![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Atentionare vizuala/sonora POI
Last Updated: Jun 18 2022 15:33, Started by
danb1961
, Jun 18 2022 09:08
·
2

Posted 18 June 2022 - 09:08

Ce soft online/offline permite atentionarea vizuala/sonora a utilizatorului la atingerea unui POI/punct de interes salvat anterior
PS google maps are asa ceva ? Multumesc |
Posted 18 June 2022 - 10:37

Il introduci ca locatie de camera in iGO. Va trebui sa editezi cameras.txt https://www.gpspower...meras-igo.html.
Edited by __Dan__, 18 June 2022 - 10:39. |
Posted 18 June 2022 - 11:22

Cred ca nu am fost exact in explicatii,scuze
Se da un traseu principal si in anumite puncte ale lui trebe sa opresti si sa faci un traseu pe cele doua picioare din dotare dupa care te intorci la masina. Se poate face punand ca destinatie locul in care vrei sa cobori, dar apoi trebe sa pui ca destinatie noua oprire samd. Ideea ar fi ca la fiecare punct dorit de pe traseu aplicatia sa te atentioneze sonor/vizual |
Posted 18 June 2022 - 13:01

Se intelege ce ai scris. Nu e problema.
Nu stiu daca Google Maps are avertizare sonora pentru POI, insa pe maps cand configurezi un traseu, poti adauga mai multe destinatii. Astfel ai putea adauga si punctele de interes pe parcursul traseului. Pe android poti salva traseul intr-o scurtatura pe ecran si-l poti folosi cand vrei. Probabil si pe iOS. |
Posted 18 June 2022 - 13:32

iGO permite adaugarea de multiple destinatii intermediare (waypoints) dar nu-s sigur ca te anunta vocal cand ajungi in ele.
|
Posted 18 June 2022 - 15:33

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users