![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Bichonii latra prea mult?
Last Updated: May 10 2022 05:43, Started by
rares3968
, May 09 2022 19:27
·
0

Posted 09 May 2022 - 19:27

Ma intreb si eu de ce bichonii maltezi latra asa de mult.
Am fost la doua familii ce aveau bichon si in ambele cazuri, cainele latra foarte mult. Eu ma intreb de ce latra asa de mult bichonii, iar cainii de talie mai mare (ex. labrador) nu latra mult. |
Posted 09 May 2022 - 19:42

E la fel ca la oameni. Exemplarele masive musca/ lovesc, aia de buzunar latra/ injura. Daca viata iti da lamai, fa citronada.
|
Posted 09 May 2022 - 19:49

Ma intreb si eu de ce bichonii maltezi latra asa de mult. Am fost la doua familii ce aveau bichon si in ambele cazuri, cainele latra foarte mult. Eu ma intreb de ce latra asa de mult bichonii, iar cainii de talie mai mare (ex. labrador) nu latra mult. Tie ti-ar placea sa locuiesti in cotetul unui catel? Ei vezi, nici lor nu le place sa traiasca in "cotetul" oamenilor ![]() |
Posted 09 May 2022 - 19:49

e un catel mic, activ, dornic de socializare si joaca si asa se exprima el.
|
Posted 09 May 2022 - 20:07

Sa vezi ce latratori sunt chihuahua… ii intrec cu mult pe bichoni.
|
Posted 09 May 2022 - 21:04

Eu ma intreb de ce latra asa de mult bichonii, iar cainii de talie mai mare (ex. labrador) nu latra mult. Pentru că, în cazul cățeilor de talie mică, sunt încurajate comportamentele, chiar dacă nu se dorește asta. Inclusiv certatul "taci Țucurel, că trezești vecinii", pe un ton pițigăiat, poate fi văzut ca o încurajare de către câine, că el nu înțelege ce zici tu acolo, dar înțelege că dacă latră, te face să reacționezi. E o diferență de racție a stăpânilor, în fața câinilor. Când latră un câine mare, datorită volumului, registrului, reacția e diferită. Unii se sperie, alții sunt mai fermi în a-l face să tacă. Edited by SmurfK, 09 May 2022 - 21:04. |
Posted 09 May 2022 - 22:14

sa ne uitam si cum arata portretul robot al stapanului de bichon, ca aici nu-mi pare a fi numai vina cateilor.
|
Posted 10 May 2022 - 05:43

Ma intreb si eu de ce bichonii maltezi latra asa de mult. Am fost la doua familii ce aveau bichon si in ambele cazuri, cainele latra foarte mult. Eu ma intreb de ce latra asa de mult bichonii, iar cainii de talie mai mare (ex. labrador) nu latra mult. Daca ai fi avut curiozitatea sa citești despre aceasta rasa, ai fi aflat ca pot sa latre foarte mult atunci când în preajma stăpânilor apar persoane necunoscute - cazul tău, sau pot deveni chiar "geloși" când li se pare ca nu li se acorda suficienta atenție. Mai exista "sindromul câinelui mic", descris de cei care se ocupa de comportamentul/dresajul canin. Desigur, pe lângă temperamentul/caracterul individual, contează și ce "educație" primesc acești căței, de obicei sunt cam răsfățați pentru ca sunt drăgălași. Citește schița "Bubico" scrisa de I.L.Caragiale, acolo tot despre un câine mic, răsfățat și "prost-crescut" este vorba. https://www.animalep...hon-maltez-256/ |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users