![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Ficat ortotopic
Last Updated: May 21 2022 18:18, Started by
mariussoft
, May 21 2022 16:50
·
4

Posted 21 May 2022 - 16:50

Poate sa-mi spună cineva ce înseamnă ficat ortotopic?
Asa incepe o interpretare RMN Colangio a unei persoane apropiate. Ficat ortotopic, cu lob drept marit... etc. Nu detine o copie deocamdata a interpretarii. O sa o primeasca luni. Pe net am găsit doar termenul de transplant ortotopic de ficat nu si "ficat ortotopic". |
Posted 21 May 2022 - 18:07

Inseamna ca ficatul este la locul potrivit. Forumul nu este locul cel mai potrivit pentru a intreba despre chestiuni medicale, primesti raspunsuri idioate, precum cel anterior.
|
Posted 21 May 2022 - 18:18

@mannick mulțumesc pentru răspuns, o opinia avizata cel mai probabil nu o sa primesc pana luni si din cauza asta am întrebat pe forum, in speranța ca o sa pot dormi nopțile weekendul acesta.
@Naijax sunteți sigur de raspuns? Multumesc. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users