Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Femeile tinere nu mai vor sa munc...

La mulți ani @un_dac!

La multi ani de Sfantul Gheorghe&...

Job - Facultate sau certificare
 Deadpool & Wolverine (2023)

sistem hibrid eoliana + panouri +...

Outlook e muta pe Android

Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.
 Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...

Tastatura si mouse cu baterie int...

AC Gree duce la palpait de becuri

Sfat / recomandare construire aco...
 Cablu analog vs digital

Ce valoare stabiliti la RSSI la u...

Sony FH 10W reparatie

Monitor cu consum URIAS
 

TBEG300-0-01 - cu ce ip accesez interfata de configurare?

- - - - -
  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1
scub

scub

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,386
  • Înscris: 30.11.2005
S-a instalat netul de la digi intr-o locatie . Nu au facut configurarile tehnice de rigoare , pentru conectarea la internet . Mai  tarziu a  sosit  si routerul wifi6 . Incerc sa accesez  interfata ONT-ului din titlu pentru configurare si conectarea la internet si a-l trece in modul bridge . Apoi urmand a conecta/ configura si routerul wifi6.
Aveti un manual , al acestui tip de modem ONT?

Attached Files



#2
Naijax

Naijax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,225
  • Înscris: 13.03.2017
Daca vrei sa treci ONT-ul de la DIGI in modul bridge e musai si obligatoriu sa faci cerere catre RCS – RDS
Probabil de aia nu reusesti sa-i dai de cap

#3
scub

scub

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,386
  • Înscris: 30.11.2005
Nu reusesc sa accesez interfata de configurare. Sa vad ca-i pe acolo...
Trebuie introduse useru si pass  date de  ei . Cei 2  baieti , au tras fibra , au conectat ONT-un si au plecat , cand au auzit ca urmeaza sa sosesca si un router. Proprietarul  nu are  nici  laptop nici desktop are doar  telefoane si urmeaza un tv-smart. Au  lasat useru si parola pe  hartie  sa le introducem noi cand soseste routerul . Dar nu pot accesa interfata ONT-ului . Ma gandeam ca ar fi o alta  metoda de conectare in afara  clasicelor ip-uri 192 ...10.0  etc . Am  incercat ...dar  nu-mi  iese :)   Cautam  manualul  lui , el avand  in  cutie  doar  un  pliant cu  specificatii , cam ce  indica  ledurile ..
Cred ca este mai nou , deoarece nu reusesc sa-i gasesc  nici  manualul.
Probabil o sa  cerem asistenta tehnica ...

#4
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,550
  • Înscris: 15.06.2004
Ala il acceseaza ei remote. Nu ai tu treaba
Daca vrei router dupa el suni la ei si il seteaza ei de la distanta.

Nu vei gasi niciun manual - sunt facute special ptr ei.
Firmware personalizat.

#5
scub

scub

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,386
  • Înscris: 30.11.2005

 eiffel, on 01 aprilie 2022 - 13:04, said:

Ala il acceseaza ei remote. Nu ai tu treaba
Daca vrei router dupa el suni la ei si il seteaza ei de la distanta.

Nu vei gasi niciun manual - sunt facute special ptr ei.
Firmware personalizat.
E  clar !
Merci!
Digi  sunt  veniti  de  curand  pe  aici si  habar  nu  aveam Posted Image

Edited by scub, 01 April 2022 - 13:09.


#6
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,550
  • Înscris: 15.06.2004
Indiferent cine vine, daca vine cu fibra, ONT-urile sunt personalizate ptr acel provider si nu vei avea acces la ele.

#7
baribalu

baribalu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,668
  • Înscris: 23.10.2006
Suna la ei la departamentul tehnic, tu nu ai acces la setarile ONT sa il poti pune in bridge.

#8
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,449
  • Înscris: 03.04.2007
Exact, îți vor configura și routerul wifi6 și te vor suna, durează 15 min maxim

#9
scub

scub

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,386
  • Înscris: 30.11.2005
Gata , am reusit !!!
Era    trecut in  bridge    , am  legat  routeru AX10 , configurat  cu  datele lasate de  ei si  functioneaza perfect .
Eu tot  incercam sa  accesez  ONT-ul ... ce  sa-i  faci Posted Image Posted Image
Multumesc domnilor !

Edited by scub, 01 April 2022 - 13:51.


#10
Znevna

Znevna

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,436
  • Înscris: 23.08.2020
Nici n-ai ce sa accesezi, e bridge only.

#11
scub

scub

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,386
  • Înscris: 30.11.2005
Eu am unul cu 2 antene , alt model . Tot ONT .

#12
Alexiaz

Alexiaz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 790
  • Înscris: 02.07.2019
Salutare,o intrebare tehnica,acest ONT  TBEG300-0-01 bridge only se poate schimba cu alt model in caz de defectiune de catre utilizator?
Aici sant postate cateva modele,la ce folosesc?
https://www.olx.ro/d...html#48a382e312
https://www.olx.ro/d...rw-IDfR5fR.html
https://www.olx.ro/d...tv-IDg2MTz.html
Am vazut ca modelul TBEG300-0-01 are trecuta cu adresa mac. Inlocuirea cu alt model va functiona sau nu?
E doar o intrebare tehnica.

#13
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,537
  • Înscris: 07.03.2006

View PostAlexiaz, on 20 mai 2022 - 09:36, said:

Salutare,o intrebare tehnica,acest ONT  TBEG300-0-01 bridge only se poate schimba cu alt model in caz de defectiune de catre utilizator?
[...]
E doar o intrebare tehnica.

De catre utilizator NU*.
Doar de RDS poate sa il schimbe/inlocuiasca a.i. sa beneficiezi de serviciile oferite.

* exista unele solutii "grey"  pt a schimba ONT/ONU singur dar nu sunt infailibile si, mai mult, sunt la limita legala conform contractului semnat de tine cu ISP-ul iar in plus implica ceva cunostinte (nu merge cu click-next-done).

Ca si rezumat: NU.

#14
Alexiaz

Alexiaz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 790
  • Înscris: 02.07.2019
Am inteles! Totusi la ce folosesc cele prezentate de mine si expuse la vanzare?
Multumesc.

#15
Alexiaz

Alexiaz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 790
  • Înscris: 02.07.2019
Da,am citit. NU merge!

#16
Znevna

Znevna

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,436
  • Înscris: 23.08.2020
Ce anume "NU merge"?
Cele mentionate de pe OLX e destul de clar ce fac, intra fibra, iese CATV.
Sau intra fibra, iese CATV + fibra pentru ONT.

#17
Alexiaz

Alexiaz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 790
  • Înscris: 02.07.2019

View PostZnevna, on 21 mai 2022 - 08:42, said:

Ce anume "NU merge"?
Cele mentionate de pe OLX e destul de clar ce fac, intra fibra, iese CATV.
Sau intra fibra, iese CATV + fibra pentru ONT.

Nu merge inlocuit echipamentul lor decat cu al lor autorizat pe adresa de mac probabil.
Am citit pe un blog unde se spune,categoric NU se poate inlocuii de catre utilizator.

#18
kretzu77

kretzu77

    Custom title

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,438
  • Înscris: 06.06.2006
La fibra nu e pe mac. Sunt inperecheate media converterele de la cele doua capete. Daca schimbi unilateral la unul din capete, nu va mai merge conexiunea pe fibra

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate