Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Montaj aer conditionat in balcon ...

joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...

Pompa de apa HEPU ?!
 Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA
 Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu

Whisky for Mac
 Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...
 

Comedia religiei

* * * * - 5 votes
  • This topic is locked This topic is locked
769 replies to this topic

#469
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 61,434
  • Înscris: 16.03.2004
18. Indata, ei si-au lasat mrejele si au mers dupa El.

practic, Isus i-a „momit” pe apostoli, cu noul ”job”, pescari de ”oameni”, ce or fi înțeles apostolii, că e ceva mai bine plătit? :huh:

cum le-a prezentat noul ”job”, îndată, imediat, și-au lăsat mrejele și pe părinții lor!

#470
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 61,434
  • Înscris: 16.03.2004
Apostolul Pavel hoțomanul


NTR:
2 Cor 11:8 Am prădat alte biserici, primind plată de la ele, ca să vă slujesc vouă,


BTF:

8 Am jefuit alte biserici, luând de la ele plăți, ca să vă fac vouă serviciu.


comparați cu :


1 Corinteni 9:18. Care este atunci rasplata mea? Este sa vestesc fara plata Evanghelia pe care o vestesc, si sa nu ma folosesc de dreptul meu in Evanghelie.

.... care ”drept în Evanghelie” este expus aici:

6. Ori numai eu si Barnaba n-avem dreptul sa nu lucram? [adică să primească subvenții de la credincioși]
7. Cine merge la razboi pe cheltuiala sa? Cine sadeste o vie, si nu mananca din rodul ei? Cine paste o turma, si nu mananca din laptele turmei?

#471
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 61,434
  • Înscris: 16.03.2004
???


Geneza 26:20. Astfel Iacov a slujit sapte ani pentru Rahela; si anii acestia i s-au parut ca vreo cateva zile, pentru ca o iubea.
21. In urma Iacov a zis lui Laban: "Da-mi nevasta, caci mi s-a implinit sorocul, ca sa intru la ea."
22. Laban a adunat pe toti oamenii locului si a facut un ospat.
23. Seara, a luat pe fiica sa Lea si a adus-o la Iacov, care s-a culcat cu ea.
24. Si Laban a dat ca roaba fetei sale Lea pe roaba sa Zilpa.
25. A doua zi dimineata, iata ca era Lea. Atunci Iacov a zis lui Laban: "Ce mi-ai facut? Nu ti-am slujit oare pentru Rahela? Pentru ce m-ai inselat?"

#472
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 61,434
  • Înscris: 16.03.2004
Cel mai umil om, devine cel mai infatuat! Posted Image


Numeri 12:3. Moise insa era un om foarte bland, mai bland decat orice om de pe fata pamantului.


Culmea e că asta... o scrie însuși Moise, după cum susțin teologii, că Pentateuh-ul e scris de Moise.Posted Image

#473
horny_hornet

horny_hornet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,413
  • Înscris: 15.10.2020

 dark, on 17 august 2022 - 09:48, said:

25. A doua zi dimineata, iata ca era Lea. Atunci Iacov a zis lui Laban: "Ce mi-ai facut? Nu ti-am slujit oare pentru Rahela? Pentru ce m-ai inselat?"
După cum zicea cineva: nu există femei urâte, ci doar prea puțină băutură. Posted Image

#474
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 61,434
  • Înscris: 16.03.2004
Adevărat, a mai fost un caz, raport sexual fără ca bărbatul să știe pe cine a babardit, cazul Lot, însă textul antic menționează fără dubii că Lot a fost îmbătat anume pentru asta, de fiicele lui. Cum e asta, să te îmbete propria fiică? Și ziua următoare, cealaltă fiică? :huh: Imediat după ce vezi mâna Domnului, cât de puternică este, cum te-a salvat prin faptul că au fost trimiși acei 2 îngeri ca să te scoată din Sodoma? Și cum totul a fost făcut scrum? Tu te îmbeți mangă, cu whiskey, cumpărat de fete de la buticul din colț? Ei bine, în cazul Laban și Iacov, nu ni se spune că Iacov a fost îmbătat atât de tare încât s-a culcat fără să-și dea seama ce face și pe cine babardește...Posted Image

#475
horny_hornet

horny_hornet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,413
  • Înscris: 15.10.2020
Eu nu înțeleg ceva: dacă zeul biblic e atât de obsedat de sexualitate, de ce nu ne-a făcut asexuați? Bine, răspunsul evident e că nu ne-a făcut deloc, fiindcă nu există. Biblia e doar locul unde niște primitivi își expun frustrările sexuale... :rolleyes:

#476
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 61,434
  • Înscris: 16.03.2004
Levitul dement, mai dement și decât violatorii homosexuali ai țiitoarei sale:



Judecatorii 19
1. Pe vremea cand nu era imparat in Israel, un levit, care locuia la marginea muntelui lui Efraim, si-a luat ca tiitoare o femeie din Betleemul lui Iuda.
2. Tiitoarea nu i-a fost credincioasa si l-a parasit, ca sa se duca in casa tatalui ei in Betleemul lui Iuda, unde a ramas timp de patru luni.
3. Barbatul ei s-a sculat si s-a dus la ea, ca sa-i vorbeasca inimii si s-o aduca inapoi. Avea cu el pe sluga lui si doi magari. Ea l-a adus in casa tatalui ei; si cand l-a vazut tatal femeii aceleia tinere, l-a primit cu bucurie.
4. Socrul sau, tatal femeii aceleia tinere, l-a tinut la el trei zile. Au mancat si au baut, si au ramas noaptea acolo.
5. A patra zi, s-au sculat dis-de-dimineata, si levitul se pregatea sa plece. Dar tatal tinerei femei a zis ginerelui sau: "Ia o bucata de paine, ca sa prinzi la inima; si apoi veti pleca."
6. Si au sezut de au mancat si au baut amandoi. Apoi tatal tinerei femei a zis barbatului: "Hotaraste-te, dar, sa ramai aici la noapte, si sa ti se inveseleasca inima."
7. Barbatul se scula sa plece; dar, in urma staruintelor socrului sau, a ramas acolo si noaptea aceea.
8. In ziua a cincea, s-a sculat dis-de-dimineata sa plece. Atunci tatal tinerei femei a zis: "Intareste-ti mai intai inima, te rog; si ramai pana ce se va pleca ziua spre seara." Si au mancat amandoi.
9. Barbatul se scula sa plece cu tiitoarea si sluga lui, dar socrul sau, tatal tinerei femei, i-a zis: "Iata ca ziua a trecut, e tarziu, ramai, dar, peste noapte aici; iata ca ziua se pleaca spre noapte, ramai aici peste noapte, si sa ti se inveseleasca inima; maine va veti scula dis-de-dimineata ca sa porniti la drum, si te vei duce la cortul tau."
10. Barbatul n-a vrut sa mai ramana si in noaptea aceea, ci s-a sculat si a plecat. A ajuns pana in fata Iebusului, adica Ierusalimul, cu cei doi magari inseuati si cu tiitoarea lui.
11. Cand s-au apropiat de Iebus, ziua se plecase mult spre seara. Sluga a zis atunci stapanului sau: "Haidem sa ne indreptam spre cetatea aceasta a iebusitilor si sa ramanem in ea peste noapte."
12. Stapanul sau i-a raspuns: "Nu putem sa intram intr-o cetate straina, unde nu sunt copii de ai lui Israel, ci sa mergem pana la Ghibeea."
13. A mai zis slugii sale: "Haidem sa ne apropiem de unul din locurile acestea, Ghibeea sau Rama, si sa ramanem acolo peste noapte."
14. Au mers mai departe, si apunea soarele cand s-au apropiat de Ghibeea, care este a lui Beniamin.
15. S-au indreptat intr-acolo ca sa se duca sa ramana peste noapte in Ghibeea. Levitul a intrat si s-a oprit in piata cetatii. Nu s-a gasit nimeni care sa-i primeasca in casa sa ramana peste noapte.
16. Si iata ca un batran se intorcea seara de la munca campului; omul acesta era din muntele lui Efraim, locuia pentru o vreme la Ghibeea, si oamenii din locul acela erau beniamiti.
17. El a ridicat ochii si a vazut pe calator in piata cetatii. Si batranul i-a zis: "Incotro mergi si de unde vii?"
18. El i-a raspuns: "Venim din Betleemul lui Iuda si mergem pana la marginea muntelui lui Efraim, de unde sunt. Ma dusesem la Betleemul lui Iuda, si acum ma duc la Casa Domnului. Dar nu se gaseste nimeni sa ma primeasca in casa.
19. Avem insa paie si nutret pentru magarii nostri; avem si paine si vin pentru mine, pentru roaba ta si pentru baiatul care este cu robii tai. Nu ducem lipsa de nimic."
20. Batranul a zis: "Pacea sa fie cu tine! Toate nevoile tale le iau asupra mea, numai sa nu ramai in piata peste noapte."
21. L-a dus in casa lui si a dat nutret magarilor. Calatorii si-au spalat picioarele; apoi au mancat si au baut.
22. Pe cand se inveseleau ei, iata ca oamenii din cetate, niste fii ai lui Belial, oameni stricati, au inconjurat casa, au batut la poarta si au zis batranului, stapanul casei: "Scoate pe omul acela care a intrat la tine, ca sa ne impreunam cu el."
23. Stapanul casei a iesit la ei si le-a zis: "Nu, fratilor, va rog sa nu faceti un lucru asa de rau; fiindca omul acesta a intrat in casa mea, nu savarsiti miselia aceasta.
24. Iata ca am o fata fecioara, si omul acesta are o tiitoare; vi le voi aduce afara: necinstiti-le si faceti-le ce va va placea. Dar nu savarsiti cu omul acesta o fapta asa de nelegiuita."
25. Oamenii aceia n-au vrut sa-l asculte. Atunci omul si-a luat tiitoarea si le-a adus-o afara. Ei s-au impreunat cu ea si si-au batut joc de ea toata noaptea pana dimineata; si i-au dat drumul cand se lumina de ziua.
26. Catre ziua, femeia aceasta a venit si a cazut la usa casei omului la care era barbatul ei si a ramas acolo pana la ziua.
27. Si dimineata, barbatul ei s-a sculat, a deschis usa casei si a iesit ca sa-si urmeze drumul mai departe. Dar iata ca femeia, tiitoarea lui, era intinsa la usa casei, cu mainile pe prag.
28. El i-a zis: "Scoala-te si haidem sa mergem!" Ea n-a raspuns. Atunci barbatul a pus-o pe magar si a plecat acasa.
29. Cand a ajuns acasa, a luat un cutit, a apucat pe tiitoarea lui si a taiat-o madular cu madular in douasprezece bucati, pe care le-a trimis in tot tinutul lui Israel.
30. Toti cei ce au vazut lucrul acesta au zis: "Niciodata nu s-a intamplat si nu s-a vazut asa ceva, de cand s-au suit copiii lui Israel din Egipt pana in ziua de azi; luati aminte, dar, la lucrul acesta, sfatuiti-va si vorbiti!"

#477
Paco_ste1

Paco_ste1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,436
  • Înscris: 19.03.2022

 dark, on 18 august 2022 - 10:15, said:

Levitul dement, mai dement și decât violatorii homosexuali ai țiitoarei sale:

In ce sens dement ? Ca a transat femeia ? Pai la noi autopsie cum se face ?
Era moarta, ce a facut era sa atraga atentia catre tot poporul ca in mijlocul lor exista nelegiuire ce trebuia extripata.

Edited by Paco_ste1, 18 August 2022 - 13:34.


#478
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 61,434
  • Înscris: 16.03.2004
Ce atenție? cum să faci așa ceva? cum să primească ăia, a 12-a parte dintr-un cadavru?Posted Image  poate doar în filmele lui Xlander! :facepalm:

îți dai seama... că nu erau nici frigidere atunci, nici măcar gheață!Posted Image Posted Image Posted Image

#479
GRATEFUL

GRATEFUL

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,459
  • Înscris: 17.04.2014

 dark, on 18 august 2022 - 10:15, said:

Levitul dement, mai dement și decât violatorii homosexuali ai țiitoarei sale:
Judecatorii 19


O relatare despre un eveniment ingrozitor de urat...un exemplu a ceea ce nu este bine de urmat.
Ce idei se pot desprinde de aici?
Femeia-sotie, considerata doar tiitoare....
Necredinciosia femeii fata de barbatul- sot ....
Faptul ca conditia femeii in acel timp era una inferioara, fiind sub tutela exclusiva a tatalui sau sotului, care dispunea de viata ei...
Faptul ca existau niste oameni inchinatori la Belial  ( atentie - nu Dumnezeul Yahweh care S-a revelat a fi Singurul Dumnezeu adevarat!) care practicau homosexualitatea, fiind foarte inversunati sa se impreuneze cu oricine prin constrangere/ forta/ brutalitate ca sa-si atinga scopul scabros....
Reactia nepotrivita a barbatului inselat vis-a -vis de corpul neinsufletit al tiitoarei....

#480
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 61,434
  • Înscris: 16.03.2004
Exact, ai punctat foarte bine, iar tot acest ”cocktail”, pe unii îi dezgustă, pe alții îi amuză. Acum eu cel puțin, sunt la faza la care mă amuză...n-are rost să mai pun la inimă orice...Posted Image
Stau și mă gândesc cum au ajuns la destinație, cele 12 pachete, în condițiile în care nu existau condiții de a transporta carne într-o zonă în care climatul era unul călduros...Posted Image

#481
Paco_ste1

Paco_ste1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,436
  • Înscris: 19.03.2022

 GRATEFUL, on 18 august 2022 - 15:16, said:

O relatare despre un eveniment ingrozitor de urat...un exemplu a ceea ce nu este bine de urmat.
Ce idei se pot desprinde de aici?
Femeia-sotie, considerata doar tiitoare....
Necredinciosia femeii fata de barbatul- sot ....
Faptul ca conditia femeii in acel timp era una inferioara, fiind sub tutela exclusiva a tatalui sau sotului, care dispunea de viata ei...
Faptul ca existau niste oameni inchinatori la Belial  ( atentie - nu Dumnezeul Yahweh care S-a revelat a fi Singurul Dumnezeu adevarat!) care practicau homosexualitatea, fiind foarte inversunati sa se impreuneze cu oricine prin constrangere/ forta/ brutalitate ca sa-si atinga scopul scabros....
Reactia nepotrivita a barbatului inselat vis-a -vis de corpul neinsufletit al tiitoarei....
Era poporul lui Dumnezeu, poporul sfant . . . . daca lepra de David s-a dedat la nevasta altuia cand el avea un stol, ce vrei mai mult ?
Deci un rege face o marsavie, ucide barbatul femeii pe care a necinstit-o si te astepti ca plebea sa fie sfanta ? Si nu orice rege, ci unul uns de Dumnezeu . . .  
Eu nu inteleg cum Dumnezeu a putut lasa pe David  inca rege cand a facut nemernicia aia . In secunda doi eu il crapam in doua pe dobitoc.

#482
GRATEFUL

GRATEFUL

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,459
  • Înscris: 17.04.2014
Vedem omul care isi urmeaza propriile standarde  este predipus sa fie robul instinctelor, impulsiunilor rele, gasindu-si justificarea pentru faptele comise....

Edited by GRATEFUL, 18 August 2022 - 15:25.


#483
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 61,434
  • Înscris: 16.03.2004
pe care le-a trimis in tot tinutul lui Israel”

...adică, chiar și 6 zile, timp necesar pentru a ajunge și la îndepărtatele seminții din Galileea: Zabulon și Neftali.

... cam aici ar interveni partea comică...!

#484
Paco_ste1

Paco_ste1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,436
  • Înscris: 19.03.2022

 GRATEFUL, on 18 august 2022 - 15:24, said:

Vedem omul care isi urmeaza propriile standarde  este predipus sa fie robul instinctelor, impulsiunilor rele, gasind-si justificarea pentru faptele comise....
Pe bune ? Pai pe David, nu l-a ales si uns Dumnezeu ? Si nu avea un stol de femei ?
Mai, eu cred ca voi nu constientizati cat  de grav e acest fapt.
Daca niste dementi au violat o femeie, dementi inchinatori a nu's ce zeu pagan, asa ceva e inadmisibil din partea unuia care a fost uns de Dumnezeu. Deci toata responsabilitatea o are Dumnezeu daca l-a lasat  pe David sa continue in oroare. Adica Dumnezeu a considerat ca nu e nevoie sa-l opreasca pe David din nelegiuire.

#485
GRATEFUL

GRATEFUL

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,459
  • Înscris: 17.04.2014

 dark, on 18 august 2022 - 15:23, said:

Exact, ai punctat foarte bine, iar tot acest ”cocktail”, pe unii îi dezgustă, pe alții îi amuză. Acum eu cel puțin, sunt la faza la care mă amuză...n-are rost să mai pun la inimă orice...Posted Image


Faza in care te afli este putin ciudata, daca pot sa zici ca o relatare despre un act macabru ti-ar putea sa-ti starneasca cumva amuzamentul.
Ar trebui sa reflectezi la asta...

#486
Paco_ste1

Paco_ste1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,436
  • Înscris: 19.03.2022

 dark, on 18 august 2022 - 15:25, said:

pe care le-a trimis in tot tinutul lui Israel”

...adică, chiar și 6 zile, timp necesar pentru a ajunge și la îndepărtatele seminții din Galileea: Zabulon și Neftali.

... cam aici ar interveni partea comică...!
Frate, tu ai o problema . . . . nu intelegi ca era deja moarta femeia ? Ce mai conteaza ca nu exista frigider ?

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate