Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare centrala termica apar...

samsung Xcover 5 Nu mai vrea

Telefon de budget pentru filme 10...

Recomandare serviciu / firma recu...
 La mulți ani @Piniuli!

Pret inghetata corso kaufland?

La multi ani @Constantin si Elena...

La mulți ani @Ion_Bumbu!
 Obiecte vechi și inutile car...

Mentenanta Acoperis

Cheder deteriorat , zgariat, cum ...

Laptop HP 15-AF001NQ, AMD E1-6015...
 Blat de bucatarie lungime 4,60 m

Termostat incalzire si racire

Configurare retea cu modem Vodafo...

Curtea Penala Internationala soli...
 

easy819-AC-RC

- - - - -
  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#19
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,509
  • Înscris: 10.08.2005
initial "intrarea" 6 decupleaza iesile lasand controlul becurilor "fortelor exterioare"

Quote

sa pot aprinde toate becurile din intrerupator si care sa nu tina cont de nici un senzor
ca atare, am avut completarea intrarile 7,8,9

corect, cu 1 si 6 nu ai mimic, dar daca pentru o fractiune de secunda ai 5 (miscare) cupleze temporizatorul,

Attached File  16.png   2.53K   1 downloads
Attached File  156.png   1.11K   4 downloads
Attached File  temporizator.png   7.39K   4 downloads
Attached File  timer.png   16.86K   4 downloads

Edited by MarianG, 21 May 2022 - 18:16.


#20
nenea67

nenea67

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 265
  • Înscris: 24.02.2015
Gata am reusit , uite asta functioneaza . Releul de timp trebuia contact normal inchis si la "manual "  era SQ01, SQO2 , SQ03 nu RQ01 cum am incercat prima schema .

Scuza ca am pus poza invers , dar nu am reusit sa o intorc .

MULTUMESC  MULT .

Attached Files



#21
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,509
  • Înscris: 10.08.2005
nu e bai (pozele sunt puse aiurea din cauza telefonelor destepte)
stiu ca e "o adevara placere" sa te concentrezi pe "ecranul" minune

Quote

RQ01 cum am incercat prima schema
mea culpa, daca puneam SQ din prima se aprindeau deodata, "fara cedare de control fortelor externe"
am presupus ca fiecare bec mai are un intrerupator separat

Edited by MarianG, 22 May 2022 - 11:48.


#22
nenea67

nenea67

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 265
  • Înscris: 24.02.2015
Inca o intrebare : Mai am inca 6 intrari libere si trei iesiri , pot sa mai fac un program 4 intrari , doua iesiri cu care sa actionez motorasul cu care ridic portbagajul de pe masina pe tavan ? si inca un program cu intrare de la un termostat si o iesire pentru un ventilator de aerisire ?  Sa nu se incurce programele intre ele sa la trezesc ca pornesc lumina si in loc sa se aprinda lumina sa imi coboare portbagajul .

#23
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,509
  • Înscris: 10.08.2005
Attached File  motor.png   8.02K   6 downloads
daca "liftul" nu este la capat de cursa jos / sus si se apasa (doar un buton), executam comanda aferanta butonului
comanda ventilatorului este directa de la termostat, in functie de toleranta/fereastra de lucru a termostatului este posibil sa porneasca si sa opreasca ventilatorul in mod repetat

activeaza afisarea etichetelor/comentariilor in proiect, sa poti urmari mai usor ce se intampla
Attached File  etichete.png   5.32K   6 downloads

#24
nenea67

nenea67

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 265
  • Înscris: 24.02.2015
Buna . Am facut cateva programe mai simple pentru easy 819-AC-RC dar acum vreau ceva mai complicat si nu ma descurc . Gasesc aici pe cineva care (contra cost ) sa ma ajute ? Vreau sa folosesc doua intrari I1 , I2  (impuls) si cinci iesiri Q1---Q5  . Impulsurile de pe I1 trebuiesc numarate (21 de impulsuri ) si in functie de cate impulsuri au fost date cupleaza alte relee pe iesire . Ex : 1impuls cupleaza releul Q1 , 2 impulsuri cupleaza Q2 , 3impulsuri cupleaza Q1siQ2 .... la 21 impulsuri cupleaza Q1,Q2,Q3,Q4si Q5  . In acelas timp daca se primeste impulsuri pe intrarea I2 acestea vor fi scazute din intrarea I1 . Ex : la 7 impulsuri pe I1 vom avea cuplate iesirile Q1,Q2,Q3 , daca acum primim un impuls pe I2 acesta va anula un impuls de pe I1 deci avem 6 impulsuri pe I1 si avem cuplate Q2 si Q3 . Daca in continuare primim un nou impuls pe I2 , pe I1 vor ramane 5 si vom avea cuplate Q1si Q3 , daca primim impuls pe I1 se va aduna la I1 si se va face 6 ce va cupla din nou Q2si Q3  . Intre impulsuri va fi un timp minim 30 secunde si niciodata nu se pot da impulsuri pe ambele intrari . Mai multe detalii celor ce vor sa ma ajute .

#25
nenea67

nenea67

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 265
  • Înscris: 24.02.2015
Salutare ! Nimeni pe aici sa ma ajute ?

#26
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,509
  • Înscris: 10.08.2005
Un tabel complet cu numarul de impulsuri si ieșirile, re rog.
Initial pare sa fie transpus codul binar pentru fiecare numar, dar nu inteleg unde se rupe filmul incat sa-ti iasa 21 toate 5 iesiri,
ma aștept sa fie asa pentru 31.

Intarzierea de 30 de secunde este garantata sau o vrei implementata?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate