Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Cum circula banii intr-o economie...

ortoped foisor contact-ruptura LIA

Gingia creste peste masea
 Comutatoare si RCCB 18 mm

Filtre apa potabila ptr casa indi...

Despre setarile OBS Studio !

Cum reacționezi ca tata cand...
 Camera auto Zenfox T3 DUO

Identificare Jante

Amintiri din viitor: Blondele, te...

Intrebare program spion telefon a...
 W10 busit

„Scriere” Calculator ...

Calprotectina crescuta si Helicob...

Conectare TV, telefon și pc ...
 

Reteta speciala pt a fi preparata de un tatic nepriceput

* - - - - 2 votes
  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1
alexandersch

alexandersch

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 607
  • Înscris: 19.09.2020
Salutare tuturor. Incerc sa fac cat mai scurt mesajul. Skiluri zero. Am gatit o portie de cartofi gratinati urmand un video de pe youtube si mi-a iesit. Partea buna a fost ca a fost si delicioasa reteta, nici nu a fost nevoie de skiluri speciale si totodata a fost o mancare care a ajuns pentru mai multe zile caci am facut intr-o tava mare.

Acum intrebarea este care va fi urmatoarea reteta ? As vrea iarasi sa fie usor de gatit, preferabil sa ne ajunga pentru pranzul pe 2 zile. Recomandari ? Doar cu videouri functionez. Dupa reteta text clar nu ma descurc.

#2
pasilla

pasilla

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 43,399
  • Înscris: 31.03.2012
Mai bine spui cam ce ai vrea sa faci.
In general nu e mare stiinta sa gatesti, iar cu un tutorial video bine facut, este aproape imposibil sa gresesti.

Uite una, asa de proba:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/q-FeegQ7lKs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by pasilla, 26 June 2022 - 13:28.


#3
ursamajor

ursamajor

    Anonymous

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,290
  • Înscris: 08.12.2005

View Postpasilla, on 26 iunie 2022 - 13:26, said:

In general nu e mare stiinta sa gatesti
Asa e, stiinta e sa faci mancarea buna, savuroasa. ;)

#4
pasilla

pasilla

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 43,399
  • Înscris: 31.03.2012

View Postursamajor, on 26 iunie 2022 - 15:30, said:

Asa e, stiinta e sa faci mancarea buna, savuroasa. Posted Image
Daca o prepari cu placere, nu are cum sa nu iasa gustoasa.

#5
nico99900

nico99900

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,694
  • Înscris: 09.09.2010

View Postpasilla, on 26 iunie 2022 - 15:34, said:

nu are cum sa nu iasa gustoasa.
Gustoasa e cand iti place tie, sau mie?

#6
Puferiu_

Puferiu_

    Membru foarte activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,893
  • Înscris: 05.07.2018
https://youtu.be/l6BVEQ3YbZU?t=193

Am facut reteta asta deja de patru ori. Este foarte simpla si delicioasa.

Hinturi:
-folosesti uleiul din conserva de ton pentru a cali ceapa si restul;
-ceapa calita trebuie sa fie aurie (nu maronie, cum imi iese mie).
-spiralele le lasi sa fiarba bine (nu al dente).

Pofta mare!

#7
anca0an

anca0an

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 117
  • Înscris: 30.12.2020
Pastele cu ton sunt printre preferatele mele, iar ca sa le fac si mai gustoase mie imi place sa adaug ansoa in sos. 2 bucati de ansoa conservate (din acelea sarate) la 1 conserva de ton. Tocate marunt si adaugate spre sfarsitul calirii cepei. Nu folosesc usturoi la pastele cu ton, dar eu deseori pun si zahar in sos, cam max 2 linguri la 1 conserva/borcan de rosii. Evident, e o chestie persoanala, imi place sa fie mai dulce sosul.

#8
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,724
  • Înscris: 28.11.2006
Daca te pricepi sa fierbi niste paste, poti folosi sosuri gata preparate din comert. Ai zeci de variante. N-ai decat sa citesti pe ambalajul pastelor (sa vezi cat timp trebuie fierte) si al sosului (sa vezi daca trebuie si el fiert - de obicei trebuie). Razi niste parmezan peste cand e gata, pui niste patrunjel verde si pofta mare!

#9
anca0an

anca0an

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 117
  • Înscris: 30.12.2020

View Postpufonel, on 26 iunie 2022 - 21:07, said:

Daca te pricepi sa fierbi niste paste, poti folosi sosuri gata preparate din comert. Ai zeci de variante. N-ai decat sa citesti pe ambalajul pastelor (sa vezi cat timp trebuie fierte) si al sosului (sa vezi daca trebuie si el fiert - de obicei trebuie). Razi niste parmezan peste cand e gata, pui niste patrunjel verde si pofta mare!

Da, e o idee buna. Daca vrei sos Bolognese, il recomand pe cel de la Lidl, brand Cambino. Mi se pare foarte bun.

Poate te inspira tipul asta: https://www.youtube....53zIEVTE1JmlDST

#10
pasilla

pasilla

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 43,399
  • Înscris: 31.03.2012

View Postnico99900, on 26 iunie 2022 - 18:06, said:

Gustoasa e cand iti place tie, sau mie?
Cand imi place mie. Tu trebuie sa iti gatesti singur.

#11
giuliani

giuliani

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,283
  • Înscris: 18.05.2007

View Postanca0an, on 26 iunie 2022 - 21:02, said:

Pastele cu ton sunt printre preferatele mele, iar ca sa le fac si mai gustoase mie imi place sa adaug ansoa in sos. 2 bucati de ansoa conservate (din acelea sarate) la 1 conserva de ton. Tocate marunt si adaugate spre sfarsitul calirii cepei. Nu folosesc usturoi la pastele cu ton, dar eu deseori pun si zahar in sos, cam max 2 linguri la 1 conserva/borcan de rosii. Evident, e o chestie persoanala, imi place sa fie mai dulce sosul.

La pastele cu ton, una dintre cele mai tari chestie e sa pui la final in farfurie niste frunze de menta. Sau praf de menta dintr-un plic de ceai. Duce reteta la un alt nivel Posted Image

Edited by giuliani, 27 June 2022 - 09:37.


#12
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,356
  • Înscris: 04.05.2006
Sau bottarga ras….dar deja discutam despre alte chestii :)

#13
ionutzitaly

ionutzitaly

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,435
  • Înscris: 04.03.2014
Sau niste capperi:)

#14
anca0an

anca0an

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 117
  • Înscris: 30.12.2020
Eh,  la cele de mai sus nu m-am gandit sa le adaug in pastele cu ton. Multumesc de sugestii. De bottarga nici nu stiam ca exista :)

Capere pun in salata tartinabila cu ton: 1 conserva de naut fiert, pasat bine si facut ca o pasta, 1 conserva de ton, 2 linguri de capere, mustar, maioneza, sare, piper. Pe paine prajita e nemaipomenit de buna.

#15
giuliani

giuliani

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,283
  • Înscris: 18.05.2007
O alta reteta simpla e Spaghetti alla puttanesca.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate