Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Motorul se supraincalzeste?

avarie usoara

Rotoare, statoare și alte ge...
 Achizitie logan nou (ce cutie, ce...

La multi ani @micutu82!

Olivia Newton-John va ramane prin...

Refuz comanda rapida ?!
 Certion - proiecte la mare ș...

Pe Windows 10 am dat o scanare a ...

Nedumerire Bticino Living Now Sma...

personal cloud? Cum si ce?
 Efect advers brahiterapie

Recomandare laptop gaming

One plus 9 Pro sau Realme GT2 Pro

Cum scap de buruieni ?
 

Problema retea dupa cadere curent

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
Cristian_Stefan27

Cristian_Stefan27

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 07.05.2022
salut. am si eu o problema dar nu stiu cum sa postez=) . de astazi dimineata curentul a fost intrerupt de la 8 pana la 16. Cand a revenit internetul mergea foarte greu si acum tot e asa. tin sa mentionez faptul ca am conexiune prin cablu de la router la pc. daca ma paote ajuta si pe mn cnv . mersi [ https://i.im.ge/2022/06/19/reQuLC.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#2
nei-k

nei-k

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,875
  • Înscris: 21.12.2006
Suna la providerul de internet și roagă-l să facă o verificare a conexiunii. Tu poți încerca restartare router și schimbarea portului de conectare din router. Adică scoți cablul care vine de la calculator și intră în router și din portul actual și îl muți în alt port.

#3
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,323
  • Înscris: 05.01.2006
Rețeaua aia din ce device-uri este compusă? Ce router? Ce este înainte de router? Ce provider de net?

#4
sandratoms1980

sandratoms1980

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 379
  • Înscris: 27.07.2021
* daca routerul este de la firma de net: suni la ei
* daca routerul NU este de la firma de net: faci conexiunea direct, fara router, vezi cum merge. Daca e bine = vezi ce are router (reset, reconfigurare). Daca nu e bine, suni la firma de net.

#5
nei-k

nei-k

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,875
  • Înscris: 21.12.2006
Nu e neapărat valabilă propunerea ta, în cazul meu providerul a legat IP-ul alocat mie de MAC-ul routerului. Dacă elimin routerul din lanțul conectivității trebuie să replic MAC-ul lui pe PC, pentru a putea acces la Internet "pe direct". Sau, dacă vreau să înlocuiesc routerul trebuie să anunț providerul, pentru a modifica MAC-ul alocat.

Edited by nei-k, 06 July 2022 - 05:19.


#6
kretzu77

kretzu77

    Custom title

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,471
  • Înscris: 06.06.2006
Pai clonezi macul pe un laptop si vezi daca sunt aceleasi probleme (presupunand ca routerul e al tau, din moment ce ai comunicat MAC-ul lui la ISP).
Daca nu ai problemele respetive asa, e de la routerul tau.

Eu iti recomand totusi sa pui routerul/ONT-ul/etc pe un UPS. Ca la caderi din astea de curent, e posibil sa faca buba ceva condensatori; sau sursa in comutatie care alimenteaza routerul (la revenirea curentului)

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate