Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Peste 1 miliard de anvelope arunc...

Recomandare pardoseala

Copii din parc si parintii

Cum comand medicamentul lenalidom...
 Instaleaza TBS-5580 in Linux

Recomandare supraveghere video

Merita sa cumpar masina cu daune?

Folosirea subconstientului (pt a-...
 Problema panou disjunctoare

Sfat achiziție sacou barba&#...

Alternativa la incalzirea cu gaz

Ai in casa un termometru cu Mercu...
 Card pentru plati facturi si cump...

Acte dupa casatorie

Pauza inclusa in program

Cum se calculeaza salariul minim ...

Eurovision 2023, Liverpool, Anglia, Sâmbătă, 13.05.2023: Suedia a câștigat finala Eurovision 2023. Loreen, a mai câștigat EuroVision în anul 2012.

* * - - - 3 votes
  • Please log in to reply
447 replies to this topic

vio69c

vio69c

Senior Member

• Grup: Senior Members
Avand in vedere ca locul 1 este atribuit, pe locul 2 pare ca se vor bate Suedia si Finlanda.
Mai apar cu sanse de podium, Franta, Norvegia, Israel si Italia.

Multe defectiuni tehnice la penultima repetitie generala cu public

Edited by vio69c, 09 May 2023 - 15:31.

Vlad_22

Vlad_22

Guru Member

"Atribuit" cui, mai exact?

În legătură cu defecțiunile tehnice, nu cred că a fost vreo ediție, cel puțin în ultimii 10 ani să spunem, să nu fie câte ceva... Mă gândesc că la ditamai bugetul de organizare și așteptările de rigoare, ar trebui să fie totul ceas.

vio69c

vio69c

Senior Member

Vlad_22, on 09 mai 2023 - 16:08, said:

. Mă gândesc că la ditamai bugetul de organizare și așteptările de rigoare, ar trebui să fie totul ceas.

Va fi
Spectacolul va merge ceas....

Vlad_22

Vlad_22

Guru Member

De asta anul trecut a fost problema cu votul României, de au distribuit automat organizatorii punctele, cui au crezut de cuviință... Ori au fost probleme tehnice ale TVR-ului, ori ceva de la EBU.

Edited by Vlad_22, 09 May 2023 - 17:00.

pexCom

pexCom

Senior Member

Cipry7, on 09 mai 2023 - 11:56, said:

Cred că ne-am împăcat cu ideea că va fi cea mai slabă reprezentație a României din toată istoria participărilor noastre la Eurovision. Până acum recordul negativ era deținut de Ester Peony care a ocupat locul 13 din 18 în semifinala din 2019.
Să ne bucurăm de restul show-ului, diseară fiind prima semifinală. Posted Image

Nu contează, ne calificăm oricum în finală garantat.
Noi și alte 5 țări, juriul de anul trecut știe de ce.

lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

Windows 11 este FREEMIUM!

Si totusi... Cine si de ce l-a votat pe ametitul ala?

Vlad_22

Vlad_22

Guru Member

pexCom, on 09 mai 2023 - 17:05, said:

Nu contează, ne calificăm oricum în finală garantat.
Noi și alte 5 țări, juriul de anul trecut știe de ce.
Sincer, și melodia e proastă... Bine, în general, pronosticurile vs. realitatea se mai bat cap în cap și la Eurovision, dar totuși, suntem pe locul 37 sau cât e ultimul.

vio69c, on 09 mai 2023 - 15:29, said:

Avand in vedere ca locul 1 este atribuit, pe locul 2 pare ca se vor bate Suedia si Finlanda.
Mai apar cu sanse de podium, Franta, Norvegia, Israel si Italia.

Multe defectiuni tehnice la penultima repetitie generala cu public
"Insinuezi" că tot ucrainenii vor avea câștig de cauză? Eu nu am nimic împotriva lor, înțeleg situația, deși am mai fost la cuțite cu ei de-a lungul timpului, mă rog, dar hai să câștige vocea și spectacolul, că au câștigat anul trecut, nu mai au nevoie din nou.

Edited by Vlad_22, 09 May 2023 - 17:41.

lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

Windows 11 este FREEMIUM!

Dupa dezastrul de anul asta, de la Euroshit, propun demisia directorului TVR!

bursucelu_viesel

bursucelu_viesel

Spiritul uman

Peste o ora incepe semifinala 1 Eurovision (la Liverpool). Ati urmarit piesele din editia asta 2023? Eu am auzit majoritatea pieselor si m-a cam dezamagit.  Nu stiu daca e vreo piesa sa-mi placa.

Vad ca lumea pune Moldova pe locuri fruntase datorita anului trecut, insa eu nu cred ca va prinde bine piesa Moldovei ( [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/se9LDgFW6ak?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] ) , pt ca are prea multa "vrajeala din butoane". Ba ca are sunet ok de studio (care la spectacol n-o sa se simta, ba ca bagase imagini care sa-ti fure ochii in clipuri (insa live se va vedea ca nu-i nimic in spate).
Anul trecut am votat pana si eu cu Moldova pt ca avea piesa unionista (cu Romania) si-am votat din respect (si nu pt muzica in sine care mi se parea circ).

Romania e in semifinala 2 pe 11 mai. Iarasi o vad slab, cel mai probabil n-o sa se califice din cate am vazut repetitia. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/pG6X8k7_yPY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Ce ma supara tare la Eurovision in general e tendinta asta spre "wokeness" feminism si mai rau pare un show al gay-lor de te intrebi daca ai ce cauta acolo daca nu esti gay. Pe aspectul asta concurentul nostru a picat rau, caci el fiind tanar si non-gay banuiesc, instinctiv si-a dat "aere" facandu-si numarul stand pe scaun ca un smecher inconjurat de 2 femei usoare aproape dezbracate care-i danseaza senzual. Asta din start a respins toate feministele, si in general exagereaza cu partea sexuala desi s-au plans toti ca-i un show pt familie.
Ce-i interesant si mi-a placut la el (l-am votat in selectia nationala) e ca are voce foarte buna si e tanar cu spirit care te surprinde. Adica ma bazez pe faptul ca ar putea inventa ceva socant sa fure ochii lumii cum a furat si la selectia naturala. Partea proasta la el e .. piesa. Piesa cam nasoala in care nimeni n-are cum sa fredoneze cu el pe refren pe nimic caci piesa nu permite. Si e posibil sa fie penibil "cringe" cand toata lumea se va uita la el si el e singurul care se distreaza (ba mai rau, zise-se si "come on, everybody sing!" si spectatorii se chinuiau sa fredoneze ceva dar n-aveau ce/cum si n-or sa aiba caci piesa nu-i buna pt asa ceva).

Eu am ascultat fara sa vreau majoritatea pieselor din concurs, dar nu toate si foarte putine cap coada (sau macar strofa+refren), deci as fi curios daca e vreuna sa-mi placa. Din ce observ pe net, lumea se da in vant dupa o piesa (care ma lasa rece, ca-i doar asa de caterinca) din Finlanda [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/rJHe-iZ5HSI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] sau Norvegia. Si mai sunt niste piese gen a Israelului sau Frantei, etc. Insa anul asta mi s-a parut o calitate foarte slaba.
A si vedeta Croatia, care-i si circ dar e si ok muzical din perspectiva mea, as vedea-o / vrea-o castigatoare:https://youtu.be/isZ_4AnCTnA?t=3

Edited by bursucelu_viesel, 09 May 2023 - 20:39.

marga32

marga32

Senior Member

O mai stiti pe femeia cu barba? Anul asta o sa apara barbatul cu sani. Posted Image

-koss-

-koss-

Technology apprentice

Elgibition.. ma bag la meci sau la un film.. mai am cateva episoade din Hunters de vizionat..

In legatura cu elgibition parerea mea... Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

-TINO-

-TINO-

Senior Member

Anul ăsta mai există program cu emisiunea detaliată din minut in minut? Să știu când incep prestații, voturi, invitați...

Cum se face că am găsit fix după ce am întrebat... deși căutasem. :lol:

https://twitter.com/...965855413403649

Edited by -TINO-, 09 May 2023 - 20:54.

chflorin

chflorin

Active Member

• Grup: Members
O mizerie de festival !

bursucelu_viesel

bursucelu_viesel

Spiritul uman

Nu stiu de unde vor arata imaginile de prezentare a tarii, caci castigatoarea a fost Ucraina, nu Anglia. Sau arata in paralel - in stanga Anglia si in dreapta imaginile alea cu orasele bombardate din Ucraina?
Ar fi cam rusinos caci Ucraina cand a renuntat la armele nucleare UK-ul a fost printre superputerile care i-au garantat securitatea. Si deci o asemenea imagine ar arata cat de mult a contat garantia lor..

Edited by bursucelu_viesel, 09 May 2023 - 21:03.

andreic

andreic

Very OLD Member

• Grup: Moderators

bursucelu_viesel, on 09 mai 2023 - 20:35, said:

facandu-si numarul stand pe scaun ca un smecher inconjurat de 2 femei usoare aproape dezbracate care-i danseaza senzual. Asta din start a respins toate feministele, si in general exagereaza cu partea sexuala desi s-au plans toti ca-i un show pt familie.
Si cine l-a pus sa faca asa ceva ? Posted Image Cel mai tare e sa stii dinainte ca e un risc si tot sa dai cu capul.

Eu zic ca e mai rau sa ne smiorcaim aiurea, lasa oamenii sa faca ce vor, sa esueze si sa invete din asta, e simplu.

Edited by andreic, 09 May 2023 - 21:11.

bursucelu_viesel

bursucelu_viesel

Spiritul uman

E live si pe Youtube vad: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/RZFoFiasrE0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

andreic, on 09 mai 2023 - 21:10, said:

Si cine l-a pus sa faca asa ceva ? Posted Image
Hormonii. L-au lasat producatorii romani sa faca ce vrea in sceneta si aici l-a dus instinctul sa se "izmeneasca" cu gagicile dezbracate in jurul lui. Insa si dansatoarele sunt cunostintele / colegele lui si voiau si ele sa fie cat mai dezbracate poate se lipesc de unul..
Cert e ca toata lumea se plange ca n-are niciun dumnezeu sceneta. Acum am auzit ca a schimbat-o radical insa tot o varza a iesit. I-am si zis pe pagina lui de Youtube, nu stiu daca a citit, sa nu intre in descriptionisme dinastea ca "nu v-ati prins voi dar la secunda 40 eu ii dau o aspirina lui Putin, si la minutul 2 fac aluzie la China cum si-ar schimba pozitia fata de Rusia". Caci asa punea problema in interviurile data prin Europa. Cam naspa ca e actor am impresia, insa are o tendinta spre kitsch.

Ca artist n-ai voie sa-ti salvezi opera prin explicatii ulterioare.

Edited by bursucelu_viesel, 09 May 2023 - 21:19.

DanyHiker

DanyHiker

Guru Member

Suedia e de departe favorita in acest an.

vio69c

vio69c

Senior Member

Suedia -impresie excelenta...!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate