![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Cafeneaua Vodafone România: Discuții la liber...
Last Updated: Dec 01 2023 21:55, Started by
RODigitalum-megafanro
, Nov 19 2015 08:28
·
48

Posted 19 November 2015 - 08:28

La un ceai fierbinte putem discuta liber...
Postare plãcutã! Mulțumesc pentru înțelegere!
Un topic dedicat utilizatorilor, non-utilizatorilor și fanilor, in care orice subiect abordat NU este off-topic, cu excepția CELUI REPETAT ȘI OBOSITOR. Vreau ca la acest canal sa se poarte discutii libere si chat intre utilizatori, dat fiind ca multi dintre acestia se simpatizeaza. Latest news, gossips legate de subiect, comparatii intre Iupisiști si alti operatori se vor putea face tot aici. Experienta de utilizare a serviciilor si aprecieri subiective veti putea scrie aici. Reguli absolute de utilizare: - Fiind un topic destinat prietenilor, e firesc ca discutiile de aici sa apropie utilizatorii intre ei. Prin urmare acestea trebuie sa fie amicitiale. Ironia si bascalia sunt admise ca arma de supravietuire numai in masura in care nu lezeaza demnitatea unui alt utilizator. Nu se vor admite injurii, batalii intre taberele de fani si orice comentariu defaimator. Sunt constient ca acest topic e neconventional si diferit de toate celelalte. Daca va avea sau nu, succes, vom vedea in timp. Spor la discuții si toate cele bune! Edited by a_d_y, 11 October 2017 - 10:42. |
Posted 19 November 2015 - 08:40

Dar eu nu vreau ceai vreau cafelutzaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
Posted 19 November 2015 - 10:22

Ati vazut ca Mentalist-ul bea ceai...si ati vazut cat de destept era????
![]() Luați exemplu... |
Posted 19 November 2015 - 14:59

Nu baga si upc-ul ceva de blackfriday ? O extraoptiune gratuita pentru cei mai rapizi care comanda la un anumit link.... o extraoptiune la jumatate de pret ceva ? Trebuie sa gandim noi in locul marketingului ?
![]() |
Posted 19 November 2015 - 15:02

Ba da, o sa vina cu un pliculet de ceai cand platesti factura
![]() |
|
Posted 19 November 2015 - 15:05

Nici macar atat nu cred. Tocmai de asta nu am mai platit in primele zile de la emiterea facturii, astept pana in ultima saptamana sa platesc 23-29.
|
Posted 19 November 2015 - 15:44

Posted 19 November 2015 - 16:08

Si eu le fac o contra oferta, nu mai platesc niciodata in avans si fac platile in ultima saptamana inainte de scadenta
![]() Edited by gigsnet, 19 November 2015 - 16:08. |
Posted 19 November 2015 - 17:01

Am Connect Box. Ajung pe wireless la 250/300 mb download la circa 10 metri de modem. Cine nu are sa fuga repede la Upc Shop.
|
Posted 19 November 2015 - 17:17

Liber pe aria de TV, e greu tare nu ? Doar nu incepe sa vorbim aici de tocanita.
Edited by gigsnet, 19 November 2015 - 17:17. |
Posted 19 November 2015 - 17:59

Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users