![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Calatorie SUA
Last Updated: Apr 12 2022 10:20, Started by
gbw0123
, Apr 11 2022 17:05
·
0

Posted 11 April 2022 - 17:05

Buna,
Intentionez sa merg in SUA cu viza de turist, doar ca am schimbat destinatia (statul) fata de ce am declarat la interviul de viza de la ambasada. O sa am probleme la intrarea in State din cauza asta? Stiu ca o sa fie un scurt interviu cu ofiterul vamal inainte de intrare. Multumesc! |
Posted 11 April 2022 - 18:20

Nu vei avea probleme. Interviul de viza nu este salvat in viza. Ai luat viza pe x (10?) ani.
Inainte de aterizare, ti se va da o foaie pe care sa completezi niste date (printre care si unde vei sta/adresa exacta). Nu minti la nicio intrebare si nu au de ce sa te refuze. Discutiile alea de obicei sunt relaxate si umane. Daca nu cumva transpiri ca un mexican trecut prin El Paso cu un kil in .. geanta. ![]() Other than that, have fun ![]() |
Posted 11 April 2022 - 18:22

Sa ai dovada ca te poti intretine si punctele in care vei sta (hoteluri, prieteni cu nr de tel etc), si o sa fii okay
|
Posted 12 April 2022 - 07:55

Si vezi sa nu ai vreo problema cu amprentarea in aeroport. Ti se vor lua amprentele la toate cele 10 degete la intrarea in SUA.
|
Posted 12 April 2022 - 10:20

gbw0123, on 11 aprilie 2022 - 17:05, said:
Buna, Intentionez sa merg in SUA cu viza de turist, doar ca am schimbat destinatia (statul) fata de ce am declarat la interviul de viza de la ambasada. O sa am probleme la intrarea in State din cauza asta? Stiu ca o sa fie un scurt interviu cu ofiterul vamal inainte de intrare. Multumesc! Vezi aici pt calatorii https://forum.softpe...e-ale-americii/ Edited by mhro, 12 April 2022 - 10:20. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users