![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Intrebare despre test antigen
Last Updated: Apr 06 2022 11:45, Started by
lenux
, Apr 04 2022 23:14
·
0

Posted 04 April 2022 - 23:14

Am rezervat un zbor dus-intors, Basel - Cluj Napoca, cu compania WizzAir, pe 12. 04.2022 - 16.04.2022
Locuiesc in Germania ( aproape de granita cu Elvetia - Basel ) As vrea sa stiu ce test trebuie sa fac , test rapid sau PCR ? Nu m-am vaccinat Compania WizzAir mi-a trimis raspuns la e-mail si a zis ca am nevoie de un test antigen, valabilitatea testului este de 48 ore Ce presupune acel test antigen ?? Test rapid sau test PCR ? Multumesc anticipat |
Posted 04 April 2022 - 23:47

Daca este antigen, prespun ca e test rapid [nu PCR], dar trebuie inregistrat.
Edited by pasilla, 04 April 2022 - 23:48. |
Posted 05 April 2022 - 06:06

Adica nu il cumperi tu din farmacie, mergi la o clinica care se ocupa de aceste teste si il poate inregistra in sistemul electronic.
Oricare test e ok si PCR-ul si antigenicul, diferenta este valabilitatea lui si pretul. Care sunt diferentele dintre testele antigen si cele de tip RT-PCR? Testele antigen ofera raspunsuri rapide, in decurs de aproximativ 15 minute de la recoltare, in vreme ce testele de tip RT-PCR presupun o analiza ceva mai indelungata, deoarece necesita echipamente performante care se gasesc doar intr-un laborator specializat. De asemenea, o alta diferenta consta in faptul ca testele antigen reactioneaza, de regula, la cantitati mari de incarcatura virala, iar cele RT-PCR depisteaza chiar si cantitatile mici existente in organism. Pretul este un alt factor diferentiator– in general, testele antigen au un pret mai scazut decat cele RT-PCR. Edited by Argv, 05 April 2022 - 06:08. |
Posted 05 April 2022 - 10:45

Dat fiind ca nu esti vaccinat merge si antigenul.
Daca erai vaccinat ar fi fost cel mai probabil negativ si daca erai infectat. Se fac doar la clinicile acreditate care au posibilitatea de a introduce testul in sistem - vei avea nevoie de un certficiat cu cod QR dupa testare - ala il vor la liniile aeriene sau la intrarea in diverse tari. Acuma... ca sa intrii in Romania nu mai ai nevoie de nimic - s-au scos toate restrictiile si certificatul. La intoarcere insa e posibil sa iti ceara. Plus ca liniile aeriene in general mai cer ptr ele. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users