![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Inchiriere masina Turcia
Last Updated: Jun 13 2022 01:06, Started by
katurev
, Jun 09 2022 06:56
·
0

Posted 09 June 2022 - 06:56

Salutare! Există vreo modalitate/companie care închiriază mașini fără a cere card de credit? Nu am nici un card de credit, nici nu pot face rost atât de rapid... bănuiesc că ar trebui să existe un 'work-around'. Aștept cu nerăbdare răspunsurile voastre, mulțumesc mult!
|
Posted 09 June 2022 - 07:04

CC se cere la companiile mari, cu rezervari din timp.
Companiile mici nu au astfel de cerinte, mai ales in Turcia, dar casca bine ochii, ca te parlesc pe unde pot, daca pot, de aceea tocmai in tari bananiere e de dorit sa folosesti firme cunoscute de inchiriere. Acolo ai nevoie de numerar si posibil numerar pt garantie. |
Posted 09 June 2022 - 07:10

La AVIS in Kayseri mi-au acceptat card de debit ING ca idee.
|
Posted 09 June 2022 - 22:02

Vă mulțumesc mult pentru infirmații. Voi înverca să închiriez de la AVIS.
|
Posted 10 June 2022 - 08:24

Chiar era un reportaj la televizor, zilele trecute despre rent a car.
Cica multe firme de profil, au cam dat de gard in perioada pandemiei, nu si-au mai putut tine flotele, au vandut multe dintre masini, iar acum ca a trecut pandemia vietii, cererea a crescut brusc. Si ce facem noi cand este cerere mare dar nu avem masini? Exact! Marim preturile intr-un mod grosolan. Cativa internauti intervievati spuneau ca au renuntat la rent a car pentru ca pentru o saptamana de inchiriat, costa mai mult masina decat vacanta in sine.... Casca bine ochii la ce iei de unde iei. |
Posted 13 June 2022 - 01:06

@Maskatu- perfect adevărat, am patit-o atât în Ro cât și în Spania sau Grecia. Anul trecut am schimbat destinația de vacanță tocmai din motivul prețului la rent a car. Anul asta plec cu mașina personală din același motiv.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users