![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Modificare traducere comentarii youtube
Last Updated: May 22 2022 19:58, Started by
silviu111
, May 21 2022 08:34
·
1

Posted 21 May 2022 - 08:34

Poate cineva va rog sa ma ajute cu o problema.Cum modific traducerea comentariilor pe youtube pe telefon.Imi apare (tradu in maghiara).Mai am un cont si acolo imi apare (tradu in romana)
Edited by silviu111, 21 May 2022 - 08:35. |
Posted 21 May 2022 - 15:27

Dai un tap pe video, un meniu o sa apara peste imagine, sus in dreapta ai o rotita, dai un tap pe ea si iti deschide un alt meniu.
Aici o sa vezi un rand pe care scrie "Captions" si in dreapta iti apare limba, dai un tap si iti apare lista de limbi (daca exista traduceri) sau macar English (auto-generated) |
Posted 22 May 2022 - 19:58

Mersi pt raspuns.Am facut ce ai spus.Singura rezolvare a fost asta.Un comentariu de pe Youtube cu aceiasi problema.
My translate option changed from “Translate to English” to “Translate to Korean”. I got it to back to “Translate to English” by deleting the watch history and search history in the settings of the youtube app. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users