![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Mi se pare mie sau avem probleme in a deschide start up-uri in Romania ?
Last Updated: Jun 25 2022 22:30, Started by
gweb2022
, Jun 18 2022 19:48
·
10

Posted 18 June 2022 - 19:48

Mi se pare mie sau avem probleme in a deschide start up-uri in Romania ?
Fac planuri de afaceri pentru diverse idei Pe productie in general daca nu-i alimentar ma nenoroceste autorizatia de mediu care costa o caruta de bani ,lipsa ambalajelor,spatiilor ieftine de lucru si imposibilitatea de a obtine Fonduri UE Pe servicii remote avem probleme cu indieni si alte natii ,daca te duci pe freelancer sau fiverr etc ai sa vezi numa indieni si asiatici care fac competitie neloiala Pe comert tre' sa import totu ca nu am furnizori locali ,nu gasesc producatori plus ca iti fac concurenta mall-urile ,supermarketurile care sunt ale strainilor Orice idee de afacere parca ii sortita esecului . Am fost tradati sau mi se pare mie ? |
Posted 18 June 2022 - 21:50

Posted 18 June 2022 - 21:50

Tu ai 18 ani ? Nu stii in ce tara traiesti ? Istoria contemporana inseamna ziua de ieri pt tine ?
|
Posted 18 June 2022 - 21:51

tradati de? eu stau intr-un oras de 30 de ani, de obicei iti cam spun in 1 minut daca o afacere o sa reuseasca si cred ca in 90% si ceva am dreptate. totusi incearca atatia, fac aceleasi greseli si etc. Sau vin de afara cu bani si au vazut ei ceva acolo de a mers si cred ca merge si aici. Oricum, cuvantul ”orice” e o mare generalizare. unii reusesc, majoritatea nu, ca si in viata.
Edited by bobitad, 18 June 2022 - 21:52. |
Posted 18 June 2022 - 22:00

Ai uitat de afacerile care merg pe hartie pana vezi ca "partenerii" romani sunt de fapt niste clienti tepari care nu te platesc la timp sau niciodata ori niste furnizori care iau avansul si te amana la infinit
Edited by radu103, 18 June 2022 - 22:10. |
Posted 18 June 2022 - 22:02

Prima eroare, cu trădații", este ca și cum ai spune că nu există afaceri românești în Ro.
Că se fac măgării, ok, bine, așa este. Dar sînt oameni inventivi care se strecoară printre măgării și reușesc. Eu cred că vrei să spui că nu este facil, și este normal să fie așa, altfel, toată lumea (ipotetic) ar fi patronn", ceea ce în viața reală nu are cum să funcționeze. Edited by crisstonne, 18 June 2022 - 22:06. |
Posted 18 June 2022 - 22:11

Eu cred că vrei să spui că nu este facil, și este normal să fie așa, altfel, toată lumea (ipotetic) ar fi patronn", ceea ce în viața reală nu are cum să funcționeze. Unii sunt mai inspirati in valorificarea ei, altii nu |
Posted 18 June 2022 - 22:17

Dupa ce te lovesti de mai multe chestii in viata, descoperi ca adesea distributia (vanzarea) poate aduce adesea profituri mai mari decat productia, cu mult mai putine dureri de cap => exista mult mai multi vanzatori decat producatori.
Orice afacere in Romania are cateva probleme mari, mai ales ca start-up: - lipsa finantare/capitalizare (adica nu iti da nimeni bani si esti sarac) - pregatire precara investitori - costuri din ce in ce mai mari de functionare, doar ca sa "aprinzi lumina". Prin asta intelegem salarii, chirii, servicii conexe etc - piata de desfacere relativ mica, foarte sensibila la pret - lipsa forta de munca (de orice fel). |
Posted 18 June 2022 - 23:30

Posted 18 June 2022 - 23:52

+ o relatie nesuferita cu statul
+ un mediu de afaceri gaunos Mai bine stai linistit. Poti sa castigi, dar mai ales sa pierzi si faptul ca asta depinde de tine e deseori o iluzie. Vin investitori straini in tara noastra si pierd miliarde. Ajung sa faca ilegalitati sa-si protejeze investitia pana intr-acolo incat sa aiba dosare penale si haituiti de procuratura. Merita sa faci ceva daca esti foarte tanar, nu investesti nimic si n-ai nimic de pierdut. Dupa o anumita varsta, mai bine sa stai pitit si lasi pe altii sa-si bata capul. Am senzatia ca toti intreprinzatorii mari sunt nevoiti sa rezolve romaneste unele blocaje, ceea ce ii face vulnerabili mai apoi. Depinde sigur si de domeniul de activitate, dar cam asta-i situatia generala. |
|
Posted 19 June 2022 - 00:13

Mi se pare mie sau avem probleme in a deschide start up-uri in Romania ? Fac planuri de afaceri pentru diverse idei Pe productie in general daca nu-i alimentar ma nenoroceste autorizatia de mediu care costa o caruta de bani ,lipsa ambalajelor,spatiilor ieftine de lucru si imposibilitatea de a obtine Fonduri UE Pe servicii remote avem probleme cu indieni si alte natii ,daca te duci pe freelancer sau fiverr etc ai sa vezi numa indieni si asiatici care fac competitie neloiala Pe comert tre' sa import totu ca nu am furnizori locali ,nu gasesc producatori plus ca iti fac concurenta mall-urile ,supermarketurile care sunt ale strainilor Orice idee de afacere parca ii sortita esecului . Am fost tradati sau mi se pare mie ? Și atunci cum țările cu multe startupuri sint toate mult mai scumpe ca România? |
Posted 19 June 2022 - 03:38

Posted 19 June 2022 - 07:32

Trebuie vointa. Si evita lucrul cel mai pagubos, nu da vina pe altcineva.
|
Posted 19 June 2022 - 07:54

Se pot identifica domenii de nisa, ceva ce ar fi nevoie pentru care inca nu exista oferte pe piata sau cu oferta limitata pe piata din Romania dar de care totusi este nevoie si se poate spune ca va prinde bine, ca sa merite efortul. Ca asa daca mai toti isi deschid cazinouri, amanete, service auto, frizerii, manichiura, magazine de haine, etc. evident ca sansele de reusita sunt scazute.
|
Posted 19 June 2022 - 08:43

Poate ar trebui o clarificare: o frizerie sau o bodega nu sint “startupuri”.
|
Posted 19 June 2022 - 08:45

|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users