Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Suspect Frauda Informatica

Scari interioare

Parcare gratis Romexpo

Limbaj de programare RUST
 Despre titularizare si definitiva...

date personale angajat

Intelectualii Romaniei

Gaina rasa Brahma bolnavioara
 Recomandare SmartWatch pe care po...

Concediu Vasiliki

Funcție WhatsApp

Zilele reclamelor luminoase cu &#...
 Propranolol zilnic

Ce "tip" de apartament/ca...

A luat cineva masina Tesla din re...

Robot de spalat geamuri
 

Problema PPPoE ZTE ZXHN F618V2

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Cristiann21

Cristiann21

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 03.04.2022
Salutare!
Recent am observat o problema cu internetul, respectiv incetinirea vitezei de download si am zis sa-l repornesc de pe pagina de net a routerului (nu stiu denumirea) folosind "192.168.1.1"
Dupa repornire nu am observat nici o diferenta si am zis sa l si resetez
Dupa resetare nu reusesc sa gasesc unde pot baga usernameul si parola oferite de ISP pentru conectarea PPPoE
Modelul  routerului este: ZTE ZXHN F618V2
Astept raspunsuri si sugestii, multumesc!

#2
Alexiaz

Alexiaz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 790
  • Înscris: 02.07.2019
https://www.google.r...sclient=gws-wiz

Edited by Alexiaz, 03 April 2022 - 18:19.


#3
Cristiann21

Cristiann21

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 03.04.2022
Da, am uitat sa mentionez ca am cautat peste tot pe internet dar nu am gasit nimic.

Am cautat si eu, si stiu ca nu se gaseste nimic despre routerul  acesta, dar ma gandeam ca ar sti cineva ce pot face deoarece am mai vazut un topic despre acest router pe forum.

Edited by Dany_Darke, 03 April 2022 - 18:32.


#4
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,258
  • Înscris: 05.01.2006
Sună la RDS să te ajute... Nu cred că ai acces la zona de setări ci doar ei.

#5
valirex

valirex

    Muzeul Lampilor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,757
  • Înscris: 30.07.2006
Il aveai setat in mod bridge sau mod router?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate