![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Insulte cu un polițist în sfera virtuală - proces verbal sau nu ?
Last Updated: Jun 29 2022 20:34, Started by
Daredevil666
, Jun 29 2022 00:21
·
0

Posted 29 June 2022 - 10:42

Posted 29 June 2022 - 10:43

Dick pic a trimis militianu? Ca daca nu trimite poza cu scularia, e degeaba.
De vreo 4 ani in Texas transmiterea de poze cu organu' din dotare se pedepseste. https://www.theguard...k-in-patriarchy "Texas cracks down on dick pics Big news out of Texas this week: sending unsolicited penis pictures is now against the law, punishable by a $500 fine." |
Posted 29 June 2022 - 11:06

Si tu ca persoana inteligenta din anul 2022 a trebuit sa deschizi topic si sa o romglezi putin sa para mai interesant.
![]() |
Posted 29 June 2022 - 13:14

Posted 29 June 2022 - 13:20

Insultele virtuale sunt o speta mai serioasa daca sunt facute pe o platforma publica unde pot fi citite si de alti oameni, dar pe de alta parte pe astfel de siteuri ele contravin si regulamentelor interne si pot fi sterse sau blocate de moderatori direct sau la cerere, caz in care se poate limita si damageul de imagine - depinde si cat ramane neblocat sau sters si cati au apucat sa citeasca. Insa mai e un aspect, cine scrie injurii pe astfel de siteuri publice, nu e doar badaran/a ci si dobitoaca imbecila si nu merita sa te mai stresezi. Poate s-a prostit prietena ta. Multe muieri la un moment dar se prostesc, se amarasc, de ex pe la 32 de ani, altele si mult mai devreme, altele mai tarziu, fie din diverse frustrari - de ex. faptul ca devin expirate , imbatranite, fie legat de reusita in viata ai nivelul de trai, ca sunt NF sa NF de cine vor ele, neconcordanta dintre asteptari si realizari, eventual si exagerat de o degradare psihica sau psihosomatica femeiasca, isterie, nervozitate accentuata, iritabilitate, instabilitate psihica accentuata, etc. Ia pune mana tu si citeste cu ce viteza se degradeaza masculii frustrati. |
Posted 29 June 2022 - 13:39

Si tu ca persoana inteligenta din anul 2022 a trebuit sa deschizi topic si sa o romglezi putin sa para mai interesant. ![]() ![]() ![]() Așa bine am râs. Băi ”inteligentule” ........... ..................ești și tu aici ![]() ![]() În rest zic să nu te agiți pentru romgleză, ci mai bine învață engleza, dacă te doare. Stresul face rău sănătății ![]()
Dick pic a trimis militianu? Ca daca nu trimite poza cu scularia, e degeaba. De vreo 4 ani in Texas transmiterea de poze cu organu' din dotare se pedepseste. https://www.theguard...k-in-patriarchy "Texas cracks down on dick pics Big news out of Texas this week: sending unsolicited penis pictures is now against the law, punishable by a $500 fine." În Texas mergi la închisoare și dacă ai uitat să plătești clătitele la restaurant. Nu se aplică la noi legea cu dick pick, din păcate. |
Posted 29 June 2022 - 13:55

In plus, de la o anumita categorie de oameni in jos a injura face parte din vocabularul zilnic, indiferent de interlocutor. ''Mancam la un restaurant si se aseaza la masa alaturata vreo 10 tineri ! Ce mi-a atras atentia e ca pe toti ii chema la fel , coa..e ![]() Edited by Alltrack, 29 June 2022 - 13:57. |
Posted 29 June 2022 - 18:22

Interesant este ca am auzit de mai multe ori fete injurand: "imi bag p**a!"
Nu am inteles niciodata logica.... foarte urat...parerea mea.... |
Posted 29 June 2022 - 20:34

|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users