Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Eroare gif Facebook

Epson, acuzat ca-si programeaza i...

ExpertBook P2451FA
 La multi ani @sftpdt!

Proiect garaj respins ca nu este ...

Casa parasita

Discotecile anilor '90. Cine ...
 Recuperare date dupa chkdsk

ce motor am pe opel ?

A inviat Florin Salam

Tot inainte, sa ajunga si la noi&...
 Este zoofilia legala in Romania ?

Zgomot ciudat in bloc

SSD Adata SU650

Multifunctional Laser monocrom Pa...
 

Mers Sandero

- - - - -
  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1
Julian_TM

Julian_TM

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 23.06.2022
Dețin un Sandero tce90 luat de nou din decembrie anul trecut. Am observat recent ca atunci când merg în treapta 1-a, fără sa mai acționez nici o pedala, motorul nu moare. Sta undeva la 800 rpm, Mașina înaintează încet, dar totuși nu se oprește, Pot sa fac ture în jurul blocului.
Nu mi se pare normala treaba asta. Am zis sa postez treaba asta sa vad ceva păreri. Oricum voi suna la reprezentanta sa vad, poate au ei vre-o explicație.

#2
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,358
  • Înscris: 07.06.2014
nimic neobisnuit, chiar normal. sunt masini ce daca le bagi in viteza, pornesc de pe loc cu motorul la ralanti, asadar, nimic ciudat

#3
Dorel-Jefuitorul

Dorel-Jefuitorul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 984
  • Înscris: 12.08.2020
Pentru unii la Dacia este ciudat ca merge, daca merge si fara sa apesi acceleratia deja este surpriza. Nu radeti, sunt posesor de Logan din 2015, noua, ma mir ca mai merge.

#4
Namidee

Namidee

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 579
  • Înscris: 02.06.2021
Ce troll :)))))

Oricum, buna poanta

#5
pasilla

pasilla

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 43,277
  • Înscris: 31.03.2012
Wow. Ai descoperit roata. :)
Ce ti se pare in neregula cu masina ?

#6
vj_Heaven

vj_Heaven

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,875
  • Înscris: 19.07.2005
Motorul in idle are suficient cuplu sa miste masina, e ceva normal.

Tehnologie antica si avem un bug care e considerat feature.  Masinile electrice nu mai au problema asta, sunt mult mai rafinate.

Edited by vj_Heaven, 24 June 2022 - 01:30.


#7
TheWarrior

TheWarrior

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,576
  • Înscris: 16.10.2007

View PostJulian_TM, on 23 iunie 2022 - 22:43, said:

Nu mi se pare normala treaba asta. Am zis sa postez treaba asta sa vad ceva păreri. Oricum voi suna la reprezentanta sa vad, poate au ei vre-o explicație.
Nu este lasata la intamplare functia asta. Chiar este foarte utila.
Folosesc in fiecare zi, iar pe polei, zapada, m-a scos de multe ori din incurcaturi.
Merge si in treapta a doua.
La deal nu merge..........

Cred ca toate masinile cu injectie au facilitatea asta.

Edited by TheWarrior, 24 June 2022 - 05:49.


#8
A10

A10

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,830
  • Înscris: 19.12.2012

Vizualizare mesajNamidee, pe 23 iunie 2022 - 23:35, a scris:

Ce troll Posted image))))

Oricum, buna poanta
Unde locuiesc, am un vecin care e fantastic de incompetent, l-am vazut facand niste manevre de cred ca si cea mai stangace femeie/soferita i-ar da lectii.  

O fi avut dacie comunista inainte...cu aia nu plecai de pe loc fara soc tras si acceleratie apasata

Edited by A10, 24 June 2022 - 06:04.


#9
sbanica

sbanica

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 121
  • Înscris: 14.09.2006
Încearcă și în a doua. La 1.5dCi merge.

#10
DannyMC

DannyMC

    Bug freak

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,577
  • Înscris: 09.05.2009
Merge si intr-a doua. ;)

 Julian_TM, pe 23 iunie 2022 - 22:43, a scris:

Nu mi se pare normala treaba asta. Am zis sa postez treaba asta sa vad ceva păreri. Oricum voi suna la reprezentanta sa vad, poate au ei vre-o explicație.
De ce ti se pare anormal? Este absolut normal (si util) ca motorul sa poata misca masina si la turatia de ralanti.

Edited by DannyMC, 24 June 2022 - 06:44.


#11
pupama

pupama

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,488
  • Înscris: 15.05.2010

View Postsbanica, on 24 iunie 2022 - 06:34, said:

Încearcă și în a doua. La 1.5dCi merge.

confirm....foarte greu, dar foarte greu si cu migala pleaca si cu a 3-a.....dar trebuie finete

#12
TheWarrior

TheWarrior

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,576
  • Înscris: 16.10.2007
Ideea e ca la un moment dat ai nevoie sa mergi f.incet fara sa patinezi ambreiajul, fara sa turezi inutil motorul, fara sa mergi in salturi acceleratie-frana.
Nu vorbesc de plecarea de pe loc in felul acesta. Plecarea de pe loc se face cum s-a invatat la scoala.

#13
p243df

p243df

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 698
  • Înscris: 26.10.2021
Si cu Dacia 1300 mergeai la relanti atat cu viteza 1 cat si 2 si 3.
Cu 1.5 dci mergi pe drept si cu viteza 3 si 4 chiar.
Nu plecare de pe loc!
Iar daca nu ma insel, la inclinatie de 5% in treapta 1 nu moare.

#14
Leo2006

Leo2006

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,593
  • Înscris: 30.08.2006
Daca vrei sa mergi cu masina la pas, acum ai aflat ca nu se poate. La toate termicele trebuie sa se invarte motorul. Va veni si ziua aceia in care o masina cu motor termic va parea o ciudetenie imposibila de condus si de inteles, dar parca nici asa de repede.

#15
ldpe

ldpe

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,565
  • Înscris: 08.03.2017
Deoarece ai cutia JH3 336 TRLL adaptata la motorul de 0.9 ce intra in cuplu maxim la 2500 rpm .
Toate benzinarele cu aprindere bine pusa la punct pleaca fara pedala , deobicei cam 90% din balbe sunt date de buji puse dupa recomandarea vanzatorului , daca sunt buji pe cod motor luate nu apar probleme . De exemplu la 1.4 si 1.6 mpi bujiile eyquem cu "doi craci" erau niste dopuri mizerabile alaturi de Denso sau NGK clasice cu 1 electrod , la cea mai mica gresala te penaluizau, se oprea motorul , dupa ce schimbi te intrebi oare cine le-a recomandat de fabrica .
Relanti de fabrica 795-810 rpm la cald fara ac pornit - daca esti in acest interval este ok .

Edited by ldpe, 24 June 2022 - 08:24.


#16
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,152
  • Înscris: 01.01.2010
Skoda mea, merge în a II-a, singură. Chiar accelerează dacă am de urcat vreun obstacol mic.

#17
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.11.2006

Vizualizare mesajTheWarrior, pe 24 iunie 2022 - 05:48, a scris:

Nu este lasata la intamplare functia asta. Chiar este foarte utila.
Folosesc in fiecare zi, iar pe polei, zapada, m-a scos de multe ori din incurcaturi.
Merge si in treapta a doua.
La deal nu merge..........

Cred ca toate masinile cu injectie au facilitatea asta.

Absolut toate masinile, chiar si alea cu motor de 4cp fac la fel. Nu-i facilitate, este mecanica.

ps.
Si merge si in treapta a treia sau a patra sau a cincea sau...in toate treptele. Si spre surprinderea multora, chiar poate urca rampe minore (si scurte mai ales).

#18
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,152
  • Înscris: 01.01.2010
A mea nu urcă decât în a doua. Mai sus, moare. Nu cred că merge nici pe suprafață plană, fără accelerație, mai sus de viteza a doua.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate