![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Serviciu email pentru trimitere automata de emailuri
Last Updated: Jun 15 2022 09:15, Started by
JustSm
, Jun 14 2022 20:22
·
0

Posted 14 June 2022 - 20:22

Buna!
Am nevoie de un serviciu de email care sa imi permita sa trimit email-uri programatic (de exemplu folosind limbajul Java). Pratic un serviciu (cum e gmail de exemplu) unde sa am un cont si sa il folosesc pe acela pentru a trimite email uri. - ca implementare, folosesc Java 8 cu javax.mail (desi probabil nu e prea relevant) - nu voi trimite multe email uri - poate maxim 4-5 pe zi CE NU IESE: nu gasesc vreun serviciu de mail decent unde sa imi fac cont si sa permita acest lucru - pentru gmail functiona daca se activa o optiune din less secure dar nu mai e disponibila din 30 mai - yahoo iar nu prea functioneaza Alte optiuni? Am incercat si cu un fake email generator dar acela doar genereaza un email pe care il poti folosi pentru a primi emails, nici macar nu ofera parola |
Posted 14 June 2022 - 20:32

Cauti un server SMTP accesibil extern, multe firme ofera asa ceva, contra tarifului corespunzator. Gratis in afara de gmail nu prea stiu, ca e o mica problema cu spamul.
|
Posted 14 June 2022 - 20:44

ti-as sugera sa răsfoiești cateva pagini ce contin "Servicii Email Marketing"
ar putea fi ceea ce cauti ? |
Posted 14 June 2022 - 20:52

Less secure apps merge fara probleme, ca am eu setat la imprimanta.
|
Posted 14 June 2022 - 20:59

JustSm, on 14 iunie 2022 - 20:22, said:
- pentru gmail functiona daca se activa o optiune din less secure dar nu mai e disponibila din 30 mai Activați verificarea în doi pași Trebuie doar sa vrei. |
Posted 14 June 2022 - 21:04

Znevna, on 14 iunie 2022 - 20:59, said: o sa incerc! am observat ca si yahoo permite generarea de parole ca sa le folosesti exclusiv pentru third party EDIT: am reusit cu gmail dupa activare verificare in 2 pasi si cu generare parola Se poate inchide topicul eventual Edited by JustSm, 14 June 2022 - 21:10. |
Posted 14 June 2022 - 23:19

Dacă ai cont plătit la Google Workspace merge să trimiți mail-uri folosind serverul lor de SMTP, ”smtp-relay.gmail.com” pe portul 587 fără să mai activezi autentificarea în doi pași și fără să mai expui parola contului. Eu folosesc pachetul PEAR din PHP pentru a trimite mail-uri dar probabil e similar și în Java.
|
Posted 15 June 2022 - 09:15

JustSm, on 14 iunie 2022 - 20:22, said:
Buna! Am nevoie de un serviciu de email care sa imi permita sa trimit email-uri programatic (de exemplu folosind limbajul Java). Pratic un serviciu (cum e gmail de exemplu) unde sa am un cont si sa il folosesc pe acela pentru a trimite email uri. - ca implementare, folosesc Java 8 cu javax.mail (desi probabil nu e prea relevant) - nu voi trimite multe email uri - poate maxim 4-5 pe zi CE NU IESE: nu gasesc vreun serviciu de mail decent unde sa imi fac cont si sa permita acest lucru - pentru gmail functiona daca se activa o optiune din less secure dar nu mai e disponibila din 30 mai - yahoo iar nu prea functioneaza Alte optiuni? Am incercat si cu un fake email generator dar acela doar genereaza un email pe care il poti folosi pentru a primi emails, nici macar nu ofera parola Daca nu doresti gmail, cel mai ieftin este sa cumperi cel mai ieftin vps(google cloud iti da unul gratis de 256mb ram, este deajuns) si sa il folosesti pe ala ca smtp, configurand exim cu external auth. L.E. Acum am vazut ca rezolvasei, my bad. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users