Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La mulți ani @un_dac!

La multi ani de Sfantul Gheorghe&...

Job - Facultate sau certificare

Deadpool & Wolverine (2023)
 sistem hibrid eoliana + panouri +...

Outlook e muta pe Android

Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.

Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...
 Tastatura si mouse cu baterie int...

AC Gree duce la palpait de becuri

Sfat / recomandare construire aco...

Cablu analog vs digital
 Ce valoare stabiliti la RSSI la u...

Sony FH 10W reparatie

Monitor cu consum URIAS

Topul rușinii la nivelul PE
 

Digi - resetat router..

- - - - -
  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1
kingofbattle

kingofbattle

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 07.04.2022
Salut. Am avut o problema in ultimul timp cu activarea la Dynamic DNS de la digi. Dupa ce am activat dynamic dns de la ei de pe site, multe site-uri si aplicatii nu mai mergeau, ori se incarcau greu ori deloc. Am incercat sa le dau de cap si am ajuns la resetarea router-ului.. problema e ca acum nu mai merge deloc internetul (nici cablu nici wifi) cred ca trebuie sa ma conectez cumva din cate am inteles cautand aici pe forum. Ma pot conecta la ip-ul router-ului sa il configurez (192.168.1.1) dar aici intervine alta problema. Nu imi apare nicaieri sa introduc utlizator sau parola (din ce am citit eu, trebuia sa fie de tipul "B91230" - primele litere de la judet urmate de niste cifre si o parola data.. Ma poate lamuri cineva?

#2
Naijax

Naijax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,225
  • Înscris: 13.03.2017
Numele de utilizator si parola apare in contract sau anexa
Daca nu te descurci poti sa-i suni
Se rezolva mai repede  Posted Image

#3
apocalipsul

apocalipsul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,481
  • Înscris: 26.01.2014
ca sa intri in setrile routerului folosesti un cablu de retea si un laptop sau PC
bagi in brovser ce zici tu acolo (192.168.1.1) (sau alt IP dupa caz) iar la user si parola bagi ce scrie pe eticheta de pe router
dupa ce ai intrat in setari, trebuie sa configurezi adresa MAC si conexiunea PPPoE cu parola de internet pe care ai primit-o de la digi

ma mir ca te-ai descurcat cu dynamic DNS si nu reusesti sa setezi routerul

IPul routerului il gasesti in proprietatile conexiunii

Quote

Daca nu te descurci poti sa-i suni
Se rezolva mai repede  Posted image
nu chiar... ei te ajuta doar cu cablul de retea bagat direct in PC, nu se baga la routere sau alte chestii

Edited by apocalipsul, 07 April 2022 - 10:40.


#4
kingofbattle

kingofbattle

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 07.04.2022
Problema e ca nu prea mai gasesc contractul Posted Image  deci nu am datele de conectare. Deci ma gandesc ca trebuie neaparat sa-i contactez.. sper sa rezolv

Edited by Ravy, 07 April 2022 - 16:26.


#5
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,770
  • Înscris: 30.08.2006
La conexiunea PPOE ai de facut configurarea conexiunii la Digi.

#6
kingofbattle

kingofbattle

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 07.04.2022
Asta nu gasesc.. unde sa introduc user-ul si parola datelor de la ei, ca sa intru in setarile de la router si eu.. doar ca nu gasesc nicaieri unde trebuie sa introduc aceste date

Edited by Ravy, 07 April 2022 - 16:26.


#7
apocalipsul

apocalipsul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,481
  • Înscris: 26.01.2014
hai s-o luam pe rand ca sunt chestii diferite pe care nu le intelegi
routerul e de la digi sau e al tau?
ce router e?
ai net pe fibra sau pe cablu?

nu mai gasesti contractul? intri in contul tau digi pe digi.ro si gasesti acolo si contractul
suna la digi la tehnic si lamureste-te cu ei ca nu e greu sa suni

Edited by apocalipsul, 07 April 2022 - 12:28.


#8
cotizo_dacul

cotizo_dacul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,178
  • Înscris: 09.01.2009
Fa  o resetare  generala  a ruterului.La   fel  patisem  si  eu.Nu  mai  mergea  netul  deloc  pe  desktop  dar  pe  wifi mergea.Al  luat  o  agrafa  si  am   apasat  in  gaura aia  pt  resetare  generala  si dupa aia  a mers.

