![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
control codes pentru imprimanta matriceala
Last Updated: Apr 06 2006 15:16, Started by
mobile
, Apr 06 2006 15:16
·
0

Posted 06 April 2006 - 15:16

salut.
am o imprimanta seiko sp-2400 pe care o folosesc la un program de contabilitate (pentru tiparit facturi). problema ei este ca de fiecare data cand o inchid isi pierde setarile facute pentru tipul caracterelor si cpi. am auzit cate ceva de coduri de control pentru imprimante matriceale care seteaza parametrii astia direct din calculator. stiti ceva despre asta? sau macar un link unde pot gasi manual pentru tipul acesta de imprimanta. nu gasesc deloc pe net. atasez 2 imagini unde cred ca se introduc codurile astea... ![]() multumesc Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users