Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare bicicleta copil 5 ani.

Recomandare kit automat acces usa

[email][nvidia] Your GeForce NOW ...

Site nesigur
 Baghetele ornamentale intre foile...

O recomandare pentru o camera ful...

Pareri magazin online quickmobile?

Unde gasesc banane albastre?
 Despre compania de aministrare Sq...

Durere taietura deget dupa 2 luni

Dalți gravare lemn

Didgeridoo
 Motorola Edge 50 Ultra

Gaura perete apartament cu evitar...

Orientare antena prime focus

Problema conectare mail yahoo
 

Inlocuire fibra optica

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
f234

f234

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 29.05.2022
Salutare sunt nou pe acest forum. Tocmai am fost instalat recent de catre RDS cu fibra optica pentru internet si televiziune. Problema e in felul urmator: Nu am stalp la poarta iar cablul de fibra care l-au tras de la stalpul cel mai apropiat unde se afla cutia de distributie  pana la mine in curte trece prin curtea vecinului(mi-a dat voie vecinu) la fel trece si cablu de curent electric, si as vrea sa stiu cat de rezistent este acest cablu de fibra de la cutia de distributie pana la ONT? Nu as vrea sa se defecteze des deoarece vecinul nu sta prea mult timp acasa si nu stiu cum s-ar putea rezolva daca se strica cablul.

#2
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,819
  • Înscris: 07.06.2014
daca nu il foloseste nimeni pe post de sarma de rufe si mai are si cateva puncte de sustinere pe parcurs si nu sta balalau de la stalp pana pe casa ta, atunci nu are ce pati. conteaza si cati metri sunt, cati din acei metri stau suspendati, etc.

dar de ce nu ai vb cu cei ce au montat? astfel de dileme le rezolvi atunci, nu dupa ce au plecat sa iti pui intrebarile, ca daca ai nevoie de extra metri pt a fi reasezat cablul, trebuie sa-l schimbi pe tot daca nu ai ceva extra. fibra nu o imbini ca un cablu clasic

#3
f234

f234

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 29.05.2022
Firul e inaltat sus exact sub firul de curent. El porneste de la primul stalp unde e cutia de distributie, este agatat apoi de celalalt stalp, iar de acolo trece prin curtea vecinului pana la mine. Sunt cam 50m de fibra, doar 20m vine de cutie pana la mine, iar ceilalti 30m sunt sus la mine.

#4
Suno

Suno

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 506
  • Înscris: 10.04.2011

View Postf234, on 30 mai 2022 - 09:35, said:

Firul e inaltat sus exact sub firul de curent. El porneste de la primul stalp unde e cutia de distributie, este agatat apoi de celalalt stalp, iar de acolo trece prin curtea vecinului pana la mine. Sunt cam 50m de fibra, doar 20m vine de cutie pana la mine, iar ceilalti 30m sunt sus la mine.

De regulă cablul este autoportant (adica are si o șufa de oțel incorporata) și nu ai probleme. Totul depinde dacă a fost instalat corect și are capetele șufei legate/asigurate corespunzator.

#5
luci_flash

luci_flash

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,003
  • Înscris: 17.09.2010
E suficient de rezistent, nu-ti face griji.

#6
kikosro

kikosro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 24.11.2014
Gandestete ca cu 4m de fibra pusa in doua , poti trage o masina una dupa alta lejer si fara emotii , testat de nenumarate ori si nu a cedat odata macar !

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate