![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Nu reusesc sa ma las de alcool ( 31 ani )
Last Updated: Sep 28 2023 14:53, Started by
Jemapel_cenzuratul
, May 25 2022 18:33
·
2

Posted 15 September 2023 - 20:18

ce ai vrut sa spui ?nu inteleg.
azi ziua 8 parca s-a redus febra fata de ieri dar doar cu 3-4 zecimale. sper sa fie tot mai jos cum trece vremea. voi cu probleme cum mai sunteti ? |
Posted 15 September 2023 - 20:34

Daca Jemapel s-a lasat de alcool, ma las si eu de fumat.
|
Posted 15 September 2023 - 21:49

am citit tot treadul asta si eu sunt curios ce mai face cum mai e.
eu in 8 zile nu am simtit deloc nevoia de a mai bea mi-am setat ca daca mai beau mor si gata. insa simptomele m-au enervat un pic. dar ce sa fac singur mi-am facut-o acum trebuie sa rabd. |
Posted 16 September 2023 - 23:38

Sevrajul alcoolic este o treaba serioasa !
Daca mai ajungi si la delir sau convulsii esti cam mort ...... Nu mai incercati acasa , mai bine la spital ! Problema este ca romanul nostru crede ca daca sa dus la dezalcolizare, i-au facut aia o magie si gata , a scapat. Nu merge asa , lupta deabia cand iesi afara incepe! Ca parere personala , intre Obregia si Balaceanca, recomand Balaceanca. La Obregia nu am fost dar am auzit destule . In schimb la Balaceanca, sunt medici buni . Nu dau nume pentru a le respecta intimitatea , dara daca va pot ajuta va ajut in privat. |
Posted 17 September 2023 - 09:01

salut nu am ajuns chiar in starea aia.
nu am delir sau altceva nu mai am pofta de alcool. singurul lucru care ma deranjeaza este ca ma doare capul 70 la suta din zi in special dupa trezire dimi. si tranpiratia nocturna ceva frisoane si febra pana in 38. am astea de 5 nopti.ziua nu transpir. |
Posted 17 September 2023 - 09:24

Stai linistit ca sunt extrem de multi romani afectati de alcoolism, doar ca nu se deschid si nu accepta ca au nevoie de ajutor de specialitate.
Ajutor de specialitate care oricum in Romania este o gluma sinistra. Tu ai un avantaj enorm: ai constientizat si acceptat ca ai o problema si faci ceva in directia asta. Eu te sfatuiesc sa iti cauti si un grup de suport, gen alcoolicii anonimi, pentru ca daca nu, te apuci garantat sa bei alcool din nou. Zic gen, pentru ca aia vad ca o ard cu dumnezeu si credinta si banuiesc ca fac o tona de rugaciuni la sedintele lor. Edited by abac, 17 September 2023 - 09:30. |
Posted 17 September 2023 - 09:28

cat vor mai tine aceste stari de transpiratie daca a trecut cineva prin asta
|
Posted 17 September 2023 - 09:33

Poate e genul tău sa transpiri mult noaptea, dar până acum nu știai asta, pentru că erai sub influență când dormeai.
|
Posted 17 September 2023 - 10:14

Transpiratia si febra face parte din sevraj , partea proasta estw ca nu stii niciodata cand se agraveaza , este foarte imprevizibil.
|
Posted 17 September 2023 - 10:23

Eu mă mir că tot îi dai înainte cu temperatura, la naiba, îți iei temperatura zilnic? De ce ai face lucrul ăsta?
Organismul își reconfigurează metabolismul, în lipsa alcoolului are mai multă eficiență pentru ”mentenanță”. |
|
Posted 17 September 2023 - 10:28

Daca tu nu iti iei temperatura nu stii cand ai febra?
Apropo de febra. Ce incearca organismul, in cazul alcoolicilor, sa faca prin ridicarea temperaturii? Edited by abac, 17 September 2023 - 10:29. |
Posted 17 September 2023 - 11:29

pana sa renunt la alcool nu tranpiram.clar stiu asta.
transpiratia si febra au aparut dupa 4 zile de la renuntare.(observ ca transpir mai spre dimineata dupa ora 5) temperatura o iau cand simp ca ard un pic. nu stiu ce elimina corpul prin transpiratie toxine cred ca alcool nu cred ca mai exista azi este a 10 zi ![]() Edited by snapisrl, 17 September 2023 - 11:30. |
Posted 19 September 2023 - 17:44

ziua 12 febra incepe sa scada incet de tranpirat nu in ultimele 2 nopti.
durerile de cap ma mai deranjeaza dimineata pana spre ora 16 pe seara ma lasa. totul spre bine la mine . ![]() |
Posted 28 September 2023 - 14:53

Eu am baut si 3 peturi de bere cate doua zile la rand adica 7.5 litri de bere.....
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users