Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Rename SQL column

Achiziționare tuner TV !

Din ce este facuta terasa asta?

Cum accesez site-ul CNAS ?
 Algoritm simplu de calculare al u...

Bitdefender Total Security ș...

casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...
 Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...
 probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National
 

Huawei Watch GT 3 Pro

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
609 replies to this topic

#1
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,802
  • Înscris: 07.06.2014
Astazi, 28.04.2022 la ora 19:00, se lanseaza oficial versiunea pro a lui GT3. Chinezii sustin ca ar fi o versiune imbunatatita fata de GT3 si chiar GT2 pro.

Isi va pastra si a fost si imbunatatit chiar IP68 si 5atm rezistenta in apa, insa ca noutate fata de restul celor anterioare este faptul ca acum are si un modul de free diving. Asadar, cica rezista la scufundari in ocean, deci apa sarata teoretic, pana la 30m, iar ceasul va putea afisa aceasta adancime.

Din anuntul lor, se pare ca are un sistem performant de rezistenta la apa special conceput pt aceste scufundari, trecand cu succes testelor de presurizare in apa, 200 conform normativului EN13319 pt dispozitive submersibile.

In rest, vor fi cam aceleasi specificatii ca si la GT3, senzorii posibil imbunatatiti dupa zisele lor insa cu aceleasi functii, harmony dupa cum e si normal, cu aceleasi stil de butoane, insa fara nici un info legat de materialele folosite. Ceea ce mi se pare mie dizgratios pt o versiune pro, cel putin pana in momentul de fata pana sa aflam oficial care ar mai fi versiunile de culori, este aspectul de cocalar.

Forma bruta a carcasei este asemenea GT2 pro, cureaua de 22 ce are colturile taiate pt a se imperechea frumos cu cadrul ceasului, insa culoarea alba (argintie pt piele) a carcasei si respectiv a curelei, fie ea de piele sau metalica, mai e cum mai e, insa acea margine de roz/auriu cu valurele, parca e ceas de piti.

In opinia mea, au facut o struto-camila, un ceas de dama la care se adauga o curea barbateasca pt a iesi un soi de unisex. Versiunea cu curea de piele are acele valurele argintii, insa cea emasculata, e cu un fel de auriu gretos   Posted Image

Sa vedem la ce preturi va ajunge in magazinele noastre, desi ma astept la ceva in jurul a 2k lei. Sa fie ceva mediu intre actualul GT3 si versiunea de Watch 3. Daca depaseste aceasta suma, va fi un esec din start.

Voi v-ati cumpara o asemenea abominatie? Eu sigur nu, GT2 pro-ul actual cred ca imi va mai ramane fidel ceva ani de acum incolo daca asta e noua directie a versiunilor pro in viziunea chinezilor  Posted Image


[ https://www.huaweicentral.com/wp-content/uploads/2022/04/watch-gt-3-pro-img-4.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


[ https://www.huaweicentral.com/wp-content/uploads/2022/04/watch-gt-3-pro-img-2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by Dany_Darke, 27 April 2022 - 23:17.
typo


#2
Daco_Get

Daco_Get

    Green Members

  • Grup: Moderators
  • Posts: 52,309
  • Înscris: 30.01.2008
E prima data cand vad ceva extrem de urat la Huawei . Nici nu mai intereseaza ce functii are !
Cu adevarat o abominatie !

Si ca sa fie clar am si telefon si ceas(GT 2 pro)  si casti de la Huawei .

Edited by Daco_Get, 28 April 2022 - 05:31.


#3
B_XXV

B_XXV

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,438
  • Înscris: 20.02.2010
Ostenii mei voi v-ati oripilat de ceasul in varianta de dama.Ala barbatesc e chiar fain, tocmai ce l-au lansat orezarii.

#4
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,774
  • Înscris: 25.01.2007
Attached File  Huawei_Watch_GT_3_Pro_Launch.jpg   115.22K   81 downloads

Mie nu mi se pare urat, oricum nu e sigur abominatie sau emasculat.
Si o fi bine ca și fetele au un design pentru ele.

#5
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,802
  • Înscris: 07.06.2014
din cate se pare, poza lui slai este corecta si exista 2 versiuni, de 46mm si 43 mm. asadar, cea de 43 este cea prezentata mai sus in prima postare, care indiferent cui se adreseaza, mi se pare la fel de oribila pt o versiune pro. chiar si cu acea curea metalica, tot mi se pare o aberatie ca barbat sa porti asa ceva. iar pt o femeie ... iar o prostie.

versiunea normala si utilizabila este cea de 46, care la fel ca si la gt2pro, are carcasa de titan, ecranul de safir si ceramica pe spatele carcasei.

ca si senzori, dupa cum spuneam mai sus, au fost imbunatatiti, s-a pastrat si cel de temperatura corporala ce a aparut la celelalte 2 versiuni de ceasuri. noutatea in plus la senzori, pt o versiune pro, este suportul pt ecg. cat de precis este, nu mai stim. oricum va fi doar orientativ, insa exista acolo pt a mai pune ceva si la bani. asta daca nu se va pastra doar pt china, cum este si acum la gt2 pro.

bateria va fi tot de 14 zile cel mult si 8 zile cu intnsiv pt versiunea de 46, iar la cea de 43, de 7 zile cu 4 zile la intensiv. adica exact ce stim de la versiunile non pro.

incarcarea va fi tot wireless, insa cu vreo 30% mai rapida decat gt2 pro. vreo 10 min de incarcare ar tine cam o zi intreaga fara a fi forjat.

pretul de lansare risca sa fie chiar vreo 400 de euro, asadar la piata noastra cu adaosurile de boss si cu taxe de fraier, cred ca 500 va fi o suma best of the best.

Edited by Dany_Darke, 01 May 2022 - 08:58.


#6
L_aurentiu

L_aurentiu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 522
  • Înscris: 27.11.2011
Urat .Mai ramane sa intrebi : Boss un parfum ceva.Raman la watch 3 pro dupa ce am avut gt2 .

#7
Smarty

Smarty

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 801
  • Înscris: 03.04.2006
Pe 18 Mai se lanseaza la noi https://consumer.hua...i-huawei-store/

#8
Smarty

Smarty

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 801
  • Înscris: 03.04.2006
Si s-a lansat. Acum sunt 2 modele: unul din titan si mai mare si unul din ceramica si mai mic. de la 1899 lei titan sau de la 2199 ceramica. Pana la sfarsitul lunii se da cadou si o pereche de casti in functie de ce model alegi + extra 300 lei reducere cu voucher.
https://consumer.hua...i-huawei-store/

#9
shymano

shymano

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,853
  • Înscris: 27.04.2010
Arata super bine, se simte super pe mana ...
Mi s-a pus pata sa-mi iau ceas asa, pe moment, enervat de practica nesimtita a celor de la Vodafone, de a elimina optiuni la cartele, de a le modifica pastrand acelasi nume, de a cauta sa te fure pana la ultimul euro incarcat (poveste lunga).
Asa ca m-am enervat si am portat numerele nevestei si cooilului, si daca tot am facut asta am zis ca e vremea sa-mi iau si ceas.
Ma tot uitasem zilele astea la modele, dar nu eram hotarat ... asa ca a eam doar o idee vaga despre ce as vrea.
Prin Afi am probat Watch 3/ 3 pro ... despre GT-uri citisem ca au RAM-ul mic (32 Mb) - foarte multe date despre asta nu gasesti, mai peste tot apare memoria nespecificata.
In prima instanta am luat Wach 3 ... memorie buna, dimensiuni ok, insa asa se intampla cand pleci la lupta fara arma ... abia acasa, cand am inceput sa studiez mai bine despre el, am vazut ca are geam de sticla si nu de safir, si carcasa de otel si nu de titan.
Hmmm ... mi-a sarit tandara si m-am dus inapoi la Afi, la standul Huawei, unde stiam ca au mai multe modele decat gasesti fizic la operatori (in speta Orange).
M-am uitat iar la Watch 3 pro ... mare si gros in draci, pentru mana mea.
Discutand cu baiatul de acolo, mi-a aratat ca GT 3 Pro are 32/4 GB memorie (si pe cutie, si pe laptop - nush pe ce site era, ca eu nu am gasit inca, dar avea un tabel cu multe-multe modele de-ale lor, cu specificatiile complete).
Watch 3 -ul deja cumparat hotarasem ca il tin pentru copil (avand si eSim,am zis ca e bine de pastrat, sa nu se mai afiseze cu telefonul in mana pe strada - a patit-o de curand, plesnit si talharit ziua-n amiaza mare).
Fata de Watch 3, despre GT 3 Pro am retinut ca nu are wifi, eSim (nu tineam neaparat sa aiba, nu stau eu sa vorbesc la ceas) ... mi-a placut cum arata, cum se simte, m-am hotarat.
Insa si la asta m-a enervat ceva: cum dracu s-or fi gandit ei sa scoata posibilitatea de sincronizare cu contul de Huawei ID, imolicit cu sincronizarea intregii agende telefonice ??
Au bagat un rahat de "contacte favorite", doar 10 numere ... niste cretini, poate vor schimba asta printr-un update. Ca agenda apare toata, atunci cand le selectezi pe cele 10 ... deci nu cred ca ar fi mare problema sa se poata sincroniza toate numerele.
In fine ... azi i-am pus si folie anti-shock pe Watch 3, sa nu-l zgarie.

Attached Files


Edited by shymano, 28 May 2022 - 22:52.


#10
badmania98

badmania98

    Nenea

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,591
  • Înscris: 28.11.2001
Aia cu 10 numere pe telefon e demult. Și pe GT2 și pe GT2 Pro.

#11
shymano

shymano

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,853
  • Înscris: 27.04.2010
Gata, schimbat cu Watch 3 Pro Posted Image .
Stresat oarecum de lipsa informatiilor despre memorie, am insistat astazi la fata de la Huawei store din Afi ... intr-un final a gasit datele cautate in documentele de training intern.
GT 3 Pro se pare ca are, totusi, 32GB RAM/ 4GB ROM. Si nu 32Mb ROM, cum se vehiculeaza prin unele locuri.

#12
ioany

ioany

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,038
  • Înscris: 03.03.2007
Ooooo, 32GB ram ? Ar depasi majoritatea PC de pe piata. Are 32 MB ram mari si lati. Watch 3 /pro are 2 GB ram si 16 GB rom.

#13
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,802
  • Înscris: 07.06.2014
as pune pariu ca si pe foaia respectivei din afi la care ai fost, careva, ca multi altii de pe net, cand a redactat, a considerat ca mb sigur este gresit si trebuia gb. asa ca au pastrat acel 32 si au pus gb in loc de mb

am gasit pe destule site-uri inca de la gt2 aceasta greseala. unii au corectat, altii au lasat asa ca stiau ei mai bine

asta fiind si un motiv pt care aplicatiile trebuie sa fie usoare pt ceas, altfel depaseste memoria

#14
ecsclusiv4u

ecsclusiv4u

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 658
  • Înscris: 07.08.2009
Cred ca le fac intenționat sa nu afișeze toate specificațiile reale ale produselor,devin din ce în ce mai neserioși cum poți altfel sa ceri 2000-2600 pe un produs cu 32mb..
Cred ca în câteva luni vor scădea destul prețul la produse.
Asta este politica tipica vânzatorilor de pe site-urile chinezești.

Edited by ecsclusiv4u, 31 May 2022 - 15:29.


#15
shymano

shymano

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,853
  • Înscris: 27.04.2010
Ce mi-a aratat, atat ea, cat si un alt coleg de-al ei, in alta zi, era pe laptop, online.
Azi nu a mai gasit tabelul aratat de coleg, nu prea stia ce si de unde sa imi arate, cauta si ea pe gsmarena Posted Image  ... la un moment dat a zis "stati putin, poate gasesc in trainingurile pe care ni le-au facut ..."
Si eu am ramas in dubii, pentru ca prea este ciuntit acest GT 3 Pro ... e ireal sa poata gasi intreaga agenda, dar sa nu poata salva decat 10 numere !!!
In galeria de aplicatii (prezenta doar in aplicatie, nu si pe ceas, ca la Watch 3/3 Pro) sunt doar cateva aplicatii ...
Pacat, ca i-au dat o forma frumoasa, are niste dimensiuni mai comune, mai omenesti.
Si cu Watch 3 Pro te obisnuiesti, dar pentru o mana mai subtire e gros in draci ...

 shymano, on 31 mai 2022 - 11:49, said:

GT 3 Pro se pare ca are, totusi, 32GB RAM/ 4GB ROM. Si nu 32Mb ROM, cum se vehiculeaza prin unele locuri.

 ioany, on 31 mai 2022 - 14:08, said:

Ooooo, 32GB ram ? Ar depasi majoritatea PC de pe piata. Are 32 MB ram mari si lati. Watch 3 /pro are 2 GB ram si 16 GB rom.
Evident le-am incurcat ... scuze.
Ideea ramane, totuși Posted Image

#16
shymano

shymano

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,853
  • Înscris: 27.04.2010

View Postursamajor, on 12 iunie 2022 - 18:11, said:

Incearca GT3 Pro, ala e antiacvatic de-a binelea.
La ce bani e GT3 Pro, chiar nu merita ...!!!
Pentru mine a fost o dezamagire totala GT3 Pro-ul.
Pe 26.05 am luat Watch 3 (simplu). I l-am lasat lui fi-miu (i-am activat number share, sa nu mai stea cu telefonul in mana pe strada).
A doua zi am luat si GT3 Pro, pentru mine ... incantat nevoie mare, frumos in draci, subtire ... eram in culmea fericirii; pana am realizat ca nu stie mai multe decat o bratara simpla ...!!!
Aproape dublu ca pret fata de Watch 3, si cand am inceput sa butonez la el, am ramas masca ...
Daca am stiut de la inceput de faptul ca nu are eSim si wifi (nu am de gand sa activez si pentru mine number share), faptul ca nu puteam sincroniza contul de Huawei ID si ca din agenda nu puteam alege decat 10 numere favorite a fost ceva de "asa nu". Cum dracu sa vada toata agenda, dar sa nu ai acces direct decat la 10 numere ?? Noaptea mintii ...
In plus, nu am gasit pe nicaieri specificatiile exacte vis-a-vis de memorie (!!!); nici macar in shop-ul Huawei (acolo a gasit o d-ra niste date primite de ei la training-urile interne - cica ar avea 4GB RAM, 32GB ROM, insa mai toti de pe net spun ca ar avea, defapt, 32Mb RAM ... Tinand cont de limitarile agendei, s-ar cam potrivi ...
I-am facut retur si am luat Watch 3 Pro; si mai ieftin, si plin de toate ... singurul minus la asta a fost si este grosimea, raportat la mana mea mai subtire. Dar m-am obisnuit cu el ...
Dupa primele zile de frecus intens, in care nu-ti prea dai seama de cat tine bateria, am inceput (zic eu) sa-l folosesc "normal"Posted Image . Inca mai incerc diverse chestii gasite pe net, dar nu mai are parte de butonarea aia "disperata".
Cu senzorii porniti, cu luminozitate maxima, vibratii activate, verificare notificari apeluri/mesaje/WhatsApp, actualizari de aplicatii, schimbari/descarcari de fețe, cu folosiri de fețe cu consum 2 sau 3, incarcat si scos din priza vineri dimineata la ora 5, in momentul asta are 24% (dupa 5 zile fara 4 ore).

Edited by shymano, 14 June 2022 - 23:26.


#17
MMVVDD

MMVVDD

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,549
  • Înscris: 11.09.2009

 shymano, on 14 iunie 2022 - 23:25, said:

La ce bani e GT3 Pro, chiar nu merita ...!!!
Pentru mine a fost o dezamagire totala GT3 Pro-ul.
Pe 26.05 am luat Watch 3 (simplu). I l-am lasat lui fi-miu (i-am activat number share, sa nu mai stea cu telefonul in mana pe strada).
A doua zi am luat si GT3 Pro, pentru mine ... incantat nevoie mare, frumos in draci, subtire ... eram in culmea fericirii; pana am realizat ca nu stie mai multe decat o bratara simpla ...!!!
Aproape dublu ca pret fata de Watch 3, si cand am inceput sa butonez la el, am ramas masca ...
Daca am stiut de la inceput de faptul ca nu are eSim si wifi (nu am de gand sa activez si pentru mine number share), faptul ca nu puteam sincroniza contul de Huawei ID si ca din agenda nu puteam alege decat 10 numere favorite a fost ceva de "asa nu". Cum dracu sa vada toata agenda, dar sa nu ai acces direct decat la 10 numere ?? Noaptea mintii ...
In plus, nu am gasit pe nicaieri specificatiile exacte vis-a-vis de memorie (!!!); nici macar in shop-ul Huawei (acolo a gasit o d-ra niste date primite de ei la training-urile interne - cica ar avea 4GB RAM, 32GB ROM, insa mai toti de pe net spun ca ar avea, defapt, 32Mb RAM ... Tinand cont de limitarile agendei, s-ar cam potrivi ...
I-am facut retur si am luat Watch 3 Pro; si mai ieftin, si plin de toate ... singurul minus la asta a fost si este grosimea, raportat la mana mea mai subtire. Dar m-am obisnuit cu el ...
Dupa primele zile de frecus intens, in care nu-ti prea dai seama de cat tine bateria, am inceput (zic eu) sa-l folosesc "normal"Posted Image . Inca mai incerc diverse chestii gasite pe net, dar nu mai are parte de butonarea aia "disperata".
Cu senzorii porniti, cu luminozitate maxima, vibratii activate, verificare notificari apeluri/mesaje/WhatsApp, actualizari de aplicatii, schimbari/descarcari de fețe, cu folosiri de fețe cu consum 2 sau 3, incarcat si scos din priza vineri dimineata la ora 5, in momentul asta are 24% (dupa 5 zile fara 4 ore).
Așa și… nu îți ajung 32 mb Ram, și eu am avut GW4, AW7, bine să înțelegi că le-am avut de la nr. 1  în sus, la AW nu am avut 2,3,4,5. GT 2 Pro e cel mai Ok ca baterie, despre HW gt3 pro nu zic că nu știu.

Edited by MMVVDD, 15 June 2022 - 05:42.


#18
shymano

shymano

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,853
  • Înscris: 27.04.2010
Mda ...
Iti ajung si 32Mb, doar ca bratarile alea care au (tot) atat costa 200 lei, nu 2500 (!!!!!!)
Asa ca ... mai subtire.
Nu am avut toate modelele de bratari si ceasuri, pana acum.
Insa ma intreb, ca un neghiob: cu ce difera o bratara de fitness de 200 lei, in comparatie cu ceasul asta de 2500 lei ?? In afara de forma ...
Probabil am fost gresit inteles ... mie mi-a placut enorm cum arata, insa am fost dezamagit cu mult peste acel "enorm" de functionalitatile de care dispune, sau mai bine zis de care NU dispune.
Pe cat e de frumos si de bine facut, din materiale de calitate, pe atat e de "ciuntit" in materie de functionalitate.
Zici ca e facut pe repede-nainte ...
Daca doar bateria e singurul punct forte pe care il cauti la un ceas de genul asta ... da, probabil ca si 2500 lei e un pret mic. Pomana. Trebuia sa-l faca 5000 lei, sa nu fie pentru toti saracii ...
Insa eu ma tot intreb: de ce mai scump decat Watch 3 Pro ??
Doar pentru ca mai nou aparut ??
LE: deja suntem off topic, si imi cer scuze pentru asta.

Edited by shymano, 15 June 2022 - 22:16.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate