Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La mulți ani @BlueKing-69!

suspectez un switch ca are probleme

Poate cineva sa imi indice de ce ...

Votați-l pe Cap de Porc
 Igienizare teren Bucuresti

Pompa submersibila-Pornire/Oprire

Streamer Logitech squeezebox duet

Spatiile sanitare din Romania
 Se poate seta mai jos de 1940 aici?

Canon EOS R1

Dimensionare corecta a tevilor/tr...

System data 100GB din 256GB
 Pot sa schimb routerul?

Taxa pod " Sold peaje neexpir...

Problema stabilizator tensiune cu...

VENTILATOR
 

Cont digi

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
cico

cico

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 278
  • Înscris: 01.05.2005
Buna,am o problema la contul digi si anume,pot intra in el dar orice aleg,Facturile mele,Serviciile mele,Contractele mele etc, nu imi arata nimic,ce pot sa fac?Aceasta problema o am de vre-o cateva luni.Multumesc.

#2
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,006
  • Înscris: 18.09.2008

 cico, on 03 aprilie 2022 - 12:42, said:

Buna,am o problema la contul digi si anume,pot intra in el dar orice aleg,Facturile mele,Serviciile mele,Contractele mele etc, nu imi arata nimic,ce pot sa fac?Aceasta problema o am de vre-o cateva luni.Multumesc.

Ai încercat în alt browser?

#3
baribalu

baribalu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,713
  • Înscris: 23.10.2006
Pe alt device iti face la fel? Daca da, suni la relatii cu clientii si te rezolva.

#4
IncredibleWiring

IncredibleWiring

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 384
  • Înscris: 05.02.2021
Fa urmatoarea proba: in browserul pe care il folosesti trebuie sa ai o functie: in private (firefox) sau incognitor (chrome). Inerca sa te loghezi prin private si vezi daca-ti face la fel.

#5
p243df

p243df

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,911
  • Înscris: 26.10.2021
De dimineață și la mine a dat eroare în Chrome pe telefon.
După vreo 5 minute și-a revenit.

#6
drive-x

drive-x

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 317
  • Înscris: 25.10.2016
Esti utilizator nou al serviciilor Digi?
Asa am patit si eu in Septembrie anul trecut cand m-am abonat la internet. Mi-am facut cont, si totul a mers ok cateva zile.
Apoi brusc nu mai vedeam nimic in cont, fix cum spui tu.
Solutia a fost sa sun la servicii clienti. Am aflat de acolo ca tot portofoliul mi s-a asociat unui cont vechi care era deschis la ei din 2011pe o alta adresa de email, am avut atunci un abonament de internet mobil.
Bine ca mai aveam acces la adresa respectiva de email si am putut sa ma autentific (am gasit in cont chiar si 2 facturi din 2012 pe care nu le platisem :))

#7
cico

cico

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 278
  • Înscris: 01.05.2005
Buna, am incercat din firefox,edge,de pe desktop,telefon, privat firefox,sunt client vechi de multe luni am problema am tot amanat sa o rezolv.

#8
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,551
  • Înscris: 07.03.2006
OT
"navighez" pe zeci de forumuri (interne/externe) dar cred ca ai pe departe cel mai annoying avarat vazut de mine in ultimii 20 de ani...pur si simplu imi amesteca toate gandurile...

#9
radian3

radian3

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 238
  • Înscris: 22.04.2007
Verifica la adrese sa nu ai din greseala mai mult de una, si sa cauti informatii pe cea care nu trebuie

#10
rcalin

rcalin

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 24.07.2008
Salut!

Vă rog să mă ajutați să rezolv o situație încurcată: Am un cont pe digi.ro. Cont pe care îl accesez prin aplicația de iOS (12.5.5).
Am vrut să îl accesez și de pe un laptop dar nu mai țin minte parola (care este salvată în aplicația Digi, dar nu și în lista cu parolele salvate din iPhone).
Am apelat la varianta cu „Am uitat Parola” însă Digi nu mi-a trimis un link de resetare (asta e procedura lor, trimit un link, nu redirecționează către o pagină de unde se poate modifica parola).
Problema mea e de ce nu apare parola salvată în iPhone în lista cu parole salvate.

Mulțumesc.

Edited by rcalin, 22 April 2022 - 15:59.


#11
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,460
  • Înscris: 03.04.2007
Suna și îți resetează din centrala

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate