Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
achizitie oculus

Romanii cei mai fericiti din UE d...

Educatie financiara in scoli de u...

Optiune Garmin distanta in km
 Tractor New Holland tl 90 proble...

Joc de societate

Filmul Netflix nu se vede tot ecr...

Telefon pentru fotografii
 Username la inregistrare

Șina ghidaj + lanț Husq...

Alegere CPU + Motherboard + Memorie

Fara centrale de apartament peste...
 Boiler casa vacanta - sistem goli...

program conversie documente EXCEL...

Problema ștergatoare

Cod CAEN activitati birou
 

Problema hotspot + camera

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
opsy091

opsy091

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,116
  • Înscris: 12.02.2012
Salut. Am un iphone 13 pro cu actualizarile la zi. Prietena are un 13 pro max cu aceleasi actualizari.

Am fost plecati in concediu si pentru 3 zile doar eu am avut internet in roaming, dupa care si-a activat si ea o optiune in care a primit internet in roaming (240 de gb)

Problema foarte enervanta era urmatoarea: eu faceam hotpost, ea se conecta, dupa 5 minute, sau dupa 15 (total aleatoriu) se deconecta telefonul ei de la wifi-ul hotspot-ul facut de mine. Culmea ca nici nu ii mai aparea in lista.

Eu am ramas fara internet in cele 3 zile si facea ea hotpost. Aceeasi problema, ma conectam eu si se deconecta (total aleatoriu ca si timp). Am incercat de aproximativ 15-20 de ori. Era frustrant, nu puteam sa folosesc un amarat de google maps ca ma trezeam ca nu mai am internet. Dupa ce se deconecta de la internet, nu mai aparea in lista de retele wifi, trebuia sa inchid de pe telefon hotpost-ul si sa il pornesc la loc ca sa apara in lista celuilalt.

M-am conectat intr-o zi de pe laptop, el a gasit reteaua (hotspot-ul prietenei) in timp ce celalalt telefon (al meu) nu o vedea. Dupa 15-20 de minute s-a deconectat si laptop-ul de la retea si nu mai aparea nici acolo. Cu toate ca pe telefonul de pe care se facea hotspot aparea ca este activ.

O alta problema pe care o am este cu camera. Din ecranul de blocare daca dau swipe sa deschid direct camera in 1 din 7 dati se blocheaza, ramane ecranul negru. Trebuie sa blochez telefonul si sa deschid camera din meniu. Sau pornesc o filmare si la cateva secunde se blocheaza si nu apare filmarea. Am vrut de 2 ori sa surprind un moment repede cu telefonul si nu am putut pentru ca s-a blocat...

#2
paul_bh

paul_bh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 703
  • Înscris: 05.03.2006
Ati setat maximize compatibility si tot nu merge bine? Ganditi-va ca unele deviceuri negociaza cnexiunea in wi-fi5 sau wi-fi4 (ma refer la iphone si alte deviceuri nu la iphone 13-iphone13 ca si initiatorul).

#3
alexanrusso

alexanrusso

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 179
  • Înscris: 02.12.2016
Android si problemele dispar!

#4
aeon

aeon

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,485
  • Înscris: 05.08.2002
Si iphone12 e la fel de praf cu hotspot-ul, am tot incercat sa il folosesc cu un laptop din cand in cand. Ba nu apare, ba apare si laptop-ul se conecteaza si se deconecteaza mereu. Rar merge mai mult de cateva minute continuu.
Acelasi laptop merge perfect cu un huawei de 4 ori mai ieftin decat iphone-ul, pot sta cu orele pe hotspot.
Oare cand vor intelege oamenii ca iphone e de mult timp doar o jucarie scumpa cu camera foto performanta? Alte functionalitati sunt vai mama lor, la nivel de cel-mai-ieftin-chinezism

Edited by aeon, 10 June 2022 - 21:48.


#5
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 120,762
  • Înscris: 07.02.2003

View Postalexanrusso, on 10 iunie 2022 - 21:30, said:

Android si problemele dispar!
Bine zis. Fac hotspot au andro 11  cand merg la tara si se conecteaza lumea fara probleme la el si cu viteze decente.

Edited by andreic, 10 June 2022 - 22:05.


#6
adip1962

adip1962

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,450
  • Înscris: 01.07.2020
Din cate stiu de la altii, iphone este setat sa te arunce afara din hotspot. Poti tu face ce vrei ca el asa stie. Asta ca sa se preintampine consumul inutil de date mobile. Nu uitati ca nu peste tot e la fel ca-n Romania.
Ce ai de facut dupa ce te arunca afara? inchizi si redeschizi hotspot-ul.
Apoi repeti.
SI iar repeti.
Undeva, tarziu, isi va da seama ca asa vrei tu si nu-ti mai face probleme cu acel device. Numai cu ala. Dar nu stiu cand.

Edited by adip1962, 11 June 2022 - 07:12.


#7
Lex404

Lex404

    CIVILIANS are #NotATarget

  • Grup: Moderators
  • Posts: 35,174
  • Înscris: 19.04.2009
Așa e de multă vreme. Aveam 5s și tot așa se manifesta.

Dar doar între 2 dispozitive Apple, unul va intra in idle.
Dacă cel care primește net e altceva (incl android), sta liniștit deschis cât îl lași.

#8
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 120,762
  • Înscris: 07.02.2003

View Postadip1962, on 11 iunie 2022 - 07:10, said:

Din cate stiu de la altii, iphone este setat sa te arunce afara din hotspot. Poti tu face ce vrei ca el asa stie. Asta ca sa se preintampine consumul inutil de date mobile. Nu uitati ca nu peste tot e la fel ca-n Romania.
Da e o treaba buna si asta ca masura de siguranta dar cand vinzi intr-o tara unde netul mobil e mult mai ieftin si in cantitate mare ar trebie sa faca niste setari default ca atare si sa nu mai arunge. Adica sa boundle-ze pe regiune.

Edited by andreic, 11 June 2022 - 11:27.


#9
opsy091

opsy091

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,116
  • Înscris: 12.02.2012
Puteau să introducă o opțiunea în submeniul de la Hotpost și să o poți debifa sau nu dacă să îl deconecteze automat.


#10
gambit36

gambit36

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 05.05.2022
Verifica daca nu ai activat "Low power mode" sau "Low data mode"

#11
r_ionescu

r_ionescu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,470
  • Înscris: 07.07.2010
Cred că nu s-a gândit nimeni că de vreme ce dai în jur de 1k EUR pe telefon nu ai date mobile! :lol:
It's not a bug, it's a feature pentru a salva bateria!

Dacă tot vrei neapărat să faci hotspot, conectează telefonul la o baterie externă!

#12
opsy091

opsy091

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,116
  • Înscris: 12.02.2012

View Postr_ionescu, on 12 iunie 2022 - 21:35, said:

Cred că nu s-a gândit nimeni că de vreme ce dai în jur de 1k EUR pe telefon nu ai date mobile! :lol:
It's not a bug, it's a feature pentru a salva bateria!

Dacă tot vrei neapărat să faci hotspot, conectează telefonul la o baterie externă!

Și așa am telefonul de 3 luni și am 99% baterie. Așa as ajunge la 95%

View Postgambit36, on 12 iunie 2022 - 20:18, said:

Verifica daca nu ai activat "Low power mode" sau "Low data mode"

Nu am activat nimic de genul asta

#13
r_ionescu

r_ionescu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,470
  • Înscris: 07.07.2010
Bateria e OK și, în plus, e un consumabil.
După doi ani, se cam cere schimbată.

Folosește alimentare externă dacă vrei neapărat să faci hotspot.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate