![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
iPhone care mi-a fost furat
Last Updated: May 20 2022 23:21, Started by
yetiro
, May 18 2022 23:11
·
8

Posted 20 May 2022 - 08:49

Din pacate era un device cu iOS mai vechi si probabil a fost jailbreake asa: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/_9MgHtufPuU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Dar daca "noul proprietar" il utilizeaza in vreo retea nationala o sa fie prins destul de rapid daca Politia isi bate putin capul... Lectie: de asta nu se cumpara iPhoane second de la indivizi care nu au actele pe ele. |
Posted 20 May 2022 - 15:00

Update!
Am aflat azi IMEI-ul. Are si asta o poveste interesanta. Telefonul este cumparat nou cu toate actele, in anul 2015, de catre fiica mea dintr-un magazin Apple in Danemarca. Ea l-a folosit acolo vreo 3 ani si mi l-a pasat mie in RO. Nu mi-a dat si factura, pe care acum nu o mai gaseste. In lipsa facturii a contactat compania la care avea abonament acum 7 ani si i-a solicitat imei-ul. Culmea pentru RO, dar normal pentru DK, aceia i-au furnizat informatia pe baza unui simple intrebari trimisa prin email. Considerati ca au trecut atatia ani de cand telefonul nu mai este la ei in retea, plus ca abonamentul de atunci a fost intreupt intr-o disputa cu scantei ![]() In fine, IMEI-ul l-am comunicat azi politiei. Nu-mi fac sperante sa mairecuperez telefonul. Dar nici nu a abandonez ideea atat timp cat mai pot face ceva. Politia mi-a multumit de fie are data cand l-eam mai dat cate un amanunt. Stiu ca daca nu vor rezolva chiar cazul meu, micile informatii de la.mine si de la altii, puse cap la cap de ei, pot ajuta la rezolvarea altor cazuri. Xman_ghio, on 20 mai 2022 - 08:49, said:
Dar daca "noul proprietar" il utilizeaza in vreo retea nationala o sa fie prins destul de rapid daca Politia isi bate putin capul... Lectie: de asta nu se cumpara iPhoane second de la indivizi care nu au actele pe ele. [acum vreo zece ani am fost eu in pozitia victimei nevinovate, cu un telefon luat de pe olx (altfel se numea atunci)] |
Posted 20 May 2022 - 22:55

Mno, data viitoare sa il tii cu iOS-ul la zi. iOS 12 e cam vechi.
|
Posted 20 May 2022 - 23:01

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users