#9
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,550
  • Înscris: 15.06.2004

View Postkingofbattle, on 07 aprilie 2022 - 11:21, said:


Asta nu gasesc.. unde sa introduc user-ul si parola datelor de la ei, ca sa intru in setarile de la router si eu.. doar ca nu gasesc nicaieri unde trebuie sa introduc aceste date
Nu esti prea clar. E routerul lor si tu vrei sa intrii in setarile lui ?
Daca da, ai nevoie de parola de acces la router, nu e cea de pe contract care foloseste la configurare PPoE.

Plus ca dac nu e router ci ONT - vine fibra la el, nu cablu UTP, nu ai cum sa-l accesezi - doar ei il pot accesa - remote.

#10
gushpi

gushpi

    cârcotaș

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,078
  • Înscris: 17.01.2012
nene, fă o solicitare la tehnic că nu-ți merge netu'
te avertizează că dacă nu-i de la ei, ci de la tine, te costă 20 de lei deplasarea :P
când vin băieții, adaugi 50 de lei șpagă și-i rogi să-ți seteze rețeaua (durează 5...7 minute)

și GATA!
ce-o fi așa de greu? :o

#11
modoran

modoran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,385
  • Înscris: 08.02.2011
E foarte greu prin faptul ca trebuie sa scoata ceva din buzunar, aia e problema. Dar se rezolva remote de obicei problemele cu ONT-ul, il configureaza aia automat.

#12
kingofbattle

kingofbattle

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 07.04.2022
Am rezolvat. Pentru cei care poate au ajuns aici pentru aceasta problema, sa rectific.. ca unii nu au inteleg CARE era problema. Cum am explicat in primul post, DACA resetezi la setarile din fabrica ONT-ul de la Digi, internetul nu o sa mai mearga pana nu configurezi si te conectezi cu datele date la ei, gasite pe contract (De PPPoE e vorba), pe adresa router-ului (ex cum a fost la mine: 192.168.1.1). Problema nu era ca am uitat datele de conectare de la router Posted Image  ci datele de la DIGI, care sunt de tip "initiale judet + cifre" - ex. B039123. Acestea le gasesti ori in contract ori pe site-ul lor. Problema mea era simpla, am intrebat unde puteam sa gasesc eu sa introduc aceste date de conexiune de la digi. Am sunat la ei pana la urma si ghiciti ce. Rubrica unde trebuiau introduse de la mine avea un "bug" (raspunsul celor de la asistenta tehnica care au incercat sa ma conecteze cumva remote prin telefon) - pana la urma au rezolvat ei cu alta tehnica. Deci pur si simplu rubrica aceea nu mergea selectata / introduse datele de conexiune! In orice caz, multumesc tuturor si sper sa ajut si alte persoane care poate nu au habar!

#13
Znevna

Znevna

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,436
  • Înscris: 23.08.2020
Problema se rezolva mult mai repede daca sunai direct la ei si le explicai de problemele intampinate cu echipamentul lor,  nu sa bagi scobitori prin gaurele sa resetezi echipamente.
Asta tot pentru cine ... va mai avea nevoie.

#14
kingofbattle

kingofbattle

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 07.04.2022

View PostZnevna, on 11 aprilie 2022 - 15:01, said:

Problema se rezolva mult mai repede daca sunai direct la ei si le explicai de problemele intampinate cu echipamentul lor,  nu sa bagi scobitori prin gaurele sa resetezi echipamente.
Asta tot pentru cine ... va mai avea nevoie.

Salut. Dacă se întâmpla ca echipamentul dintr-o data sa facă figuri, da, sunam instant la ei. Eu am explicat ca am activat DNS dynamic de la ei pe site, după care am făcut un portforward. După lucrul asta a început sa meargă ciudat. De ce sa sun imediat la ei dacă știu ca lucrurile astea s au întâmplat după ce am făcut eu niște setări pentru port forward? Am dat reset de pe IP ul router ului ca să îmi ia setările inițiale, sa nu mai fie probleme. Dacă tu faci o modificare suni imediat la ei? Încerci sa o rezolvi tu, ca doar tu ai făcut o. După dacă întâmpini ceva și nu merge, suni. La mine mi a luat setările și exact asta a fost... Și a revenit netul după setările din fabrica, doar ca nu aveam eu rubrica pentru a ma conecta la internet din cauza unui bug.

#15
Znevna

Znevna

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,436
  • Înscris: 23.08.2020
Pai vezi, e prima data cand scrii pe acest topic ca ai intrat pe router(ONT?) si-ai creat o regula de port forward, ai mentionat doar ca ai activat DDNS-ul de la Digi.

Edited by Znevna, 12 April 2022 - 08:56.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate