![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Recomandare PC
Last Updated: Apr 08 2022 16:53, Started by
Attila90
, Apr 06 2022 19:50
·
0

Posted 06 April 2022 - 19:50

Buna Seara
As vreau sa cumpar un pc gata facut pentru gaming (gta5, World Of Tanks, AC Valhalla, Odyssey) 1. Cand se va face achizitia - cat mai curand 2. La ce va fi folosit PC-ul - gaming 3. Bugetul maxim -> in cazuri specifice, mentionati daca in acest buget sunt incluse perifericile si monitorul 6000Ron, am preiferice is monitor 4. Rezolutia si diagonala monitorului -> existent sau cel de achizitionat -am un Samsung 24inch Full HD 5. Componente care se pastreaza de la vechiul sistem -> caz in care precizati concret modelul si/sau specificatiile acestora -nu am 6. Daca preferati anumite magazine sau modalitati de plata (ex: rate fara dobanda) cel, pcgarage,emag,altex Alte preferinte: GPU: RTX 3060 si stocare minim 500GB SSD + 1 TB HDD sau 1 TB SSD + recomandare o unitate optica externa pt instalre windows pt ca 99% nu au unitate optica. Am vazut mai multe optiuni dar nu ma pricep. Va Multumesc. |
Posted 06 April 2022 - 23:34

E mai convenabil sa iei un sistem nou de gaming gata facut la 5-6000 lei tipic cu 3060. Separat te rupe la pret, nu merita deocamdata.
Orice unitate dvdrw externa pe USB e suficienta, totul e sa se mai fabrice cam am inteles ca nu s-ar mai face ca nu cumpara nimeni. Edited by andreic, 06 April 2022 - 23:37. |
Posted 08 April 2022 - 16:53

Parerea mea ar fi sa nu te grabesti. Pretul la 3060 o sa scada. Si eu il urmaresc.
Daca nu mai poti astepta, asa cum a zis si andreic, e preferabil sa iei sistem gata asamblat. Daca vreo ODD doar pt. instalare Windows, vezi ca nu incape pe un DVD de 4,37GB. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users