Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Laptop office 2500 lei

sugerarea bacsisului de catre pat...

Bara Golf 7 Variant

Xiaomi 13 T Pro notificari
 De ce a disparut acest produs din...

Orange anunța mariri de preț, iar...

Recomandare casti audio over ear ...

La multi ani @Ann0nyym0us!
 La multi ani @Andrei11161810!

Glume cu si despre Dacii

Ati cumparat de pe acest site? Es...

Gand
 Diametru si "model" teava...

Eroare L3 dezumidificator StarLight

caut si nu gasesc Philips casetofon

Cum trec la noul Google Analytics?
 

Axios request failed with status code 403

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
Ciups

Ciups

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 280
  • Înscris: 16.07.2016
Salutare, vreau sa fac o aplicatie magazin online iar atunci cand vreau sa plasez o comanda sa o afisez in partea de istoric a aplicatiei, imi apare o eroare: AxiosError: Request failed with status code 403. Am reverificat jwt, axios, fetch data cu useeffect, dar tot nu-mi dau seama de ce nu merge. Initial cand am creat functionalitatea aplicatiei mergea placeorder action, dupa ce am schimbat
const authorization = req.headers.authorization
cu
const authorization = req.headers['authorization']
in functia isAuth din utils.js ; Am tot cautat peste tot pe netul asta si nu reusesc deloc sa o rezolv. Aici este link-ul cu intregul proiect, poate e in alta parte a aplicatiei eroarea: https://github.com/burNN11/newProject

Attached Files


Edited by Ciups, 06 June 2022 - 23:22.


#2
Argv

Argv

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,446
  • Înscris: 25.10.2007
Folosind prima varianta functioneaza?

const authorization = req.headers.authorization


Prima data verifica daca authorization token-ul este corect setat in request in front-end. Il poti adauga automat in toate request-urile folosind un interceptor.. ceva de genul:

axiosInstance.interceptors.request.use(function (config) {
  const token = getAccessToken();
  if (token) {
	config.headers.Authorization = "Bearer "+ token;
  }
  return config;
});


Edited by Argv, 07 June 2022 - 05:57.


#3
Ciups

Ciups

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 280
  • Înscris: 16.07.2016
Da, e corect setat. Am verificat, e pus in filele order si orderhistory. Am mai gasit o aplicatie pe net aproape identica pe partea de functionalitate si am aceeasi eroare. E ceva ce imi scapa si nu-mi dau seama ce. Am incercat sa sterg cookie-urile ba chiar intreg istoricul, browser diferit dar tot nu merge. Prima data mergea cand am schimbat
const authorization = req.headers.authorization
cu
const authorization = req.headers['authorization']
. Acum numai merge cu niciuna din variante.

Edited by Ciups, 07 June 2022 - 06:23.


#4
robert23mg

robert23mg

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 498
  • Înscris: 18.06.2017
Te uiti in developer tools in tabul de network la requestul tau si vezi daca are toate datele necesare. Daca totul este ok, trebuie sa pui loguri in endpoint sa vezi ce date iti vin si ce nu ii convine.

#5
Ciups

Ciups

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 280
  • Înscris: 16.07.2016
Imi da invalid token, asta e problema, ca nu stiu de ce... https://ibb.co/Ms4M4LC

#6
robert23mg

robert23mg

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 498
  • Înscris: 18.06.2017
Unde te uiti tu este response.
Nu stiu de ce ai developer tools in romana dar trebuei sa te uiti la request in sectiunea de "anteturi" (dupa ce dai click pe request) si in sectiunea de "sarcina" (aici poti sa vezi ce anume trimiti catre server)
La anteturi o sa ai anteturi request si anteturi response, momentan concentreaza-te doar pe request, si doar daca totul pare ok acolo te muti sa investighezi raspunsul.

#7
Ciups

Ciups

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 280
  • Înscris: 16.07.2016
La Authorization cred ca este problema, dar nu stiu de ce:  https://ibb.co/rxGnK9w Totul mie unul imi pare ok: https://ibb.co/ZWnY6jH https://ibb.co/R6w5y3x

Edited by Ciups, 07 June 2022 - 10:15.


#8
robert23mg

robert23mg

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 498
  • Înscris: 18.06.2017
Nu pare ok, in header nu ar trb sa apara Bearer [object object] ci dupa Bearer ar trb sa ai un string encodat

https://jwt.io/introduction

Edited by robert23mg, 07 June 2022 - 18:57.


#9
Ciups

Ciups

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 280
  • Înscris: 16.07.2016
Am rezolvat. Nu trecusem bine parametrul functiei generateToken, de asta nu aparea stringul encodat.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate