![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Burete vase
Last Updated: May 26 2022 21:55, Started by
logatul
, May 21 2022 12:36
·
6

Posted 21 May 2022 - 12:36

Am cumparat acum mult timp buretele de vase din dreapta. Era un pachet de 2 bucati. Super multumit de el. Apoi, dupa o vreme (pt ca e f rezistent) am mai cumparat inca un set. Mi-am dat seama ca “parca nu e acelasi” dar era singurul ce ‘semana’ (cel din stanga, produs e-pack).
Aveti idee care e brand-ul produsului din dreapta? ![]() |
Posted 21 May 2022 - 13:17

Cred ca în Lidl am văzut ceva similar.
Dacă nu, încearcă la un hypermarket. |
Posted 21 May 2022 - 13:32

Poti folosi google lens pt asta. Faci o poza doar la buretele din dreapta, si ii dai sa scaneze si iti va gasi rezultate similare. Sanse mari sa gasesti ceea ce cauti.
Edited by IncredibleWiring, 21 May 2022 - 13:32. |
Posted 21 May 2022 - 15:30

am facut, din pacate, oricat de ciudat ar fi, nu a gasit
o sa caut in lidl, poate cine stie ce promotie a fost la vreuun moment dat |
Posted 21 May 2022 - 16:32

pare natural, incearca la cosmetice in carrefour am vazut parca...
sau mai bine ia-ti masina:) |
Posted 21 May 2022 - 18:14

Ceva de genul ce spui tu, foarte bune și rezistente, tot la set de 2 bucăți la 7 lei, am cumpărat din Kik, dacă ești curios fac poză să vezi...
|
Posted 22 May 2022 - 08:55

pare natural, incearca la cosmetice in carrefour am vazut parca... sau mai bine ia-ti masina:) dar daca am vase mai pline de grasimi nu le spala cum trebe adica eu tre sa le spal inainte de a le baga in masina? e degeaba |
Posted 22 May 2022 - 09:54

Seamana cu unul din Dm, marca lor.
Ceva de genul ce spui tu, foarte bune și rezistente, tot la set de 2 bucăți la 7 lei, am cumpărat din Kik, dacă ești curios fac poză să vezi...
aia e o tampenie ori nu stiu eu sa o folosesc dar daca am vase mai pline de grasimi nu le spala cum trebe adica eu tre sa le spal inainte de a le baga in masina? e degeaba ![]() |
Posted 22 May 2022 - 10:59

daca vreti burete bun de vase luati Vileda Active Wave, sunt pur si simplu exceptionali
|
Posted 22 May 2022 - 11:30

o sa il incerc si pe acesta, multumesc! la o prima cautare, in titlu apar multe rezultate cu active wave dar in paginile produselor numele este pur activ. e acelasi lucru? conteaza ca specifica ca este pt teflon?
|
Posted 22 May 2022 - 17:47

Uite bureții pe care i-am luat din Kik, așa cum am mai zis, sunt foarte mulțumit de calitate.
Attached Files |
Posted 23 May 2022 - 11:02

e foarte bun si e-pack (cel din stanga, din poza pusa de initiator). Foarte apropiat de cel din dreapta am vazut in LIDL (dar sunt pe albastru).
|
Posted 23 May 2022 - 11:10

azi ma duc in lidl si verific. cel epack, o fi mai bun in comparatie cu cei 'clasici'. doar ca buretele din care e fabricat mi se pare foarte putin rezistent si rapid mirositor. cel din dreapta, e dintr-un alt fel de burete
|
Posted 23 May 2022 - 17:11

![]() Asta l-am luat din lidl. Pachet de 4 bucati, vreo 7 lei. Are ambele tipuri de burete, poate chiar e solutia “perfecta” |
Posted 26 May 2022 - 21:55

Eu am gasit azi pachet de 2 bureti marca Auchan care arata similar cu cel din dreapta. Edited by Winc, 26 May 2022 - 21:56. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users