![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Victima virus?
Last Updated: May 13 2022 16:54, Started by
Copakbana
, May 12 2022 19:15
·
0

Posted 12 May 2022 - 19:15

Salut. Post scapa de aceasta situatie fara se revin la setarile din Fabrica ale telefonului? In Chrome, orice site accesat imi da eroare (poza 1). Daca totusi merg mai departe pt ca stiu ca site-ul e ok imi intra o pagina de virus (poza 2). Nu pot accesa aplicatia Olx si alte cateva de pe telefon. Orice link de pe Facebook face la fel. Acelasi cont pe Chrome si pe Laptop am avut aceeasi problema, acum incercand sa intru pe acest forum.
Attached FilesEdited by Copakbana, 12 May 2022 - 19:22. |
Posted 12 May 2022 - 19:32

Ai prins un malware, asta se intampla cand dai click aiurea peste tot...
Incearca cu bitdefender/ malwarebytes dar cred ca doar resetarea te salveaza. |
Posted 12 May 2022 - 19:41

Te uiti sa vezi ce setari ai prin Chrome la Site Settings, in special la notificari.
Spoiler
|
Posted 12 May 2022 - 19:48

Dezinstaleaza Chrome apoi reinstalează. Încerci fara să îți pui contul și fără să refaci setările la Chrome.
|
Posted 12 May 2022 - 20:14

E si aia o rezolvare, dar nu mai afli cauza, si data viitoare apelezi tot la reinstalare, cam aiurea.
Plus ca, daca e setare sincronizata pe cont, n-ai rezolvat nimic ![]() Edited by Znevna, 12 May 2022 - 20:15. |
Posted 12 May 2022 - 20:38

Dupa comportament pare sa iti ruteze traficul printr-un proxy al lor ( actioneaza ca man in the middle si inlocuiesc certificatele site-urilor cu ale lor pt.a putea monitoriza activtatea situatie in care primesti acele avertizari pt. ca intr-adevar nu e certificatul original ) care insereaza reclamele lor si/sau te redirectioneaza pe ce pagini vor sa aiba afisari la reclamele lor si eventual poate niste idioti chiar dau click/pica in plasa la ce e in paginile alea .
Verifica pe toate device-urile sectiunea de proxy sa nu ai nimic trecut acolo ; daca e configurat un proxy atunci trebuie de pe fiecare eliminat altfel via contul google se va resincroniza pe toate probabil . Edited by me_iauras, 12 May 2022 - 20:39. |
Posted 12 May 2022 - 20:48

me_iauras, on 12 mai 2022 - 20:38, said:
Dupa comportament pare sa iti ruteze traficul printr-un proxy al lor ( actioneaza ca man in the middle si inlocuiesc certificatele site-urilor cu ale lor pt.a putea monitoriza activtatea situatie in care primesti acele avertizari pt. ca intr-adevar nu e certificatul original ) care insereaza reclamele lor si/sau te redirectioneaza pe ce pagini vor sa aiba afisari la reclamele lor si eventual poate niste idioti chiar dau click/pica in plasa la ce e in paginile alea . Verifica pe toate device-urile sectiunea de proxy sa nu ai nimic trecut acolo ; daca e configurat un proxy atunci trebuie de pe fiecare eliminat altfel via contul google se va resincroniza pe toate probabil . dorin_2k, on 12 mai 2022 - 19:48, said:
Dezinstaleaza Chrome apoi reinstalează. Încerci fara să îți pui contul și fără să refaci setările la Chrome. Edited by Copakbana, 12 May 2022 - 20:48. |
Posted 12 May 2022 - 20:51

Proxy in Chrome pe Android.. nu prea poti seta, nu cred ca e de acolo.
Patesti la fel si pe date mobile? (vad ca esti pe wireless). Verifica si setarea de Private DNS din setarile telefonului cat si setarile pentru reteaua wireless, poate s-a strecurat pe acolo un proxy, desi nu cred. |
Posted 12 May 2022 - 20:57

|
Posted 12 May 2022 - 21:13

E preinstalata si nu ma lasa sa dezinstalez Chrome. M-am deconectat de la cont si cand am accesat fara cont a intrat direct acea reclama E si mai agresiva,
Znevna, on 12 mai 2022 - 20:51, said:
Proxy in Chrome pe Android.. nu prea poti seta, nu cred ca e de acolo. Patesti la fel si pe date mobile? (vad ca esti pe wireless). Verifica si setarea de Private DNS din setarile telefonului cat si setarile pentru reteaua wireless, poate s-a strecurat pe acolo un proxy, desi nu cred. Edited by Copakbana, 12 May 2022 - 21:14. |
Posted 12 May 2022 - 21:22

Alte browsere? Cum face?
Edited by dorin_2k, 12 May 2022 - 21:22. |
Posted 12 May 2022 - 21:26

Posted 12 May 2022 - 21:50

Ce anume sa "copii tot"?
Multe le iei automat din contul Google. Ai instalat ceva din alte surse? Un apk dubios? |
Posted 13 May 2022 - 05:15

Posted 13 May 2022 - 07:52

Update Important!! Face asa si pe telefonul sotiei (alt cont Chrome si Facebook), pe Pc (alt cont google si Facebook) si pe telefonul mamei (cu ale ei conturi) Chiar daca e pe date mobile sau Wirless!
Totuși aici cred ca e problema. Și pe Laptop e la fel?
Solutie de securitate era instalata ?
Ce anume sa "copii tot"? Multe le iei automat din contul Google. Ai instalat ceva din alte surse? Un apk dubios? ![]() |
Posted 13 May 2022 - 08:37

Ați deschis toți vreun fișier primit pe WhatsApp sau din alta parte.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users