în loc să îi lase pe cei care îi dau, statul omoară găina cu ouă de aur , printr-o taxă aberantă, care oricum nu se poate colecta”.
Sorin Constantinescu spune că, prin această măsură, se încurajează lucrul la negru în domeniul jocurilor de noroc.

#77
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,012
  • Înscris: 23.09.2005
De fapt toata chestiunea se reduce la un lucru simplu: sa vedem care jucator va mai fi tentat sa-si incerce norocul la vreaun joc in momentul in care stie ca la fiecare 100 de lei investiti, 40 de lei sunt pierduti din start.

Asta-i marele plan al "inteligentilor" politicieni care au propus legea de a "mari" atragerea banilor la buget din jocuri de noroc.

No, bafta la colectat bani mai multi, ce sa zic.

#78
lupini

lupini

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,224
  • Înscris: 29.12.2006

View PostPhobos, on 04 iulie 2022 - 11:17, said:

De fapt toata chestiunea se reduce la un lucru simplu: sa vedem care jucator va mai fi tentat sa-si incerce norocul la vreaun joc in momentul in care stie ca la fiecare 100 de lei investiti, 40 de lei sunt pierduti din start.

În sfârşit măcar aşa vor dispărea cât mai multe localuri de-astea, că deja era o inflaţie de jocuri de noroc, situaţie specifică statelor sărace cu cetăţeni needucaţi, care cred că vor ajunge bogaţi dacă îşi riscă banii pe pariuri.

Poate că acum nu se vor mai da banii pe pariuri ci pe...alcool şi tutun. Dar din ce-am auzit, şi astea se scumpesc. Posted Image

#79
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,012
  • Înscris: 23.09.2005
Nu stiu cat de reala e stirea asta, insa deja suna ceva mai bine, chiar daca e la limita.

Pare ca partial le-a mai venit mintea la cap la dobitoci:

Guvernul pregătește impozitarea progresivă pentru jocurile de noroc: când se modifică Codul Fiscal/ Surse

(Nu pot sa postez linkul)

"În ceea ce privește jocurile de noroc, Guvernul urmărește o impozitare în trei trepte:
- 10% la câștigurile până în 3000 de lei.
- 20% la câștigurile între 3000 și 10.000 de lei
- 40% pentru câștigurile care depășesc 10.000 de lei.
Modificările la Codul Fiscal vor fi anunțate la finalul săptămânii viitoare."


View Postlupini, on 04 iulie 2022 - 14:09, said:

În sfârşit măcar aşa vor dispărea cât mai multe localuri de-astea, că deja era o inflaţie de jocuri de noroc, situaţie specifică statelor sărace cu cetăţeni needucaţi, care cred că vor ajunge bogaţi dacă îşi riscă banii pe pariuri.

Daca vorbesti de pacanele, aici sunt de acord cu tine, insa problema este ca in aceeasi oala intra si pokerul, un joc in care castigul tine mai mult de inteligenta si propriile abilitati decat de noroc.

Sunt multi jucatori de poker romani care merg pe profit de ani de zile. Evident ca majoritatea jucatorilor de poker pierd, ca asa e viata, insa in jocul asta poti sa inveti, sa te dezvolti, practic a deveni mai bun in poker implica aproape aceleasi skilluri financiare ca si atunci cand iti deschizi o afacere.

In plus, dependenti de jocul de poker nu prea sunt, practic sunt aproape inexistenti, caci acolo trebuie rabdare si disciplina ca sa castigi, nu ajunge sa dai pe butoane ca bolovanul ametit de bere, ca la pacanele.

Edited by Phobos, 04 July 2022 - 14:37.


#80
stalker2142

stalker2142

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,695
  • Înscris: 29.10.2017

View PostPhobos, on 04 iulie 2022 - 08:51, said:

Până acum, fiind câştiguri mici la pariuri, online etc. – 90% din câştiguri sunt până în 15.000 de euro – , organizatorul plătea pentru client, prin reţinere la sursă, impozitul de 1%. Acum, dacă ar fi să plătească organizatorul 40%, nu va mai putea să o facă. Pentru că, matematic,  organizatorului, indiferent de joc,  îi rămâne din rulajul anual cam 15%-20% marjă de profit. Dacă organizatorul ar plăti 40% pe retragerea clientului,  înseamnă că ar trebui să plătească încă 25% în plus faţă de ce câştigă.  Adică ar fi un minus de 20%.

Nea Sorin, zis si "smecherul cazinourilor" se hraneste din agonia victimelor care joaca la pacanele. Fiind un ambasador al sindicatelor de cazinouri in Romania face tot posibilul sa lupte impotriva oricarui blocaj l-ar putea avea aceste activitati. El stie foarte bine ca atata timp cat sunt legale si nu sunt impozitate drastic, fraieri vor fi oricand sa isi joace ultimul ban la aparate, sa vanda lucruri din casa, sa dea in cap unui batran intr-o scara de bloc, sa joace alocatia copiilor, sa fure de la parinti de la locul de munca, sa vanda droguri, sa se prostitueze sa faca rost de bani pentru aparate, sa se sinucida in final. Toti fraierii astia ii pun bani in buzunar indirect prin functiile pe care le detine unde trebuie sa promoveze si sa apere jocurile de noroc, din banii lor si-a cumparat audi Q7 si se plimba dintr-o tara in alta intr-o vacanta perpetua

Iar calculele astea care le face in articol sunt tot o diversiune, nu intelege sau se preface ca nu intelege ce inseamna retinerea la sursa.

Edited by stalker2142, 04 July 2022 - 15:22.


#81
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,012
  • Înscris: 23.09.2005

View Poststalker2142, on 04 iulie 2022 - 15:15, said:

Nea Sorin, zis si "smecherul cazinourilor" se hraneste din agonia victimelor care joaca la pacanele. Fiind un ambasador al sindicatelor de cazinouri in Romania face tot posibilul sa lupte impotriva oricarui blocaj l-ar putea avea aceste activitati. El stie foarte bine ca atata timp cat sunt legale si nu sunt impozitate drastic, fraieri vor fi oricand sa isi joace ultimul ban la aparate, sa vanda lucruri din casa, sa dea in cap unui batran intr-o scara de bloc, sa joace alocatia copiilor, sa fure de la parinti de la locul de munca, sa vanda droguri, sa se prostitueze sa faca rost de bani pentru aparate, sa se sinucida in final.

Asa in principiu ai tu dreptate, dar sa stii ca exista o emisiune veche, un podcast numit "Peste prajit" unde se discuta in principal doar despre poker.

Si acolo vorbea chiar Nea Sorin, care pe vremea aia era responsabil de ceva activitati legate de cazinouri, si explica foarte frumos cazul unui baiat dependent de pacanele pe care-l cunostea, cum a stat de vorba cu el si i-a explicat clar ca pacanelele il vor baga in groapa, ca nu ai sanse matematice de castig la ele si cum baiatul parea ca a inteles iar peste 2 ore l-a vazut iar intr-un birt la pacanele.

Evident ca el traieste din pasiunea oamenilor pentru jocuri de noroc, insa niciodata nu l-am auzit sa dea alte sfaturi cuiva decat sa evite dependenta de aceste aparate ca nu pot aduce nimanui vreun bine.

Iar intamplator, ceea ce spune azi legat de legea asta, chiar are dreptate, legat de buget, de bani, de efectele legii asupra acestei industrii.

Nici eu n-am sustinut nicodata altceva, am nu stiu cate posturi si pe softpedia in care am explicat de ce pacanelele sunt cea mai mare mizerie.

Edited by Phobos, 04 July 2022 - 15:30.


#82
Arhanghelul_Mihail

Arhanghelul_Mihail

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 652
  • Înscris: 06.01.2022
Astept cu nerabdare si ziua in care toate casele de pariuri/pacanele vor fi scoase in afara oraselor, la mama dracu-n praznic.

Edited by Arhanghelul_Mihail, 04 July 2022 - 16:37.


#83
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004
Va spun acuma numarul exact de oameni care o sa se lase de jocuri de noroc pentru ca se maresc impozitele: zero barat. La fel numarul de fumatori. Si idem numarul de bautori de zahar lichid care o sa treaca pe apa :lol:

Ce e mai inspaimintator e sa vad oameni care cred ca aia din industria jocurilor de noroc vor ca oamenii sa nu devina dependenti sau sa scape de dependenta sa, lol, sa joace responsabil. Singurul motiv pentru care pun mizeriile alea de linkuri si vin cu tot felul de sfaturi este ca stiu ca alea au fix acelasi efect cu a da sfaturi unei caramizi. Evitarea dependentei de jocurile de noroc se face intr-un singur mod: prin evitarea totala a jocurilor de noroc. Totul este facut sa te atraga, sa te prinda in gheare si sa-ti fubipta existenta. Jucatul responsabil nu exista, iar renuntarea la viciu este o chestie extrem de grea si de complicata, nicidecum nu se face prin sfaturi. Deci nu, aia nu va vor binele, la fel cum nici politicienii nu va vor binele marind impozitele. Daca va voaiau binele le interziceau pe toate, vor doar o felie mai mare din fiecare acest cacat pe baza de dependenta, indiferent ce forma are.

#84
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,012
  • Înscris: 23.09.2005

View PostMosotti, on 04 iulie 2022 - 16:55, said:

Va spun acuma numarul exact de oameni care o sa se lase de jocuri de noroc pentru ca se maresc impozitele: zero barat.

Te inseli.

Confuzia apare de fapt de la faptul ca sub termenul general "jocuri de noroc" se ascund o multitudine de jocuri dintre care la unele n-ai sanse de castig indiferent cum joci tu, cum ar fi pacanelele, pana la unele la care experienta iti aduce castiguri repetate si pe termen lung, poti chiar sa traiesti din ele.

Pariurile sportive sunt undeva la mijloc. E extrem de dificil sa speri la un profit pe termen lung, insa nu-s in aceeasi oala cu mizeria de la pacanele.

Voi cand vorbiti de raul adus societatii de "jocurile de noroc", de fapt va ganditi la o parte din acesti oameni, in principal dependentii de pacanele. La astia e problema, caci ei sunt cei mai vizibili, pierzandu-si banii si cel mai repede.

Dar ei sunt doar un anumit procent din masa jucatorilor, nu toti sunt "dependenti de pacanele". Sau mai rar, de pariuri.

In acelasi timp, da, sunt si o mare categorie de jucatori care joaca sau spera la un profit pe baza experientei, acestia jucand dupa o strategie, rea sau nu, nu are importanta,  dar nu sunt prinsi de febra jocului in sine ci incearca sa gaseasca o metoda de a castiga inteligent.

Acestia sunt cei care tin cont de sansele matematice ale jocului, si care vor parasi bodega imediat atunci cand matematica nu mai arata profitabil.

Pe astia in schimb nu-i observi chiar daca sunt multi, caci nu joaca niciodata la pacanele.

Edited by Phobos, 04 July 2022 - 17:35.


#85
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004
Nu ma insel deloc. Te inseli tu daca crezi ca m-am gindit la pacanele. Afacerile de jocuri de noroc sint gindite pentru cacasa sa nu piarda niciodata. Nu exista nici un fel de "strategie", pentru fiecare strategie s-au gindit niste matematicieni sa le faca bucati. S-au dus vremurile cind omorai nus ce loterie cumparind o gramada de bilete :lol:

Interesant ca tu spui ca cine sta si pierde timpul facind strategii reale sau ireale nu este prins in febra jocului. Interesant ca din cind in cind pe saiturile de stiri apare cite un link catre un articol "N-o sa-ti vina sa crezi cit s-a cistigat cu un bilet de 20 de lei", sint sigur ca e pus acolo doar pentru informare. Indiferent ca joci la pacanele sau la pariuri sportive sau la orice altceva, per TOTAL casa va cistiga. Asta e tot si tot ce vor aia sa aibe o masa cit mai mare de oameni. Si sigur ca vasta majoritate a alora n-o mai fac demult pentru cistig, pentru ca sint de mult pe pierdere, desi n-o sa-ti recunoasca nici arsi cu fierul de calcat, o sa bage tot felul de justificari, adica no, fix ce face orice dependent :first:

#86
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,012
  • Înscris: 23.09.2005

View PostMosotti, on 04 iulie 2022 - 18:20, said:

Afacerile de jocuri de noroc sint gindite pentru cacasa sa nu piarda niciodata.

No, vai, ce surpriza.

Arata-mi tu o afacere gandita ca firma sa nu faca profit.

#87
Powerup

Powerup

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,124
  • Înscris: 30.04.2017
de fapt astia cu strategii, calcule sunt cei mai mari pierzatori. Ei stiu cum e cu matematica, si ca e impotriva lor dar totusi sfideaza calculele. Unul care pune 10 lei la plezneala, nici nu pierde toata ziua cu studierea si nici nu investeste mult. Pe cand astia care se cred experti arunca cu sume mari pentru ca sunt siguri de ce pariaza. La astia intervine frustrarea cand au o pasa proasta si forteaza. Sa nu mai zic ca strategiile de multe ori sunt ridicole, bazate chiar si pe superstitii

Edited by Powerup, 04 July 2022 - 19:13.


#88
stalker2142

stalker2142

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,695
  • Înscris: 29.10.2017

View PostPhobos, on 04 iulie 2022 - 15:29, said:

Evident ca el traieste din pasiunea oamenilor pentru jocuri de noroc, insa niciodata nu l-am auzit sa dea alte sfaturi cuiva decat sa evite dependenta de aceste aparate ca nu pot aduce nimanui vreun bine.

Probabil intr-un podcast, intr-o discutie privata spune lucrurile pe fata asa cum sunt

View PostPhobos, on 04 iulie 2022 - 17:32, said:

Confuzia apare de fapt de la faptul ca sub termenul general "jocuri de noroc" se ascund o multitudine de jocuri dintre care la unele n-ai sanse de castig indiferent cum joci tu, cum ar fi pacanelele, pana la unele la care experienta iti aduce castiguri repetate si pe termen lung, poti chiar sa traiesti din ele.
Pariurile sportive sunt undeva la mijloc. E extrem de dificil sa speri la un profit pe termen lung, insa nu-s in aceeasi oala cu mizeria de la pacanele.

Eu in articolul anterior cu 40% am inteles ca vechile praguri de 1% 16% 25% se vor transforma in 40%
Dar ele erau valabile pentru orice retragere de la o agentie de pariuri online (care include tot si pariuri si casino), pentru o retragere de la o agentie stradala gen superbet/stanleybet pentru un bilet tiparit pe hartie (care putea fi la pariuri sau keno, loto, curse de caini) dar atentie
NU si pentru cazinourile stradale si aparatele de slots de la agentiile de pariuri. Adica la sloturi si ruleta bagai bani cash in aparat si ce castigai primeai suma integral scrisa pe aparat; Asta se explica prin faptul ca agentia platea o taxa anuala pentru locatie si fiecare aparat catre stat

Acum daca deja au aparut stiri pe surse e prea devreme sa stim in ce format si la ce se va aplica noua lege

#89
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,012
  • Înscris: 23.09.2005

View PostPowerup, on 04 iulie 2022 - 19:10, said:

de fapt astia cu strategii, calcule sunt cei mai mari pierzatori. Ei stiu cum e cu matematica, si ca e impotriva lor dar totusi sfideaza calculele. Unul care pune 10 lei la plezneala, nici nu pierde toata ziua cu studierea si nici nu investeste mult. Pe cand astia care se cred experti arunca cu sume mari pentru ca sunt siguri de ce pariaza. La astia intervine frustrarea cand au o pasa proasta si forteaza. Sa nu mai zic ca strategiile de multe ori sunt ridicole, bazate chiar si pe superstitii

Cei mai mari pierzatori sunt de departe dependentii.

Cei care fac calcule, asa cum am spus mai sus, bune sau nu, nu are relevanta pentru discutie, incearca de cateva ori, iar daca merg pe pierdere, incearca alta strategie. Pana la urma se lasa de tot, daca nu merge nici una.

Bineinteles ca ala care pune 10 lei la plesneala e ala care pierde cel mai putin, dar ala nu-i nici de-asta cu strategii, dar nici dependent. Ala e jucatorul ocazional, care joaca si el la Paste si la Craciun 10 lei.

Nu inteleg de ce mi-l dai exemplu, comparatia era intre dependenti si "strategi".

View Poststalker2142, on 04 iulie 2022 - 20:00, said:

dar atentie
NU si pentru cazinourile stradale si aparatele de slots de la agentiile de pariuri. Adica la sloturi si ruleta bagai bani cash in aparat si ce castigai primeai suma integral scrisa pe aparat; Asta se explica prin faptul ca agentia platea o taxa anuala pentru locatie si fiecare aparat catre stat

Adica nu impoziteaza mai mult jucatorul, taman acolo unde chiar faceau un bine, adica la pacanele. Posted Image

Edited by Phobos, 05 July 2022 - 07:43.


#90
Powerup

Powerup

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,124
  • Înscris: 30.04.2017
Eu iti spun ca nu exista strategii castigatoare. Toti sunt dependenti sub o forma sau alta. Cei care nu merg pe pierdere sunt cei care stiu ce sa parieze. Sunt foarte bine informati. Stiu si daca jucatorului x i-a fost rau cu o zi inainte

Eu nu ma refeream la cel care pune 10 lei din an in paste. Ma refeream la cel care e consecvent, stie ca sansele sunt mici si nu sta toata ziua sa gandeasca un bilet. Asadar nu arunca cu banii si nici nu se autoconsidera expert. Pariaza o data sau de mai multe ori pe saptamana. Si cand prinde biletul de 2 ori pe an, la un an sau 2 e mai castigat ca "strategii".


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate