![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Protecție ransomware
Last Updated: May 05 2022 07:38, Started by
asul
, Apr 02 2022 19:26
·
4

Posted 02 April 2022 - 19:26

Care ar fi cea mai bună alternativă anti-ransomware de pe piață? Variantă gratuită sau pe bani, nu contează cât timp nu depășește un preț de 30-40 de euro. Mersi.
|
Posted 02 April 2022 - 19:32

Eu cred că un AV și foarte important ce e între scaun și tastatura.
Nu dai yes, ok, next fara să citești. |
Posted 02 April 2022 - 19:44

Eu cred că un AV și foarte important ce e între scaun și tastatura. Nu dai yes, ok, next fara să citești. Da, clar. Și nu există istoric de probleme cu intermediarul dintre scaun și tastatură. Dar se vrea și ceva suplimentar mai ales că sunt și date extra care trebuie protejate. |
Posted 02 April 2022 - 19:45

Ce nu mi-e clar e daca vrei pentru business sau pentru home use. Business, cred ca cel mai complet sistem e EDR-ul de la Crowdstrike, home use.. un av unde update-urile sunt mai dese, gen Bitdefender
|
Posted 02 April 2022 - 19:50

Intru totul de acord cu Dorin. As mai adauga: daca datele chiar conteaza, minim un backup constient facut. Pentru siguranta, doua (unul acasa si unul in cloud - de exemplu).
|
Posted 02 April 2022 - 19:51

Ce nu mi-e clar e daca vrei pentru business sau pentru home use. Business, cred ca cel mai complet sistem e EDR-ul de la Crowdstrike, home use.. un av unde update-urile sunt mai dese, gen Bitdefender Este un microbusiness dacă pot zice așa, nu este home use. ![]() |
Posted 02 April 2022 - 20:39

Posted 02 April 2022 - 21:35

Bitdenfeder Total Security si nu te doare capul.Te incadrezi si la bani.
|
Posted 02 April 2022 - 22:18

@Leo2006, cand montezi container-ul sau partitia criptata, ransomware-ul obtine acces la ele.
PS: Eu folosesc Bitdefender Total Security, avand si protectie anti ransomware. Edited by JustXXL, 02 April 2022 - 22:24. |
|
Posted 02 April 2022 - 22:23

Bitdenfeder Total Security si nu te doare capul.Te incadrezi si la bani. |
Posted 02 April 2022 - 22:26

Montezi volumul doar cand e nevoie. Nu instalezi din surse dubioase cu volumul securizat deschis.
|
Posted 03 April 2022 - 03:19

Antivirusul dintre scaun și tastatură e cel mai bun, e și gratuit pe deasupra! Backup este de asemenea esențial dar nu unul care e conectat în permanență la calculatorul care poate fi infectat că atunci e degeaba! Restul de Bitdefender and shit sunt doar pentru a-ți lua banii și consuma resursele calculatorului. Ai deja un antivirus foarte capabil inclus gratuit în Windows.
Ransomware e cel mai stupid mod de a te infecta pentru că 99.999% din cazuri ți-o faci cu mâna ta dând click pe ”Yes, next, next, finish”. Un mod foarte simplu de a garanta că un program e safe e să verifici semnătura digitală a executabilului. Dacă nu are așa ceva sau nu e validă atunci pur și simplu refuzi să-l execuți și cauți altceva. Simplu ca bună ziua! Edited by rickysyv, 03 April 2022 - 03:19. |
Posted 03 April 2022 - 06:29

Antivirusul dintre scaun și tastatură e cel mai bun.... ![]() eu as vota pt o solutie de securitate (antivirus, anti-ransomware si tot ce se mai ofera acum) si o solutie de backup (intern si extern), dar care sa fie monitorizat (n-ai ce face cu un backup al fisierelor criptate ![]() |
Posted 03 April 2022 - 10:17

Posted 03 April 2022 - 10:43

Ransomware se bazeaza pe faptul ca modificand un fisier se pierde informatia initiala. Gasesti o metoda prin care impiedici pierderea informatiei si ransomware-ul nu mai are ce sa-ti faca. Chiar banal cand vine vorba de backups.
|
|
Posted 03 April 2022 - 22:49

Cred ca in ziua de astazi poti sta si fara antivirus. Cat timp nu executi programe dubioase, si nu intrii pe site-uri ciudate ar trebui sa fie OK.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users