Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Problema pornire

Inlocuire "pornire cu cheie&#...

Peleti amestecati cu boabe porumb...
 Reparatie acoperis din sindrila b...

Multifunctional color 1000 RON max

Nu merge sunetul pe cablu

Am și eu un porcușor ca...
 Black Friday Pro pentru echipamen...

Amplificatoare IPRS Baneasa (cod ...

Montare Jante noi si problema de ...

Rabla pentru becuri.
 Permis suspendat 3 luni

Calculatorul nu mai afiseaza

Recomandare piersic

Sfat instalare termosemineu lemne
 

Trecere ONT Digi in Bridge Mode

- - - - -
  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
elis678

elis678

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 26.09.2020
Dacă trec ONT-ul de la Digi in Bridge Mode se imbunatatesc viteza si ping-ul?

#2
kopilu_198

kopilu_198

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,188
  • Înscris: 25.10.2008
Nu

#3
adip1962

adip1962

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,973
  • Înscris: 01.07.2020
Depinde...
1. De abonament
2. De router-ul de dupa.

#4
IaBaDaBadU

IaBaDaBadU

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 130
  • Înscris: 05.05.2022

View Postelis678, on 29 mai 2022 - 13:27, said:

Dacă trec ONT-ul de la Digi in Bridge Mode se imbunatatesc viteza si ping-ul?
da. Claro. Suni la ei sa iti activeze.

#5
__Dan__

__Dan__

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,140
  • Înscris: 15.04.2019
Poate viteza WiFi (în funcție de echipamentul pe care-l adaugi). Scopul manevrei e personalizarea rețelei, nu scăderea pingului sau creșterea vitezei pe cablu pentru un singur calculator.

Edited by __Dan__, 29 May 2022 - 14:10.


#6
sandratoms1980

sandratoms1980

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 397
  • Înscris: 27.07.2021
Testeaza singur, nu e complicat, doar ai nevoie de nnitel timp.

#7
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 63,437
  • Înscris: 15.06.2004
In primul rand spune ce vrei sa faci.

Trecerea in Bridge mode se face doar daca vrei sa  pui routerul tau mai departe - sa zicem ca ai un router mai performant pe wireless - atunci vei avea o viteza mai mare pe wireless - evident daca si clientii suporta.
Pe cablu ping-ul va creste si viteza posibil sa mai scada o idee.

#8
__Dan__

__Dan__

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,140
  • Înscris: 15.04.2019

View Posteiffel, on 29 mai 2022 - 17:13, said:

In primul rand spune ce vrei sa faci.

Vrea ping mai bun în jocuri și viteză mai mare la descărcări (oricum e limitată de hw PC).

#9
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 63,437
  • Înscris: 15.06.2004
Dar nu spune xact ce vrea sa faca. Sa puan un router dupa ? Parca vad ca nu intentiona asta.
Sau cum se conecteaza - pe fir sau pe wifi ?

#10
__Dan__

__Dan__

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,140
  • Înscris: 15.04.2019
Într-adevăr, pare să creadă că poate folosi ONT în modul bridge fără router propriu.

#11
baribalu

baribalu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,478
  • Înscris: 23.10.2006
Poate, face autentificarea PPPoE pe calculator. Obligatoriu pe cablu.

Edited by baribalu, 29 May 2022 - 20:54.


#12
swayzak_master

swayzak_master

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 424
  • Înscris: 21.08.2007
oricum ai face, trebuie sa suni la astia sa ti-l treaca

#13
radonys

radonys

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 220
  • Înscris: 04.02.2013
Eu am dezactivat Wifi pe ONT și folosesc propriul meu ruter. Însa ONT nu e în mod Bridge, ci în Router (conexiunea PPPoE se face pe ONT). Nu am niciun fel de probleme. O sa am vreun beneficiu în cazul asta daca sun sa treacă ONT în mod bridge? Am abonamentul de 1gbps de la Digi.

Edited by radonys, 30 May 2022 - 15:08.


#14
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,941
  • Înscris: 07.03.2006
Ce nu stii nu te afecteaza :)
Acum sunt 2 variante: router-ul tau e pe post doar de AP  sau router-ul tau e gateway-ul retelei tale locale.
In cazul 2 intreaba-l pe google cu ce se mananca double nat (cea mai mare prbl ar fi de ipv6 -nu mai merge- dar pot aparea si alte mici neajunsuri).
Ca si recapitulare, daca vrei sa folosesti router-ul tau la intreaga “capacitate” atunci varianta corecta ar fi sa treci ont/onu-ul in bridge.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate