Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Help! iPhone XS telefonul fun...

La multi ani @alin632!

Temperatura in depozite vama 5...

nota constatare compania municipa...
 Inca un fost vechi comunist ajung...

Ce argumente au cei care susț...

Recomandare auto 6k euro

Vreau sa trimit o bicicleta Timis...
 Ceva studenti Academia Fortelor A...

Reflectoare mobile pentru vreme n...

Acord vizionare...?

Afecteaza in vreun fel piata munc...
 Urticarie de contact cu hainele ?

Modificare tocator de crengi

Transfer bani pe trading212

Autoturism saltat din parcare din...

Calatorie SUA

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

gbw0123

gbw0123

New Member

• Grup: Candidate Members
Buna,

Intentionez sa merg in SUA cu viza de turist, doar ca am schimbat destinatia (statul) fata de ce am declarat la interviul de viza de la ambasada. O sa am probleme la intrarea in State din cauza asta? Stiu ca o sa fie un scurt interviu cu ofiterul vamal inainte de intrare.

Multumesc!

adanulea

adanulea

Junior Member

• Grup: Junior Members
Nu vei avea probleme. Interviul de viza nu este salvat in viza. Ai luat viza pe x (10?) ani.

Inainte de aterizare, ti se va da o foaie pe care sa completezi niste date (printre care si unde vei sta/adresa exacta). Nu minti la nicio intrebare si nu au de ce sa te refuze. Discutiile alea de obicei sunt relaxate si umane. Daca nu cumva transpiri ca un mexican trecut prin El Paso cu un kil in .. geanta. :)

Other than that, have fun :)

Tsunamii

Tsunamii

Bucuresti

• Grup: Senior Members
Sa ai dovada ca te poti intretine si punctele in care vei sta (hoteluri, prieteni cu nr de tel etc), si o sa fii okay

abac

abac

Senior Member

• Grup: Senior Members
Si vezi sa nu ai vreo problema cu amprentarea in aeroport. Ti se vor lua amprentele la toate cele 10 degete la intrarea in SUA.

mhro

mhro

Junior Member

• Grup: Junior Members

gbw0123, on 11 aprilie 2022 - 17:05, said:

Buna,

Intentionez sa merg in SUA cu viza de turist, doar ca am schimbat destinatia (statul) fata de ce am declarat la interviul de viza de la ambasada. O sa am probleme la intrarea in State din cauza asta? Stiu ca o sa fie un scurt interviu cu ofiterul vamal inainte de intrare.

Multumesc!

Vezi aici pt calatorii https://forum.softpe...e-ale-americii/

Edited by mhro, 12 April 2022 - 10:20.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate