![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Achizitie imobiliare in zone de conflict( Ucraina)
Last Updated: Jun 09 2022 21:14, Started by
IMVR
, Jun 09 2022 07:29
·
0

Posted 09 June 2022 - 07:29

Salut. Exista posibilitatea de a investi intr-o tara cum e Ucraina? Ma refer la achizitii de teren , apartamente , case. Se recunoaste dreptul la proprietate dupa razboi?
|
Posted 09 June 2022 - 08:52

Raspuns direct la intrebarea ta: depinde cine ramane stapan pe zona aia.
Totusi eu zic sa verifici regimul juridic daca poti cumpara asa ceva fara a avea cetatenia tarii respective apoi vezi ca asiguratorii nu despagubesc nimic in caz de razboi. |
Posted 09 June 2022 - 08:56

Salut. Exista posibilitatea de a investi intr-o tara cum e Ucraina? Ma refer la achizitii de teren , apartamente , case. Se recunoaste dreptul la proprietate dupa razboi? In Mariupol ai putea. Scaderi mari de preturi, lifetime opportunity Edited by marius.bunu, 09 June 2022 - 08:57. |
Posted 09 June 2022 - 09:01

Tu esti ca aia de se duc sa cumpere apartamente sechestrate de banca.
Iti dai seama ca poate sa fie vorba doar despre terenuri arabile, la cat bombardeaza nebuni de rusi o sa dai cu sapa in mana cu detectorul de metale. |
Posted 09 June 2022 - 09:02

De ce nu (printr-o firmă cu administrator ucrainean)? La bursă sau în crypto e mai sigur?
Atenție la fidelizarea administratorului și acțiuni de luat în caz de neînțelegeri. Asigură-ți protecția investiției cu alt clan (rus de exemplu). Edited by __Dan__, 09 June 2022 - 09:05. |
Posted 09 June 2022 - 09:11

Cred ca poti cumpara blocuri intregi. Mai ales alea bombardate deja. Iar daca te pricepi la pus rigips, gresie, faianta, ti le renovezi singur pe urma. Nu ai decat de castigat. E clar ca lumina zilei
![]() |
Posted 09 June 2022 - 09:12

Am vazut un film cu un evreu care in timpul celui de al doilea razboi mondial cumpara terenuri de la aia omorati, deportati, in razboi, fortati din motive financiara sa vanda.
Incerc sa zic ca nu stiu de ce dar cea ce vrei tu sa faci nu stiu daca este ilegal dar este destul de imoral si cred ca te impusca ucraenieni de cum aud ca un strain vrea sa le cumpere pamanturile la oferta. |
Posted 09 June 2022 - 09:35

Salut. Exista posibilitatea de a investi intr-o tara cum e Ucraina? Ma refer la achizitii de teren , apartamente , case. Se recunoaste dreptul la proprietate dupa razboi? Si sper sa faca asta cu toti oportunistii astia bombardieri care vor sa profite de pe urma suferintei unei tari intregi. |
Posted 09 June 2022 - 09:54

poti sa patesti ca le cumperi de la un ucrainean, zona o ocupa rusii si dupa aia nu-ti recunosc actele de proprietate. oricum, la cata coruptie e in rusia si pe vreme de pace n-as investi acolo.
|
|
Posted 09 June 2022 - 09:58

Cred ca si rusi au ca si noi o lege care limiteaza cumpararea terenurilor de catre straini.
Stiu ca si pe la mine pe la tara erau straini nemultumumiti ca nu pot cumpara terenuri, este cine stie ce lege si trebuie sa ofere mai intai sansa romanilor sa cumpere terenurile si etc... |
Posted 09 June 2022 - 10:16

DA,poti profita ca toti fug de acolo si sa cumperi pe doi bani.Conflictul se va termina cumva si investitia ta va da roade.Esti dispus sa risti?
|
Posted 09 June 2022 - 10:39

Stiu un caz din al doilea razboi mondial, a cumparat o cladire maricica in Londra in timpul bombardamentelor la un pret foarte mic. A avut noroc si cladirea lui nu a fost afectata si a putut trai linistit tot restul vietii din inchirierea cladirii.
Si-a asumat un risc mare, cladirea putea fi lovita sau Anglia putea pierde razboiul. Exact acelasi scenariu se poate intampla acum in Ucraina. Daca iti plac investitiile riscante ai putea incerca dar trebuie sa fii perfect constient de riscuri si sa-ti permiti sa pierzi investitia. |
Posted 09 June 2022 - 10:44

Salut. Exista posibilitatea de a investi intr-o tara cum e Ucraina? Ma refer la achizitii de teren , apartamente , case. Se recunoaste dreptul la proprietate dupa razboi? Numai sa ii ingopi si tu pe cei de la care achizitionezi. Ca alora nu le mai trebuie. Si mare grija sa nu "achizitionezi" din greseala de la unii care sunt inca vii, ca atunci cand se intorc si te gasesc la ei in fosta casa sau ce a mai ramas din ea, s-ar putea sa nu iasa bine... Inteleg ideea, dar dezagreez total imoralitatea si lipsa de compasiune combinata cu oportunismul de care dau unii oameni dovada ![]() |
Posted 09 June 2022 - 10:56

Imoralitate,lipsa de compasiune,oportunism se pot numi daca profiti cumva de nenorocirea cuiva.Daca insa investesti intr-o zona ce nu place nimanui,si de unde fug toti,din cauza razboiului,nu o consider de condamnat.E ca la jocul de carti si speculatii bursiere,pti castiga sau falimenta,pierde.
|
|
Posted 09 June 2022 - 11:01

Inteleg ideea, dar dezagreez total imoralitatea si lipsa de compasiune combinata cu oportunismul de care dau unii oameni dovada ![]() Poate fi chiar benefica pentru cei de la care cumperi si pentru dezvoltarea/mentinerea activitatilor in zona. |
Posted 09 June 2022 - 11:09

Daca esti baiat destept nu cumperi locuinte, te bagi la o centrala hidroelectrica. Iti produce aia energie zeci/sute de ani. Apoi o vinzi tot Ucrainienilor. Similar cu ce au facut austriecii la noi . Au cumparat Petromul pe nimic, pe urma au revandut unele benzinarii si zacaminte iar din celelalte au supt tot si ne-au revandut noua. Este un exemplu de bune practici.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users