Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

xiaomi se blocheaza

Carbonaut, not great, not terribl...

Amplificare semnal GSM
 Oneplus 10T

Va doriți revenirea tramvaielor p...

Modificare publici

Alegere laptop dintre variantele ...
 Constructie bicicleta electrica

Exponometru extern si obiectiv de...

Izomeri

Recomandare TV
 Prostamin forte - bun la ceva?

eroare in Windows Server

Creștere testestoron natural

Camere ip aditionale HGNVK48902
 

Sfat achiziție monitor

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
livinstan

livinstan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 17.04.2014
Hristos a înviat. Care e treaba cu rata de refresh la un monitor? Am nevoie de unul pentru a-l conecta la un laptop de 60 Hz.

Dacă monitorul are 75 Hz de exemplu și îl folosesc la laptopul actual, pe monitor voi avea 75 Hz sau 60?
Aceeași întrebare și pentru rezoluție.
https://altex.ro/mon...MON29UM69GBAEU/

Acest monitor e bun? A fost la ofertă la 650 lei și as aștepta să fie iar dacă merita. Mulțumesc


#2
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,036
  • Înscris: 24.02.2007
Depinde de ce semnal poate oferi laptopul in afara, nu de ce ecran ai la laptop.

#3
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.11.2006
Atentie la dimensiunea si rezolutia acelui monitor.

#4
livinstan

livinstan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 17.04.2014

View Postadisz, on 25 aprilie 2022 - 16:44, said:

Atentie la dimensiunea si rezolutia acelui monitor.
1366 x 768 are laptopul

View Postdani.user, on 25 aprilie 2022 - 16:08, said:

Depinde de ce semnal poate oferi laptopul in afara, nu de ce ecran ai la laptop.
Laptopul are hdmi

#5
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.11.2006
Esti simpatic.
Eu ma refeream la dimensiunea monitorului,care-i wide,nu la dimensiunea laptopului Posted Image

Si rezolutia 2560x1080.

Aspect imagine 21:9.

#6
livinstan

livinstan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 17.04.2014

View Postadisz, on 25 aprilie 2022 - 18:06, said:

Esti simpatic.
Eu ma refeream la dimensiunea monitorului,care-i wide,nu la dimensiunea laptopului Posted Image

Si rezolutia 2560x1080.

Aspect imagine 21:9.

Aaaa ok, nu am citit. Deci dacă caut un monitor ar trebui sa fiu atent la ceva anume? Având în vedere rezoluția laptopului meu și faptul ca are doar 60 Hz?

#7
onisifor12

onisifor12

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,216
  • Înscris: 27.08.2013
Da, la cacofonie.

#8
sirgoofy

sirgoofy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,059
  • Înscris: 06.09.2008
Ce laptop ai, oarecum actual sau e antic ?

Pt ce cumperi acel monitor... as proba un xtra wide din asta la cineva INAINTE sa dau banii..

#9
livinstan

livinstan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 17.04.2014

View Postsirgoofy, on 25 aprilie 2022 - 18:40, said:

Ce laptop ai, oarecum actual sau e antic ?

Pt ce cumperi acel monitor... as proba un xtra wide din asta la cineva INAINTE sa dau banii..

https://www.emag.ro/...6/pd/DZYN4YBBM/

Pentru jocuri și office.
I am pus ssd și ram, laptopul merge cum trebuie, nu l-aș da pe unul nou pentru ca sunt mult mai sensibile.

#10
abac

abac

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,278
  • Înscris: 28.10.2018
Monitorul o sa afiseze un refresh functie de ce ii vine pe cablu dar nu mai mult de cat zice producatorul monitorului.

E clar sau mai trebuie explicatii?

#11
sirgoofy

sirgoofy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,059
  • Înscris: 06.09.2008
Mai e de zis ca acel laptop va duce rezolutia monitorului in desktop si cam atat, nu poate rula niciun joc > 2010 la acea rezolutie cu placa video 920m.
Intelegi tu, jocuri pe bune, daca o fi vreun tetris prob merge...

#12
rares3968

rares3968

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 113
  • Înscris: 08.01.2022
HDMI nu e limitat la 60hz?

Pentru ca daca e limitat nu are rost acel 75hz.

#13
BloodRa

BloodRa

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,757
  • Înscris: 22.04.2019
In cazul fericit va merge la 60hz, mari șanse la rezoluția aceea + HDMI să meargă la 30hz.
Oricum nu le vei putea folosi pe amândouă.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate