Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Screen Mirroring pe TV Philips mo...

Scut metalic sub motor - recomand...

Se poate vira la stanga in aceast...
 Credit pe 5 ani achitat intr un an

Muzee inchise in lunile de concediu

Nu pot sterge foldere,fisiere ?&#...

La craterul vulcanului Vezuviu
 Centru recuperare alcoolism / dep...

Sistem desktop buget 5000 lei

Pensionare la 45 de ani clovn, da...

Cum se varuieste un perete pe car...
 The Feeling - Sewn

Cine e producatorul dispozitivulu...

Mostenire auto

Traseu catre Bran
 

cum fac un videoclip pus pe un stick sa ruleze in bucla pe un TV nonsmart cu USB

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
mdmilan

mdmilan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 427
  • Înscris: 02.08.2004
Salut,

Cum fac un videoclip pus pe un stick sa ruleze in bucla pe un TV nonsmart cu USB?
Exista vre-o solutie?

Multumesc anticipat!

Edited by mdmilan, 12 June 2022 - 19:17.


#2
wertyck

wertyck

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,772
  • Înscris: 13.03.2005
Pe Google l-ai întrebat?
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ODvxojp3ktQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

In setări, la tools, alegi repeat....

#3
Atreides7

Atreides7

    Duke, Padishah Emperor, Kwisatz Haderach, Mahdi

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,961
  • Înscris: 28.07.2008
sau mai simplu, te duci direct pe propriul tau topic pe care l-ai deschis cu acelasi subiect

https://forum.softpe...leaza-pe-un-tv/

#4
mdmilan

mdmilan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 427
  • Înscris: 02.08.2004

View Postwertyck, on 12 iunie 2022 - 19:28, said:

Pe Google l-ai întrebat?
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ODvxojp3ktQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

In setări, la tools, alegi repeat....
Sper sa aiba si acest TV optiunea respectiva.

View PostAtreides7, on 12 iunie 2022 - 20:21, said:

sau mai simplu, te duci direct pe propriul tau topic pe care l-ai deschis cu acelasi subiect

https://forum.softpe...leaza-pe-un-tv/
Multumesc, acolo era vorba de soft. Dar nu din soft se face rularea in bucla. Sau poate ma insel eu. Sau, cel putin Photoshop nu are aceasta optiune... Am ales sa il fac in Photoshop.

#5
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,403
  • Înscris: 25.01.2002
daca televizorul/playerul nu stie sa redea in bucla respectivul clip, o solutie ar fi "lipirea" de mai multe ori a clipului tau (rezultind un fisier video ce contine clipul, concatenat de n...) ori. atentie, stickul trebuie sa fie suficient de mare ca sa poata "primi" respectivul fisier.


concatenarea se poate face relativ simplu, folosing FFMpeg, folosind urmatoarea linie de comanda:

Quote

ffmpeg -i "concat:input1|input2" -codec copy output.mkv.


#6
STARTREK1

STARTREK1

    căutător pe gugăl

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,629
  • Înscris: 27.06.2007

Vizualizare mesajmdmilan, pe 12 iunie 2022 - 20:47, a scris:

Sper sa aiba si acest TV optiunea respectiva.
https://www.allviewm...ro_20190130.pdf
Attached File  Screenshot 2022-06-13 at 10-12-36 um_32atc5000-h_ro_20190130 pdf.png   171.73K   17 downloads

#7
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,484
  • Înscris: 05.06.2002
despre ce televizor e vorba e un mare secret...

#8
afacerist

afacerist

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 02.09.2014
Fiecare tv cu meniul său. Dar, în general, pașii cred că sunt aceștia:
Se verifică ca stickul să fie formatat FAT (ext4 nu se vede la tv la mine).
Când tv-ul este pornit și se introduce stick-ul trebuie automat să apară ceva. Dacă nu de la Surse, ar trebui să se selecteze USB.
Se alege fisierul. Eu am aici "Options" (scris jos), de acolo dau pentru Repeat.

Edited by afacerist, 13 June 2022 - 11:48.


#9
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,403
  • Înscris: 25.01.2002

View Postafacerist, on 13 iunie 2022 - 11:48, said:

Se verifică ca stickul să fie formatat FAT (ext4 nu se vede la tv la mine).

in general, formatele "sigure" recunoscute de televizoare sint fat32, exfat si ntfs. (ext4 este un filesistem provenind din mediul linux si e cam normal sa nu fie recunoscut de tv. implicit nu e cunoscut nici macar de windows)

acum... probabil ca fat32 e cel mai compatibil, insa are dezavantajul major ca nu poate folosi fisiere mai mari de 4gb.  urmeaza, in ordinea numerelor de pe tricouri, sistemele de fisiere exfat si ntfs (de obicei acest ultim format este read-only si nu ar putea fi folosit, de exemplu, pentru inregistrarea programelor de pe tv)

mai multe detalii, aici.

#10
mdmilan

mdmilan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 427
  • Înscris: 02.08.2004

View PostFane, on 13 iunie 2022 - 09:24, said:

despre ce televizor e vorba e un mare secret...
este link mai sus
il mai pun o data aici
https://www.emag.ro/...2/pd/DXS2ZPMBM/

Intre timp s-a rezolvat.
Am fost cu stick-ul la client si am vazut ca ruleaza in bucla fara nicio setare speciala.

Multumesc oricum tuturor celor care au dat o mana de ajutor! Raman dator!Posted Image

View Postafacerist, on 13 iunie 2022 - 11:48, said:

Fiecare tv cu meniul său. Dar, în general, pașii cred că sunt aceștia:
Se verifică ca stickul să fie formatat FAT (ext4 nu se vede la tv la mine).
Când tv-ul este pornit și se introduce stick-ul trebuie automat să apară ceva. Dacă nu de la Surse, ar trebui să se selecteze USB.
Se alege fisierul. Eu am aici "Options" (scris jos), de acolo dau pentru Repeat.
Eu l-am formatat NTFS si merge brici!

View PosttEo, on 13 iunie 2022 - 12:42, said:

in general, formatele "sigure" recunoscute de televizoare sint fat32, exfat si ntfs. (ext4 este un filesistem provenind din mediul linux si e cam normal sa nu fie recunoscut de tv. implicit nu e cunoscut nici macar de windows)

acum... probabil ca fat32 e cel mai compatibil, insa are dezavantajul major ca nu poate folosi fisiere mai mari de 4gb.  urmeaza, in ordinea numerelor de pe tricouri, sistemele de fisiere exfat si ntfs (de obicei acest ultim format este read-only si nu ar putea fi folosit, de exemplu, pentru inregistrarea programelor de pe tv)

mai multe detalii, aici.
Stick-ul meu nu avea la format decat exFat si NTFS. Si a mers cu NTFS.

Edited by mdmilan, 13 June 2022 - 14:55.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate