![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
cum modific comportamentul firefox pe android?
Last Updated: Apr 08 2022 12:50, Started by
abulafius43
, Apr 07 2022 23:59
·
0

Posted 07 April 2022 - 23:59

e vorba de un fapt ce ma supara si dispera de ceva timp si anume ca firefox deschide un tab nou pt orice link accesat sau adresa url noua.
adica daca sunt pe un site si in bara de adrese introduc un alt url atunci firefox in loc sa inlocuiasca pagina curenta cu cea noua pur si simplu deschide un tab cu noua pagina si o pastreaza si pe cea veche. la fel si cu link-uri accesate de pe site-uri se deschide cate un tab pt fiecare link. si uita asa ma trezesc cu o groaza de taburi deschise fara sa-mi dau seama de asta pana ce ma pomenesc ca firefox crashuieste din senin. se poate seta sa nu mai deschida un tab pt fiecare site/link? m-am uitat peste tot prin setari dar n-am gasit nimic despre taburi ori poate nu-mi dau eu seama unde si ce sa caut. de asta intreb si pe altii. |
Posted 08 April 2022 - 10:30

e vorba de un fapt ce ma supara si dispera de ceva timp si anume ca firefox deschide un tab nou pt orice link accesat sau adresa url noua. adica daca sunt pe un site si in bara de adrese introduc un alt url atunci firefox in loc sa inlocuiasca pagina curenta cu cea noua pur si simplu deschide un tab cu noua pagina si o pastreaza si pe cea veche. la fel si cu link-uri accesate de pe site-uri se deschide cate un tab pt fiecare link. si uita asa ma trezesc cu o groaza de taburi deschise fara sa-mi dau seama de asta pana ce ma pomenesc ca firefox crashuieste din senin. se poate seta sa nu mai deschida un tab pt fiecare site/link? m-am uitat peste tot prin setari dar n-am gasit nimic despre taburi ori poate nu-mi dau eu seama unde si ce sa caut. de asta intreb si pe altii. Eventual sterge datele aplicatiei, in caz ca nu te deranjeaza ca pierzi toate setarile si login-urile, si incearca asa. Edited by cris2d2, 08 April 2022 - 10:31. |
Posted 08 April 2022 - 11:16

atunci probabil e o problema la mine. dar vezi la tine daca si link-urile se deschid in acelasi tab sau intr-unul nou. la mine se deschide cate un tab pt fiecare link.
voi sterge datele firefox si poate se rezolva asa. |
Posted 08 April 2022 - 12:50

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users